Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 791
  • 1 683
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Момичета моята проба пристигна на 28 март. След колко дена да очаквам резултат.
До понеделник трябва да са излезнали 😊

# 166
Здравейте, момичета!  Надявам се, че вече имате резултати и всичко е по план!
За мацките от София и Invitae.. освен тези 99 долара за теста, плаща ли се отделно за доставката с FedEx и колко излиза?

# 167
И аз бих искала да допълня въпросите:
Колко време отнема пристигането на пробата в лабораторията и излизането на резултатите?
Благодаря!
За мацките от София и Invitae.. освен тези 99 долара за теста, плаща ли се отделно за доставката с FedEx и колко излиза?

# 168
Дарлинг, на мен ми се случи същото, но в Синево... В деня, в който трябваше да имам резултати, аз ходих да давам повторно кръв. Те ми се обадиха по-рано, но бях с ковид и нямаше как да изляза. Наистина е много неприятно. Но аз съм сигурна, че резултатите са точни. Ако не им пукаше, в лабораторията нямаше да откажат да тестват кръвта, а аз просто нямаше да знам, че епруветката ми е с изтекъл срок.

# 169
  • София
Колко време отнема пристигането на пробата в лабораторията и излизането на резултатите?
Благодаря!

Минаха вече на UPS, защото имаха много забавяния с Fedex. Нищо не се заплаща, всичко се покрива от тях. Пробата я получават експресно - в най-добрия случай 48 часа, след това отнема от 5 до 7 работни дни да се обработи и да се получат резултатите. Аз мисля, че при мен още на 4тия ги имах Simple Smile

# 170
Благодаря!

Минаха вече на UPS, защото имаха много забавяния с Fedex. Нищо не се заплаща, всичко се покрива от тях. Пробата я получават експресно - в най-добрия случай 48 часа, след това отнема от 5 до 7 работни дни да се обработи и да се получат резултатите. Аз мисля, че при мен още на 4тия ги имах Simple Smile

Тоест, ако поръчаме тест или направим такъв в Света Марина във Варна, после не пращаме пробите с Федекс, а с UPS? Не съм ги чувала... Трябва да проверя къде в Сф имат приемни.

# 171
А да попитам ако съм 11+3д. Мога ли да го направя или трябва да съм 12+ г.с ?

# 172
А да попитам ако съм 11+3д. Мога ли да го направя или трябва да съм 12+ г.с ?

След десета седмица можете да го направите по всяко време.

# 173
In Time обслужват ли пратки на UPS? Така ми излиза, като потърся офис в нашия град.

# 174
In Time обслужват ли пратки на UPS? Така ми излиза, като потърся офис в нашия град.
Да, те са официалния представител на ЮПС за България.

# 175
Здравейте, за колко време излязоха резултатите ви от Пренатест?

# 176
Как смятате, че е по-разумно преди или след ФМ да се направи пренателния тест?

# 177
Няма никакво значение. Единствено трябва да бъде след 10гс.
Как смятате, че е по-разумно преди или след ФМ да се направи пренателния тест?

# 178
Здравейте, аз от толкова лутане коя фирма да избера се спрях на  Vision. Направих теста в 10с+1д и се оказа, че няма достатъчно днк на бебето и трябва да изчакам след 12г.с.
Така, че реклами, колкото искаш, ама до момента малко хора видях точно в тази седмица да са ок веднага с резултата.

# 179
Здравейте, аз от толкова лутане коя фирма да избера се спрях на  Vision. Направих теста в 10с+1д и се оказа, че няма достатъчно днк на бебето и трябва да изчакам след 12г.с.
Така, че реклами, колкото искаш, ама до момента малко хора видях точно в тази седмица да са ок веднага с резултата.

Аз правих Вижън в 10+3, в сряда ми взеха кръв след като ме предупредиха да пропусна клексан-а предната вечер. В понеделник имах резултат.

Общи условия

Активация на акаунт