Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 187 079
  • 1 703
  •   2
Отговори
# 915
  • Пловдив
Ние правихме средния пакет, тъй като той беше подходящ за нас - 1300 лв. Останах доволна, много бързо получих резултати- 5 календарни дни.

# 916
Ние правихме средния пакет, тъй като той беше подходящ за нас - 1300 лв. Останах доволна, много бързо получих резултати- 5 календарни дни.
Същото и при нас Blush

# 917
Благодаря, къде изпращат изследванията, доста бързо излизат резултатите, какви разлики намерихте за вас, спрямо другите фирми на пазара.

# 918
  • Пловдив
В Калифорния ги пращат резултатите. Предпочетох ги заради малката разлика с пакета на Vision, а в същото време изследват повече показатели.

# 919
Здравейте, момичета. Включвам се с ново инфо за Пренаталния тест в Св. Марина в гр. Варна. Последно бях прочела при вас, че са спрели да правят този тест. Вчера им писах, защото другата седмица влизам в 10 г.с. и ми отговориха това:

Здравейте,
При нас може да се направи този тест, след 10г.с., само в понеделник и вторник до 10ч. Добре е да си запазите час на 052/978649. Не е нужно Вие да си изпращате пробата.

# 920
Здравейте, днес пуснах пренатален тест Vision. Някой друг правил ли го е ? Кога ви се обадиха за резултат ?

# 921
Аз го правих и с двете бременности, първия път преди няколко години ми звъннаха след 3 дни, а сега с втората бременност на 5тия ден, успех Simple Smile

Здравейте, днес пуснах пренатален тест Vision. Някой друг правил ли го е ? Кога ви се обадиха за резултат ?

# 922
Правих го да,миналата есен,първо се обаждат после пускат документа на пощата.Доволна съм.
Не помня дните точно,колкото пишеха 7,10🤷
Обадиха се следобед това го помня защото беше след работа към 16 ч🎉
Бях чела,че звънят по-рано от дадения срок и се бях шашнала😃

Така отворих си документа на 24.10 съм дала кръв сутринта беше преди работа говорим за 7ч +...после има някакви дати 25,27
(Предполагам кога е пристигнало изследването и кога в готов теста.После следва уикенд- почивни.)
И на 30 понеделник следобед са ми зв.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 19:34 от Mimi9999

# 923
В понеделник ми взеха кръв,а в петък ми звъннаха за резултатът. Аз го пусках в 11+1 ден. Имах добра фракция за седмицата си,понеже се притеснявах дали ще е достатъчна,но беше 12%. Отделно пиех и аспирин протект,та вечерта преди теста ми казаха да пропусна хапчето☺

# 924
В понеделник ми взеха кръв,а в петък ми звъннаха за резултатът. Аз го пусках в 11+1 ден. Имах добра фракция за седмицата си,понеже се притеснявах дали ще е достатъчна,но беше 12%. Отделно пиех и аспирин протект,та вечерта преди теста ми казаха да пропусна хапчето☺

Аз съм на аспирин през вечер и фраксипарин, вчера не пих аспирин, но тази сутрин си сложих фраксиприн и аз съм в 11та седмица,но не знаех, че не трябва да си слагам фраксипарина..не ми казаха и сега наистина може да не стане

# 925

Аз съм на аспирин през вечер и фраксипарин, вчера не пих аспирин, но тази сутрин си сложих фраксиприн и аз съм в 11та седмица,но не знаех, че не трябва да си слагам фраксипарина..не ми казаха и сега наистина може да не стане
Не се филмирайте излишно. Всичко ще е наред.

# 926
Здравейте, може ли да споделите мнение за cellgenetics и актуални цени.
Аз го правих миналата седмица. Избрахме Advanced, цената е 1300 лв. Взеха ми кръв в сряда, а резултата получих в понеделник сутринта.

# 927
Nel_iv, ползвате ли.някаква отстъпка от цената? Аз гледах по интернет че е около 1500лв и затова питам да не съм в грешка.
Аз се чудя vision, cell genetics или този напГеника да правя. Благодаря!

# 928
  • Пловдив
Advanced на cell genetics е 1300 лв. Genome - 1900лв

# 929
Nel_iv, ползвате ли.някаква отстъпка от цената? Аз гледах по интернет че е около 1500лв и затова питам да не съм в грешка.
Аз се чудя vision, cell genetics или този напГеника да правя. Благодаря!
Към Cell genetics ме насочи следящият ме лекар, в кабинета ми дадоха брошура. След като се обадих, за да си запиша час ми обясниха, че в този случай цената от 1300 лв е преференциална. Други момичета също споделят за същата сума, така че не знам до колко е преференциална 😆

Общи условия

Активация на акаунт