Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 577
  • 1 683
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, и аз се спрях на Vision, основния пакет. Пуснах тестът в понеделник и очаквам резултати. Нека всички се радваме на здрави бебчета, аз се надявам на момиченце, защото вече имам едно момченце. 🙂

# 361
Здравейте, дали случайно момичетата, които си пускаха Вижън в понеделник,  вече са получил резултат? И аз бях в понеделник сутрин и вече тръпна.

# 362
Mecha, една друга приятелка от форума също е пуснала в понеделник и чака...Сигурно в понеделник ще звъннат.

# 363
Явно, да. Просто се надявах да е днес, че тръпна и съм нетърпелива. Но както казва ММ: когато искат да звънят, важното е да е добре.

# 364
ако сега не са на промоция, провери вечер, при заявка вечер, доста често май има промоции на всички пренатест тестове предполагам и на премиум плюс.
Как така са по-евтини вечер? Ако се обадиш вечер и го заявиш за следващия ден ли или ако отидеш за тест вечер?
Това на коя марка е?

# 365
аз лично не успях да се възползвам, понеже не знаех, случайно видях една вечер, отделно може и да има някакви промоции м. ноември, нали почват черен петък и празнични намаления

ето линк - https://prenatest.bg/ceni/

ВЕЧЕРНА ПРОМОЦИЯ Пазарувай на спокойствие и с 10% отстъпка в часовете от 19:00 до 06:00 ч.Офертата се отнася до Разширените пакети на Пренатест
В случай, че имате допълнителна здравна застраховка, можете да се обърнете към Вашия застраховател да обсъдите дали застраховката Ви покрива изцяло или частично генетични изследвания, назначени от лекар.

# 366
  • София
Здравейте, правих Пренатест и ДжийнСейф, казаха 7 работни дни за единия и 14 за другия.
Днес е 8 раб. ден като не броя деня за вземане на кръв и вече взех да се притеснявам, казаха ми, че ще получа някакъв код на имейла, но чета, че се обаждат на някои, имало ли е забавяне при тези от вас, които са го правили?

# 367
  • Sofia
Здравейте, правих Пренатест и ДжийнСейф, казаха 7 работни дни за единия и 14 за другия.
Днес е 8 раб. ден като не броя деня за вземане на кръв и вече взех да се притеснявам, казаха ми, че ще получа някакъв код на имейла, но чета, че се обаждат на някои, имало ли е забавяне при тези от вас, които са го правили?
Дадох кръв на 11.10.2021г. (понеделник). Резултатите от Пренатеста получих на 15. 10.2021г. (петък). Резултатите от Джийнсейф ми ги изпратиха на 25.10.2021г.

Не са ми се обаждали. Получих имейл с линк, потребителско име и парола (валидни 14 дни).

# 368
  • София
Благодаря, доста бързо, аз дадох кръв на 3.11,  освен да им се обадя, гледам и в папка спам, но нищо.

# 369
Здравейте, жена ми е бременна в 9 седмица, надявам се всичко да бъде наред, но все пак мисля да и предложа да направим пренатален тест. Днес отделих целият си работен ден 😅 за да изчета всяко едно мнение по въпроса във форума от 2013 насам. В началото е имало само пренатест и е било лесно за избор, но сега има доста опции. Общо взето има няколко комбинации, но кой от пълните пакети ми предлагате като застраховка преди скрининга?
В сайта на пренатест, видях, че има Джийн сейф, но не видях в дискусиите до момента какви алтернативи има?
Може би Veragene (Veracity разширен панел + микроделеции + 100 моногенни заболявания) в бодимед е някаква алтернатива, но не намерих достатъчно информация в сайта и искам преди да звънна да се информирам, за да не ме метнат по телефона 😅
https://bodimed.com/bg/%d0%b8%d0%b7%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b … 0%bc%d0%b5%d0%b4/
Видях, че има дами, които са си правили Джийн сейф, та се надявам за съпорт.

