Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 637
  • 1 683
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!Аз съм от Благоевград в 8г.с съм. И ме интересува като звънна на доктора ли трябва да отида до София или първо трябва да пиша в този сайт и тогава да звъня ,че не ми е ясно как стъпка по стъпка да станат нещата . Благодаря предварително Simple Smile

# 151
  • София
Здравейте!Аз съм от Благоевград в 8г.с съм. И ме интересува като звънна на доктора ли трябва да отида до София или първо трябва да пиша в този сайт и тогава да звъня ,че не ми е ясно как стъпка по стъпка да станат нещата . Благодаря предварително Simple Smile
Директно на д-р Ибрям звъннете за час, но като влезнете в 11г.с. Часове на пред не записва (защото реално не взима пари за това, само помага и не му е в графика, а е много зает). Оставила съм номера му по-нагоре, но и в нета може да го намерите. Той ще ви помогне с регистрацията, плащането и ще ви обясни къде да си пуснете пратката.

# 152
Много благодаря Simple Smile А какво да кажа като се обадя ,как да подходя ?

# 153
  • София
Много благодаря Simple Smile А какво да кажа като се обадя ,как да подходя ?
"Здравейте д-р Ибрям, удобно ли е? (винаги питате дали е удобно, и да им е, докторите се засягат, ако предположите, че нямат работа 😄) Бих искала да си направя неинвазивен пренатален тест към Инвите и разбрах, че само вие в София работите с тях. Имате ли възможност за тази или следващата седмица? "

# 154
Момичета, пристигна най-накрая пробата! Дано успеят да изолират ДНК, и всичко да е наред, разбира се!

# 155
  • София
Момичета, пристигна най-накрая пробата! Дано успеят да изолират ДНК, и всичко да е наред, разбира се!
Много се радвам, стискам палци и всичко ще е наред. И моята вчера пристигна и нямам търпение вече 😁

# 156
Много се радвам, стискам палци и всичко ще е наред. И моята вчера пристигна и нямам търпение вече 😁

Здравейте, имате ли вече резултати? При мен още нищо, вече 10 дни откакто взеха кръвта. Явно заради забавянето на митница по бавно ще станат нещата. Нямам търпение вече, през 1 час проверявам в сайта.

# 157
  • Горна Оряховица
Днес ми се обадиха,че качеството на взетата кръв не отговарят на изискванията за пренатеста и трябва повторно вземане на кръв.На някоя от вас случвало ли й се е?

# 158
  • София

Здравейте, имате ли вече резултати? При мен още нищо, вече 10 дни откакто взеха кръвта. Явно заради забавянето на митница по бавно ще станат нещата. Нямам търпение вече, през 1 час проверявам в сайта.
Още нямам и аз резултати, като влезна през профила на медицинското лице, ми дава евентуална дата за получаване на резултатите 31ви/1ви, но това е американско време, тоест се надявам до 2ри да има. Аз бях днес на фетална морфология, всичко изглежда наред, но нямам търпение за пола да разбера със сигурност 😁

@galq_j82, понеже четох доста информация за неинвазивните пренатални тестове, навсякъде пише, че е напълно нормално да се случи, да трябва да се взима повторно кръв. Не са могли да отделят достатъчно от тази на бебето за изследванията. До колкото виждам по групите във фб, случва се честичко, не е приятно, но не е никакъв индекс за притеснение

# 159
  • Горна Оряховица
Представителката ми обясни,че не е проблема с отделеното ДНК,а техническа грешка.Интересно,как да се вярва после в резултатите...

# 160
galq_j82 на коя фирма правихте теста?
Представителката ми обясни,че не е проблема с отделеното ДНК,а техническа грешка.Интересно,как да се вярва после в резултатите...

# 161
  • Горна Оряховица

Cellgenetics

# 162
Аз съм ужасно недоволна от тази лаборатория (не за НИПТ, а за изследване което става с БГ), явно имат проблеми в организацията и нищо не им върви както трябва.
Чакам за един резултат от началото на този месец! Два пъти давах кръв, защото “епруветката ми била с изтекъл срок”, началото на тази седмица ме поканиха да дам кръв отново за безплатни изследвания - подарък, не се съгласих, не искам подаръци от тях, искам си резултатът (който в други лаборатории става за 5 дни). Вероятно пак има проблем с епруветката, но аз възнамерявам да си поискам парите обратно, защото вече мина месец откакто ме мотаят те и МЦ Марковс (защото от там тръгна, там ми взеха кръвта), изобщо не бих вярвала на резултатът, който ще излезне, защото дори не съм сигурна, че това ще е моята кръв…

Cellgenetics

# 163
Мами, и моите резултати излязоха днес. Всичко е наред, много се успокоих! Ще си имаме момиченце!

# 164
Момичета моята проба пристигна на 28 март. След колко дена да очаквам резултат.

Общи условия

Активация на акаунт