Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 197 101
  • 1 769
  •   2
Отговори
# 1 755
Здравейте, моята АГ ме насочи към NIPT на Geneplanet.
Някой има ли мнение за този тест?

Аз правих. В Марковс, където са едни от най-добрите специалисти за фетална морфология, работят с тях, поне в началото на 2024г работеха с тях. Няма как да не са добри.
Там ми взеха кръв, резултатът излезна за около 1 седмица, даже по-бързо. Най-разширеният пакет там не беше толкова скъп, колкото други.

# 1 756
Здравейте ,аз се спрях на niptify cell genetics . Но понеже имах трансфер на 2 ембриона и около 7 г с ,доктора каза че се виждало къде е бил втория ембрион ,консултантката каза че трябв да изчакам поне 6 седмици след като е спрял да се вижда  за да направя теста ,защото ще даде отражение върху резултата . Има ли ли сте подобен случай ? Кога направихте теста ? Аз съм вече в 10-11 г с

# 1 757
  • Melmak
Ако е един ембрион няма проблем да се прави в 10 седмица. Но при повече е така, както са ти казали. Успех!

# 1 758
Момичета, за колко време излизат резултатите от Cell Genetics? Пише 7-10 работни дни, но аз съм особено луда птица и ми иде да вися в сайта по няколко пъти на ден, да гледам има ли, няма ли по-ранен резултат. 🙈

# 1 759
Моите излезнаха на 8 ден, но и аз проверявах непрекъснато, даже им звънях на 7 ден. 😁

Момичета, за колко време излизат резултатите от Cell Genetics? Пише 7-10 работни дни, но аз съм особено луда птица и ми иде да вися в сайта по няколко пъти на ден, да гледам има ли, няма ли по-ранен резултат. 🙈

# 1 760

Моят излезе точно на 7ми ден, но на края на деня. От понеделник до понеделник беше, към 5 ми звъннаха. Също проверявах от 3ти ден нататък по няколко пъти на ден..
Успех с резултата!

# 1 761
Моят също направен в понеделник с отварянето на лабораторията, излезе следващия понеделник следобед.

# 1 762
  • Melmak
Хората дават срок 10 раб дни. Спазват го. Не психясвайте. Ще имате резултати. Моят излезе на 7-ия ден.

# 1 763
  • София
При мен беше над 20 работни дни и накрая забравиха да го качат Бодимед. Определено с тия тестове човек може да психяса Simple Smile

# 1 764
Хихи, явно не съм само аз така трескаво очакваша. Въздъхвам с облекчение. Simple Smile))

Ще си чакам, ща-не ща, какво да правя - явно не излизат много по-рано от срока. Мерси.❤

# 1 765
Момичета не знам какво да правя с този тест . На феталната морфология ,доктора каза че щом в началото се е виждал втори ембрион е много рисковано да правя тест ,защото все още може да даде отражение .  В 13 г с след ин витро съм . Консултантката от cell genetics каза ,че вече мога да направя ,но доктора е против . Случвало ли ви се е да сте имали два ембриона и в последствие да е останал един ,как процедирахте ?

# 1 766
Да, и аз съм в тази ситуация. Изчаквам следващата ФМ другата седмица, когато ще съм в 18г.с и ще видим какво ще кажат за теста, дали вече е изчезнал близнака.  Ще пиша

# 1 767
При вас вижда ли се още ? При мен уж не ,но доктора каза ,че може да е една точица някъде и да не може да го определим

Да, и аз съм в тази ситуация. Изчаквам следващата ФМ другата седмица, когато ще съм в 18г.с и ще видим какво ще кажат за теста, дали вече е изчезнал близнака.  Ще пиша

# 1 768
Lenni, моят съвет е, че щом сте стигнала до 18 г.с. и всичко е наред на ФМ, няма нужда да си давате парите и за неинвазивни тестове.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:04 от Flower@@

# 1 769
Да, казват, че е наред. Ще видим на следващия преглед дали все все още се вижда нещо.

Общи условия

Активация на акаунт