# 370
Здравейте, жена ми е бременна в 9 седмица, надявам се всичко да бъде наред, но все пак мисля да и предложа да направим пренатален тест. Днес отделих целият си работен ден 😅 за да изчета всяко едно мнение по въпроса във форума от 2013 насам. В началото е имало само пренатест и е било лесно за избор, но сега има доста опции. Общо взето има няколко комбинации, но кой от пълните пакети ми предлагате като застраховка преди скрининга?
В сайта на пренатест, видях, че има Джийн сейф, но не видях в дискусиите до момента какви алтернативи има?
Може би Veragene (Veracity разширен панел + микроделеции + 100 моногенни заболявания) в бодимед е някаква алтернатива, но не намерих достатъчно информация в сайта и искам преди да звънна да се информирам, за да не ме метнат по телефона 😅
https://bodimed.com/bg/%d0%b8%d0%b7%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b … 0%bc%d0%b5%d0%b4/
Видях, че има дами, които са си правили Джийн сейф, та се надявам за съпорт.
Начииии... не знам кой тест да ви препоръчам, но бих искала да ви стисна ръката.. 🤝😁

# 371
  • София
Аз преди 2 години правих този
http://visiontest.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%b … -test-tehnologia/
Препоръча ми го лекаря, който прави инвитрото и разреши проблема водещ до 5 предишни аборта. Думите му бяха: Заради тия тъпотии, които ти се случваха с абортите е добре да го направиш и то не най- малкия пакет. Той ми препоръча да го направя именно в тази клиника, въпреки че са конкуренти. Резултата заспива в ръцете ми.
Достойно е това което правите. Аз на моя мъж все трябваше да обяснявам защо и къде летят тия пари.
Направих го преди БХС. Условието им е да е влязла мисля в 10г.с., за да има достатъчно кръв от ембриона в кръвообращението на майката.
Резултатите си ги получих след 8 календарни дни, с обаждане по телефона и на мейл.
Пожелавам ви спокойствие, блестящи резултати на теста и прекрасно малко човече.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 20:45 от Др. Кой

# 372
Благодаря за последните мнения. VeraGene до 20 декември е с намаление от 20 % в Синево. А и базовата цена е доста по-ниска от бодимед. Още не знам дали ние ще се възползваме, но някой съфорумец може да действа.
https://www.synevo.bg/veragene/#VERAgene-%D0%9D%D0%B5%D0%B8%D0%B … D0%B5%D1%81%D1%82

Искам да попитам, ако някой си е правил Veragene в какъв формат излизат резултатите и ще можем ли ние да си го разчетем? И освен това можем ли да си пуснем изследването без да бъдем изпратени от медицинско лице, защото в сайта на бодимед пишеше, че изследването ще бъде изпратено на нашият лекар и това ме изненада.

# 373
Здравейте!
Ние избрахме тест Vision +.
http://visiontest.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0% … n-test-procedura/
Лекарят ми го беше препоръчал, но естествено те рабоят с тази клиника. Ние също се бяхме спряли на него, защото имаше много положителни коментари от други съфорумци.
За нас с ММ водещо беше тестът да не се прави в България. До колкото знам този тест преди се е изпращал в САЩ, а сега вече го изпращат в Италия.
Да, те изпращат резултатите към лекаря, което е удобно, защото така те влизат в базата им данни. Но и да отидете самоинициативно никои няма да ви откаже паричките Simple Smile

# 374
Здравейте, правила съм 2 пъти вераджин в Синево и с положителен резултат и с отрицателен доволна съм от начина правят ви предвод на резултата на кратко иначе на английски получавате един куп, в който са описани 100 моногенни болести. За мен това е най-обширния тест за цената си.
Благодаря за последните мнения. VeraGene до 20 декември е с намаление от 20 % в Синево. А и базовата цена е доста по-ниска от бодимед. Още не знам дали ние ще се възползваме, но някой съфорумец може да действа.
https://www.synevo.bg/veragene/#VERAgene-%D0%9D%D0%B5%D0%B8%D0%B … D0%B5%D1%81%D1%82

Искам да попитам, ако някой си е правил Veragene в какъв формат излизат резултатите и ще можем ли ние да си го разчетем? И освен това можем ли да си пуснем изследването без да бъдем изпратени от медицинско лице, защото в сайта на бодимед пишеше, че изследването ще бъде изпратено на нашият лекар и това ме изненада.

Общи условия

Активация на акаунт