Петокласници 2020/2021

• 43 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Много съжалявам Sad  при такива резултати на детето.При нас още нищо не са изнесли и не е ясно.

# 91
Важното е да сме здрави! Детето като иска ще решава задачи в друго училище, не в МГ Simple Smile, мъжа ми много философски ги приема нещата - не е трябвало да стане, не е неговото място и край, а сина ми пък съвсем, той повече се вълнуваше да си получи обещания подарък след състезанието, отколкото колко точки е изкарал Simple Smile.

# 92
  • София
slavena, наистина неприятна ситуация. Въобще не одобрявам, че смениха формата на изпита в последния момент, изместиха деня на олимпиадата и някои деца не успяха да се явят, дадоха много труден изпит за определеното време. Това са уж дребни работи, но допълнително нагнетяват стрес в деца и родители с неща, които съвсем лесно могат да бъдат уредени.
Моето дете се яви и на трите изпита за частната мг, много съм доволна от нея, защото изреши сума задачи последния месец и това успя да компенсира лежерното решаване преди. Вярно, че накрая се изнервихме всички вкъщи, но поне зорът беше само за месец и нещо, а не цялата година. Успя с всеки следващ изпит да се представи по-добре, и донякъде да преодолее малко объркването на всички по-лесни задачи. Вътре е и отивам да готвя празнична вечеря за злоядото дете Simple Smile . Иначе и аз съм на мнението на мъжа на slavena, че ако нещо не стане, то значи така е трябвало и е за добро.

Дайде предложения за подарък за РД. Въобще неща, на които децата ви се радват.

Излязоха и резултатите от СМГ, хайде похвалете се тук Simple Smile

# 93
Приети сме. И аз не одобрявам новия формат,  ама кой ме пита.

# 94
Във Варна направиха пълно безумие и предопределиха приема.
Олимпиадата беше по-лесна от училищния кръг. Министерството със заповедта или/или направи каквото можа да довърши картинката. Моето дете си позна резултата. Ще сменя училището. Общото ни мнение е да не сменя езика. Дано да започнат присъствено.

# 95
Друго чувам от няколко места...че ще започнат  дистанционно, но не знам доколко това е клюка или бъдеща реалност.

# 96
  • София
Друго чувам от няколко места...че ще започнат  дистационно, но не знам доколко това е клюка или бъдеща реалност.

Честито за приема! Моите момчета също са приети. Какъв език ще изберете? Ние май ще си продължим с немския.
 Относно това последното, дори не искам да си го представям. Ако наистина се случи ще е голяма депресия и за деца и за родители.

# 97
И ние ще сме сред приетите. Много се гордея с детето, не можа да се яви на областния кръг на НОМ, но положи труд и постоянство до последния ден и усилията ѝ са възнаградени.  Сега се надявам да попадне и на добри учители и особено по литература, че това също ѝ е страст и много трудно се реши кое да постави на първо място. По едно време самата аз имах колебания дали мястото ѝ е в МГ.

# 98
Всеки ден се увеличава броят на заболелите и може би затова се предполага, че ще започнат дистационно. Колебая се межу немски и английски. Все още не мога да преценя.
От нашият класа приеха още двама съученика.

# 99
EliG много се радвам за вас.
След толкова изрешавани задачи няма как да не успее моето дете Simple Smile
Избора за нас не е много труден.

# 100
EliG много се радвам за вас.
След толкова изрешавани задачи няма как да не успее моето дете Simple Smile
Избора за нас не е много труден.
Astonished А моето е в активна ваканция... помага на село, играе с малките братовчеди, рисува с тебешири, учи се да бродира (от леля си) и да прави таратор Laughing, чете (по малко, без да се престарава), кара кънки на хлад привечер... Летните неща!

Браво на всички представили се добре на състезанието! А на тези, които сменят училище, да са щадтливи на новото място Hug
Щастливо лято!

# 101
Щатливо лято!И моята иска да шие със шевна машина, но машината още не е на разположение.

# 102
По време на ДО два дни шихме копчета.
Да си призная дано жена му да може да зашие някое копче. На него хич не му се отдава.

# 103
Аааа, аз съм с девойка, която шиеше копчета на текстилни елхички за коледна украса на 5 Sunglasses Сега с леля си се учат на мотивчета с народна шевица по схема на панама, висш пилотаж направо Relaxed
Hope, копчетата да са му кусура на младежа, честито да му е класирането и избора Hug

# 104
Моят се беше включил в кръжока Плюшено мече през първият срок в училището, където бродираше, шиеше и плетеше. Казаха ми,че ако реши да стане хирург, ще му е от полза

Общи условия

Активация на акаунт