Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 187 133
  • 1 703
  •   3
Отговори
# 1 005
  • София
Относно лекарките, аз съм на мнение, че препоръчват тези тестове, от които получават после хонорар за изпратен пациент. Това е и причината всички да те питат кой лекар те изпраща.

По-скоро питат, за да изпратят информация на него, за да се разчете все пак от специалист. Не всички тестове са описани и разбираеми.

# 1 006
  • Пловдив
Аз казвам от впечатления от моето АГ. Каза - звъни на The vision. Имаше много брошури техни на бюрото. Аз си правих в сел генетикс и когато й казах, отговорът беше - аз работя само с the vision и няма да получа резултати от други.

# 1 007
Следящият ми лекар ми каза сама са си избера, просто тя е ползвала конкретният тест при нейната бременност. За това ми каза за The vision.

# 1 008
Аз съм от Пловдив и отказаха да изпратя проба с куриер.

В момента има промоция в лаборатории Синево  до края на септ е под 800лв доста обхватно изследване
Искам да благодаря за препоръката, с намалението този беше практически наполовина на повечето тестове, които гледах, а и без него е доста по-евтин, направих го и след 10ина дена резултатите ми излязоха перфектни!

# 1 009
Радвам се! Успех до финал. 🍀

И аз щях да го направя, но моят АГ държеше да е Нифти Про, та не ми остана мн избор, но поне и Нифтито е на приемлива цена на фона на обхвата си.

# 1 010
Може ли някой който е правил Джийн Сейф, да каже как изглежда резултата от теста. Може и на лично.

# 1 011
  • Варна
Здравейте! Някой правил ли е НИПТ при NaTiva?

# 1 012
Здравейте,
Преди 2г. Правих   Prenatest в 9с + 1 д. И получих реултат до седмица.
Утре ми предстои да пусна Cell genetics в 9с+4 дни.
Има ли случаи при вас, да не е излизал резултат и да се е налагало повтаряне на теста?

# 1 013
Здравейте,
Прочетох последните няколко страници, но не попаднах някой скоро да е правил Nifty Pro на лаборатории Лина.
Питахи ми обясниха, че пробата се изследва в Бургас.
Някой с мнение за този тест?

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 09:15 от Rocket

# 1 014
Здравейте,
Прочетох последните няколко страници, но не попаднах някой скоро да е правил Nifty Pro на лаборатории Лина.
Питахи ми обясниха, че пробата се изследва в Бургас.
Някой с мнение за този тест?
Доколкото знам те от скоро предлагат този тест.

# 1 015
Геника не предлагат ли същия?

# 1 016
Mel_, да, да и Геника го предлагат.
Просто в моя град са само Лина. 😊

# 1 017
Според мен просто там взимат пробата, а я изпращат в чужбина.
Аз правих Нифти Про в МЦ в София, в който се следя - с ДЧЛ я пратиха в Дания (ако не бъркам) и имах резултат след 10 дни.

# 1 018
Някой има ли представа за един и същ тест Panorama ли става въпрос тук? Ако да, защо е тази разлика в цената ?

https://nipt.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%80/?utm_medium … 20210266944400352

https://panoramatest.bg/panels/

# 1 019
Каква е цената на теста от първия линк? Виждам отстъпка от 199. Колко е в крайна сметка?
Иначе изглежда да са две различни марки тест

Общи условия

Активация на акаунт