Петокласници 2020/2021

• 43 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Одисея?

# 661
# 662
Как е настроението? Госпожицата днес се връща в училище за цели 9 учебни дни (дано да ги изкарат всичките) и такова оживление цареше сутринта вкъщи сякаш е първият учебен ден. Даже това, че сигурно всеки ден ще имат ако не контролна, то писмено изпитване, не можа да ѝ развали настроението. Тръгна с такъв ентусиазъм въпреки контролната по математика. Видях си детето така, както не бях го виждала от месеци, а не е като да си стои нонстоп вкъщи и да не вижда съвсем пък никой.  Искам да си я виждам такава, с блеснал поглед, с живец, а не апатичното дете, което прави нещата, но някак си по задължение.

# 663
  • Кърджали
И моята сноши като си приготвя раницата, беше толкова ентусиазиранс, че все едно е 15ти септември. Пълно щастие. Дори сутринта стана преди алармата (по принцип едва я будя, голяма поспаланка е). Единственото, което разваля атмосферата еьче са в друго упилище, тъйнкато в тяхното имашемавария и сега сменят отоплемието нанцялото училище,ремонт, който Бог знае кога ще приключи.
Чакат ги контролни, изпитвания.... Но е щастлива

# 664
9 дни ще са там и после 1 месец вкъщи. Пълна глупост по мое мнение. На всичкото отгоре са втора смяна, при положение, че само 3 класа използват училището.

# 665
И моята с голям мерак си оправи чантата за днес. Нямаше търпение да тръгне присъствено.
Единственото неприятно нещо е втората смяна...

# 666
И моята тръгна ентусиазирана.
Първа смяна са.

# 667
  • София/Севлиево
И моят е втора смяна...Първата като че ли беше по-добре.Ми той до обяд е окапал като круша...Да не говорим ,че след 4 вниманието и съсредоточението му са на ниво 0...Колкото до факта,че отива на училище никак не е очарован.Ние свикнахме да седим у дома и всяко излизане навън е голям зор...

# 668
  • София
Елена хич не кипеше от желание да се връща на училище, надявам се след срещата наживо с приятелките да си промени мнението. В нейното училище са си само първа смяна. Каките бяха две седмици втора, сега доволни си останаха вкъщи.
Като цяло тази година съм доволна от Ели, следи си домашните и нещата, които има да свърши сама и си ги отмята. Не се преучва, но постига оптимални резултати с минимум усилия. Включвам се само по математика с даването на допълнително задачи от сборник, когато има време, тъй като дните са и доста натоварени. В понеделник и сряда е буквално от осем сутринта до 7 и нещо вечерта на училище и уроци по език. В останалите дни пък е на тренировки след училище, но успява да се организира и не се оплаква.
Трябва да видя какви помагала по БЕЛ са ми останали от каките и да почна и от там да и давам нещо отвреме на време.

# 669
  • София
Моят беше станал сам и нервничеше кога ще тръгваме.
Вчера в чата на класа беше голямо оживление. Всички деца бяха супер ентусиазирани.

# 670
Аз съм от тези дето мисли връщането за 2 седмици като пълна глупост.
И детето не умираше от щастие. Но и аз като Aila се надявам, че като се срещне с децата ще се почувства по-добре Simple Smile
Ставането в 6 ни разби всички тази сутрин. И студа на който трябваше да тръгне.
Снощи се оказа, че дънките носени през октомври не му стават и замина тази сутрин с едни летни.

Както аз така и детето считаме, че тези 2 седмици ще ги побъркат от тестове и нищо няма да научат. Но поредната глупост на правителство, министерство и МОН хич не ми се коментира.
Иначе с ДО се справя повече от прилично въпреки, че почти сам го кара. Ходи допълнително на език и спорт. Играе с децата в квартала. Та всичко е в рамките на приличното Simple Smile

Да са здрави само.

# 671
  • София
Явно само у нас не е еуфория. Питах го радваш ли се - да, ама, че ще се видя с децата. Май го е страх от срещата с учителите Simple Smile . Втора смяна е, спеше още сутринта като тръгвах..

# 672
Хахах, Хоуп, сутринта спешно вадих новото "официално" яке по-голям номер. Уж старото е номер, който още би следвало да и стане, но уви.

При нас ги побъркаха последните две седмици от тестове и подозирам, че искат да сравнят ДО и на живо как ще са. Та я предупредих, че двете седмици може да са пълни с тестове. Да си е подготвена психически. Не го одобрявам аз това, но кой ли ме слуша. Стреса скочи доста.

# 673
  • София
Е, естествено, че децата се радват заради срещите с приятели, а не на контролните и ученето само по себе си Simple Smile Надявам се да не прекаляват с изпитванията през тези 2 седмици. Все пак ситуацията е необичайна и децата имат нужда да се разтоварят психически.

# 674
  • София
Не знам кога е станала. В 6:30 беше облечена и нетърпелива да тръдва, въпреки че бусът я взима в 7:45 Simple Smile
Фенси, нашите правят толкова много тестове, че едва ли ще се притеснят много. У нас най-страшна се оказва историята, по-точно госпожата по история Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт