Петокласници 2020/2021

• 43 040
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Копирам се от темата за дистанционното обучение (https://www.bg-mamma.com/?topic=1269977), всичко е супер:

Едното ми дете е 5 клас. Вчера вече бях в леглото, когато приятелка ми писа за последната заповед, според която от днес и 5 клас в София е онлайн. Разбуних духовете в групата на класа, където всички ми показаха коментара на г-жа Ф, където 5 клас няма. Късно беше за класната, но все пак някой й написа ред по Вайбър - съвсем нормално, коментар още няма, те хората нощем спят. В Школо нищо не пише, колкото и да четем, не можем да се ориентираме днес да ходи ли детето на училище или не. В крайна сметка ако трябва да ходи и не иде, ще има неизвинено отсъствие. Ако не трябва да ходи, а отиде, но го върнат, може да не успее да се прибере навреме за онлайн час, пак ще има неизвинено отсъствие. Прекрасен ден, хора, да се чудиш чай ли да пиеш или да се обесиш.
Пазете се, доколкото е възможно.

# 556
  • София
Ние имаме съобщение в Школо, че минават от понеделник онлайн. Днес и утре са присъствено.

# 557
От кое училище сте?Ние сме в електронно обучение 4 дни заради болно дете, но от понеделник и аз не знам как ще сме

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 08:52 от malinkap

# 558
Да се запишем и ние в ДО, от утре до 25.11. за сега. Часове по 30 мин. И изведнъж цялата гимназия ще е в една смяна.  Да видим как ще е.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 15:58 от AsitaNew

# 559
От кое училище сте?Ние сме в електронно обучение 4 дни заради болно дете, но от понеделник и аз не знам как ще сме
Днес са им казали, че и утре са присъствено. За след утре не се знае.
Децата стават все по-добри във включването в дистанционното учене. Днес са успели да преборят технически проблем отвън навътре.

# 560
И вие ли сте в дистанционно?

# 561
Все още не са. Има отсъстващи деца.
Директорът пусна заповед за преминаване на ДО за учениците от 6ти до 12ти клас от утре. За бебетата ще решават утре.

# 562
И нашите ДО,от 16 до 27.

# 563
Доживях, и ние сме ДО от утре до 30.11.

# 564
  • София
Хайде и наште в кюпа с ДО...

# 565
  • София
При нас са казали на децата днес да дойдат на училище, пък да видим...

# 566
При сина ми минават ДО от 13.11 до 27.11 само шести и седми клас (ОУ).

# 567
  • Най-красивата страна
При нас пуснаха информация в Школото -колко са болните от Ковид учители,колко са болните деца,колко деца са под карантина.
И нищо повече.
Само един клас минава на ДО.Всички останали на училище.
За съжаление.
Явно ще чакат учителите да се натръшкат и да няма кой да преподава...

# 568
При нас се допитват какво мислят родителите чрез анкета в школото.Само не ми е ясно защо ще започва от 17.11 ,а не от 16.11

# 569
  • Sofia, Bulgaria
В училището на дъщеря ми (в София) от днес петокласниците са онлайн. Вчера пуснаха анкета до родителите на петокласници и следобяд обявиха, че от 13.11 са електронно обучение. В 7,30 започнаха часовете в google classroom. С нормална продължителност - 40 мин.

Общи условия

Активация на акаунт