Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 168
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 110
Кристинче, не бой са! Кат вземе да ти зачезва прогестеронът, други кахъри ще ти битуват в главата, може да те подмине любовната драма.

# 1 111
Е, може да опиташ  с нещо друго вдъхновяващо, докато чакаш, че да не си докараш някоя беля на главата на дръти години с млад любовник, който те иска, иска😂

# 1 112
  • София
Правилно - ку те иска, ще те вземе.
Ку не те иска, за ко тий?

# 1 113
Вие се подигравате, ама на мен ми беше доста мъчно. Освен това тук във форума съм чела, че хората секс и след 50-те правят, че даже бил и по-хубав от преди менопаузата.

# 1 114
  • Варна
Не им вярвай. Земното притегляне не прощава.😁
Christina, ако мъжа ти изневери или се влюби?

# 1 115
Не се подигравам, сериозна съм, за другите не знам.

# 1 116
Кристина, не ме взимай особено насериозно. Аз поне не се взимам. Онова го казах с ирония, слепият позитивизъм е токсичен, добре е, че се пазиш от него. Колкото по се самонавива човек, че всичко е в ръцете му, че може да се развие и постигне каквото мечтае и подобен шербет, толкова повече вина и съжаления носи като се издъни - нямах воля, не дадох всичко от себе си, не опитах достатъчно упорито. В същото време поредният автор на булевардни книжки по самоусъвършенстване прави повече пари и от теб (в кофти година). Така че, к'от стане. И ако ще.
Виж, обаче за любовника ти бях достатъчно наивен да се съмнявам...че я си имала, я не. Ама то с тоя влюбчив камофлаж... Wink

# 1 117
За кое съм контра, ФФ?
Че би отишъл, ако някаква скоклива 22-годишна от Студентски град от секс чат ти каже, иди си направи кръвен тест, иначе няма да си легна с теб?

Хаха, това няма как да стане. За цената на един кръвен тест и малко отгоре директно си те приютяват. А пък вече който иска да уйдисва на откачалки. I've never fooled anyone, I've let people fool themselves е известен цитат на Мерилин Монро.

# 1 118
Любовник /физически/за много кратко до сега съм имала само един единствен и мисля да не повтарям. Някой неща не са за моята натура. Първото влюбване беше платонично, но пак си беше драма.
Вивиан, аз и в други теми съм писала, мъжът ми ми е най-близкия човек, защото е баща на децата и каквото и да стане ние винаги ще сме свързани. Ако той се тормози така както аз се тормозех, с кеф бих му дала шанса да се наиграе и после пак при мен ще се върне. Той обаче далеч не е така широкоскроен и не ми разбира драмите.

# 1 119
Абе хора, като не можете да се къпете, не се събличайте.

# 1 120
Злодеида се появява късно, но запомнящо се. Тоя коментар е топ:)

# 1 121
Какво би подтикнало мъжа да търси ласки на друго място?

В моя отговор на въпроса от темата ще си позволя да цитирам Clémentine Autain от един телевизионен спор с Eric Zemmour.
Та женицата привежда като аргумент написаното от Eric Zemmour в една от книгите му: Колкото повече уважавам една жена, толкова по-малко тя ме възбужда.
Всъщност на френски израза е малко по-директен от "възбужда", но като знам как цензурата тук никога не спи и е доста по-, да кажем строга и справедлива от френската, то ще се въздържа от буквален превод.

# 1 122
Злодеида се появява късно, но запомнящо се. Тоя коментар е топ:)
Злодеида е пич, познавам една такава, която много ме кефи.

# 1 123
Какво би подтикнало мъжа да търси ласки на друго място?

В моя отговор на въпроса от темата ще си позволя да цитирам Clémentine Autain от един телевизионен спор с Eric Zemmour.
Та женицата привежда като аргумент написаното от Eric Zemmour в една от книгите му: Колкото повече уважавам една жена, толкова по-малко тя ме възбужда.
Всъщност на френски израза е малко по-директен от "възбужда", но като знам как цензурата тук никога не спи и е доста по-, да кажем строга и справедлива от френската, то ще се въздържа от буквален превод.

Това е доста тъпо и елементарно, но явно и тази опция я има.

# 1 124
Ейнджъл, остави им тая крехка радост. Автосугестията действа до момента, в който се обади простатата.

Общи условия

Активация на акаунт