Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 179 468
  • 1 669
  •   8
Отговори
# 1 665
Здравейте!
Днес бях на втора фетална морфология в 22г.с. Ходих на различно място и при различен лекар от първата и след дълъг и обстоен преглед с 3 почивки за разходка, за да застане добре бебето, лекарката установи, че носната кост е къса. Аз съм с къс и чип нос, на майка ми е направо миниатюрен. Въпреки всичко се притесних страшно много предвид напредналата бременност и се разбрахме да пусна пренатален тест. Лекарката искаше директно амниоцентеза, но ми се видя малко екстремно, при положение, че на първата фетална всичко беше наред и рискът много нисък.
Препоръчаха ми CellGenetitcs, виждам, че има писано за там от началото на месеца, но бих искала да попитам ако някой е ходил последните дни дали Niptify все още е 1350лв и за колко време излизат резултатите?
Благодаря!

# 1 666
Моите излезнаха за 10-11 дена.

# 1 667
  • Melmak
Аз правих niptify на 19.09. Излезе резултат за 6 работни дни.

# 1 668
Трябва да видите кои тестове са подходящи за вашата седмица. Доколкото си спомням пренаталните имаха някакъв срок, примерно между 10-18 седмица, но може и да греша. За всеки случай проверете Simple Smile

# 1 669
Нямат срок, може и я деня на раждането да се направят. Въпросът е дали има смисъл

Общи условия

Активация на акаунт