Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 690
  • 1 683
  •   2
Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте, аз правих пренаталния тест в Св Марина през септември пълния пакет. 165 лв плащате на каса, а остатъка по банков път в евро(в нашия случай 300 евро). Пробите се изпращат във Франция, срок 10 раб дни, резултатът се изпраща по е-мейл с разчитане от генетик. При нас резултатът дойде на 9тия работен ден. Запазете предварително час, и да допълня-само в понеделник взимат проби за теста. Успешна бременност до края!

# 556
Здравейте, аз правих пренаталния тест в Св Марина през септември пълния пакет. 165 лв плащате на каса, а остатъка по банков път в евро(в нашия случай 300 евро). Пробите се изпращат във Франция, срок 10 раб дни, резултатът се изпраща по е-мейл с разчитане от генетик. При нас резултатът дойде на 9тия работен ден. Запазете предварително час, и да допълня-само в понеделник взимат проби за теста. Успешна бременност до края!

Здравейте, чудя се каква е разликата на теста в Света Марина и MaterniT 21 plus, първия е 800 лева, втория 1300 лв?

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 08:28 от miloto_

# 557
Аз правих на Геника нифту про...обадиха ми се на 6тия ден с готови резултати,разясниха ми ги и ми ги пратиха...бях си избрала в Синево но там трябваше да дава проба и таткото и да не е ял и пушил поне 3 часа...

# 558
Здравейте, колебая се между разширения тест на Cell Genetics и този на Пренатест. Кой от двата бихте ми препоръчали?

# 559
  • София
То как да прпеоръча човек, който не е правил и двата Simple Smile Всеки ще е доволен от този тест, който е направил. Аз бях в Cell genetics и съм доволна, но вече подробно съм описала защо и няма как да съм Ви от полза с нещо ново. Може би някой ако каже подробно за Пренатетс, за да може да си прецените сама...?

# 560
С първото дете правих пренатест, с второто най-разширения вариант Maternit Genome.
Цената която ми дадоха беше близка, затова избрах най-пълния вариант на теста.
И при двата резултатите излезнаха бързо.

# 561
Който и да изберете, едва ли че сбъркате! Четох много, когато аз избирах, и никъде не срещнах недоволна от някои вид тест. Ние сме с Vision и сме изключително доволни. Бързи резултати, коректно представени по телефона и по имейл... 8 показателя и пол за 1150лв..

# 562
  • София
Не знам бях ли писала тук, че след пренатален тест в Cell genetics после има отстъпка, ако до 20-та седмица се сключи договор за съхранение на стволови клетки в Cells4Life. Не знам колко е отстъпката, защото така и не се възползвах, но ако случайно за някого има значение...

# 563
Ехо ,мами .Здравейте ,правих вижън тест и съм доволна ,резултатите са супер .Пожелавам ви на всички само добри новини.Искам да попитам мамите ,които са правили теста ,пола излезне ли верен с това което ви показа.Защото много се вълнувам за самото обзавеждане и нямам търпение 😄

# 564
  • София
То чисто биологически няма как да не "излезе" пола. Хората гледат хромозомите - или има У хромозома, или няма. Това не е тука има - тука нема Joy

# 565
И аз пуснах Вижъл,нямам търпение🍀

# 566
Аз правих Вижън тест и съм писала назад в темата. Много съм доволна. Накратко при мен имаше съмнения след като се роди детето,че е със Синдром на Даун. По време на бременноста Вижън отхвърли синдромите. От фирмата ми казаха,че нямат сбъркан случай в България,като фалшиво отрицателен варинат. Изследвахме детето и се оказа с нормален брой хромозоми. Та Вижън теста си излезе правилен,че детето няма Даун и полът беше познат. Теста отчете момиче и момиче се роди. Ако евентуално пак забременя мисля пак да се доверя на Вижън,макар че имам батко на 15 години и вече разликата става огромна😃Околните пак ще ме гледат като голям камък,че съм с голямо дете и бременна😁😁

# 567
  • София
Ама, моля ви се, хора, средното образование в България уж е достъпно за всички... Няма как да не "познаят"! Това е чисто и просто биология и няма как да бъде сгрешен пола, когато се изследват хромозомите!

# 568
При вас за колко дни излезе резултата от Вижън,вторник сутринта ми взеха кръв,може ли да се надявам утре на обаждане

# 569
При вас за колко дни излезе резултата от Вижън,вторник сутринта ми взеха кръв,може ли да се надявам утре на обаждане
Здравейтв моят тест беше взет на 16.10.2023 , чаках чаках и стана 24.10.2023 и се обадих защото се бавеше .Момичето беше супер вежливо и ми се извини ,че наистина  има забавяне и това се случва рядко (изглежда е имало много проби ).Принципно идвали от 3до 7дни .Но на мен веднага , след като се обадих на 24.10.2023 след два часа ми върнаха обаждане и пак се извиниха за закъснението и ми дадоха резултатите .Така ,че много рядко де случва да се забавят много са коректни и много мили .Успех

Общи условия

Активация на акаунт