Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 186 951
  • 1 702
  •   2
Отговори
# 1 695
  • Melmak
Около седмия работен ден се обадиха, но ден по-рано имах резултат в профила и го бях видяла. Ще си спазят срока, имайте търпение.

# 1 696
Момичета, който е правил теста в Cell Genetics Niptify, за колко време ви излезнаха резултатите. Аз го направих в понеделник и знам че срока е 7-10 работни, но масово четох как на 5тия да им се обадили и сега само това мисля.
Пуснах понеделник по обяд, излезе другия понеделник след 17:00.
И на мен ми казаха да гледам след ден 5 и се побърках, че нищо няма и че ги бавят, защото има проблем с резултатите. Така че поне при мен си бяха 7 дни. Успех, желая хубав резултат!

# 1 697
Ох, завиждам ви, момичета, че вашите резултати са излезли толкова бързо. Аз пуснах Панорама на 05.11 и очаквах до 14.11 да са готови, съдейки по сроковете, които споделиха момичетата преди мен, правили същия тест.
Още чакам… В петък се свързах с тях и ми казаха, че ще са готови в понеделник или вторник (заради един почивен ден в Америка).

# 1 698
Почивните дни не би трябвало да ги бъркат, те работят постоянно доколкото знам. Иначе и при мен миналата година доста се забавиха

# 1 699
Относно Niptify - бях го правила в понеделник рано сутринта и резултатите излязоха следващия понеделник.

# 1 700
Моят Niptify също - правен понеделник в 9ч - резултати другия понеделник към 14ч. Но и представителката ни каза - другата седмица по това време.
С тях конкретно после запазвахме и стволови клетки и бях споделила и тук, че преди издаването на сертификат за успешно запазване правят изследвания на пробите - това седмици след раждането. Чакахме, чакахме, срокът, който ни бяха казали мина, няколко пъти ги питахме всичко наред ли е. Звънна ни представителката на Cells4Life и се оказа, че имат технически проблеми и даже тя вижда изследванията, че са готови и е наред, но имат проблем с издаването на сертификатите и затова не се свързват с нас. После ни се извиниха за забавянето.

# 1 701
Zimk02, а при качването на резултатите в системата звънят ли? Забравих да ги питам.

# 1 702
Аз не съм в България и на мен не са ми звъняли

Общи условия

Активация на акаунт