Петокласници 2020/2021

• 43 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
При нас няма време за четене.Доста ги занимават.Сега ваканцията съм резервирала няколко книжки по тяхно желание.

# 616
И при нас всичко е доста сериозно, даже си мисля, че на моменти малко прекаляват. Обаче детето се справя отлично, не мога да се оплача от него. Помогнах му с 1-2 проекта, но нямам нищо против  той е доволен, аз също Wink Липсва му контакта с децата от плуването,  не е пожелал да ходи на училище. Даже казва, че така повече чува какво обясняват учителите, а в  клас приказвали много повечето деца и било по-трудно. 

# 617
  • Пловдив
При нас днес класна по математика.
12 задачи, няколко с по няколко подусловия.
30 минути за работа
Първоначален инструктаж, че без камера не се зачита работата, надвикване в хор, че работят през телефон и не могат хем да гледат файла от който виждат задачите, хем камерите да са активни.
Синът ми е първа група. Отваря качения фал - един на брой, съставен от две страници. Първосигнално започва да решава задачите от първата, е да ама на 5тата минута виждам, че отгоре пише 2-ра група. Студена пот ме изби.
Давам знак,  започва отначало.

Абе работна среда - мечта.

# 618
Какво означава "доста ги занимават"?
Часовете при на са си по реда на присъствените с отделни асинхронни "дупки" между синхронни часове или като първи или последен час. За тях си получават задания, които обикновено свършват и пращат в рамките на часа... Домашните са им в обичайния обем като присъствено. Натоварването й е колкото при ходене на училище, като спестява времето за път Simple Smile а стоейки вкъщи се оскучава по-бързо, че да си търси книжка за разнообразяване Sunglasses

# 619
  • София
На 21.12 ще учат ли? Не знам защо съм запомнила, че не, а от няколко места ми твърдят, че ще учат?!

# 620
Денят е учебен, но е възможно директорите по училища да пуснат заповед, обявявайки го за неучебен.

# 621
При нас ще учат на 21-ви с много малки промени в програмата.

# 622
peneva_a, мога да кажа само за нашия клас, че децата учат сериозно и се правят доста  проекти и домашни. Учителите се стараят, определено не им е скучно.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 22:41 от malinkap

# 623
  • София
Моят петокласник е доволен от електрическото обучение. Защото, забележете, спи до по-късно и няма нужда да се преоблича, а само си намята халат. Аз съм О.О

# 624
Ха..ха..зелено човече и моя.
Спи до последният монент.
Слага суичер върху пижамата и сяда.
Всяка свибодна минута играе на игри а свободното време е повече отколкото при присъственото.

# 625
А моето иска на училище. ДО им върви добре, преподава се както и в училище, но това висене на компютъра я изморява страшно много, като се има предвид, че на всеки 30 мин става и 15 мин се взира в далечината, защото има и очила и компютърът допълнително натоварва очите. Не играе игри и не виси на телефон, даже и за телевизор няма желание. Часовете са по-кратки и времето не им стига, за да си свършат всичко, при което остава повече за домашна, започват в 08.30, свършват в 13.30 (имат и ден, в който са до 15.00), обядва, почива около час и от 14.30 започва с подготовката за следващия ден, справя се, но докато свърши и то станало 18.00-18.30 и се стъмнило. По-бавна е, по-разсеяна е след виртуалното училище отколкото като ходеха присъствено. Съучениците ѝ липсват, няма и как да се виждат на живо, защото не е в кварталното училище и децата са от целия град, далече е от всички. Вечерта задължително я измъкваме на семейна разходка навън, но не е същото. Много се надяваше да се върнат в училище от януари, учителите по математика и български си изместиха класните работи за януари, надявайки се да ги правят присъствено, но няма да се случи Sad . Иначе направиха 4-5 теста и контролни, че даже и лабораторно упражнение с оценка от вкъщи, но те имаха по 3-4 оценки по повечето предмети още от преди ДО и още тогава можеха да ги оформят, така че по време на ДО предимно устни изпитвания в началото на часа, оценки на домашни и взимане на нов материал.

# 626
Здравейте, честита Коледа! ☃️🌲☃️
Има ли деца, които учат  в Класическата гимназия? Ще бъда много благодарна,ако споделите впечатления.

# 627
  • София
Аз имам дете в НГДЕК и впечатленията ми са отлични за това кратко време.

# 628
# 629
Здравейте,

По БЕЛ-ИУЧ и Мат-ИУЧ има ли срочни оценки?

Общи условия

Активация на акаунт