Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 976
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 260
Не е официализирана изневярата, но е одобрена негласно в бг-мамата.

# 1 261
Аз пък съм останала с убеждението, че изневярата е мащабно осъждана от бг мамата, както и от обществото. И ако мъжете все пак са прасета изначално, за тях иди-дойди, но жена да изневерява, това е ужасяващ срам. Аз това не го споделям, но мнението ми коренно се различава от масата.
По въпросът с изневярата мисля, че трябва да се прави разумно и хора, които не я умеят, трбва да я избягват, така както избягват алергизиращи за тях храни и напитки.

# 1 262
Ако обърнеш внимание ще забележеш, че е осъдена от най-грамогласните потребителки. Които се опитват да се опишат като строги, справедливи и винаги прави. Все едно не са си харесвали някой, не са имали "порочни мисли" и се крият зад страха си.
От мненията се видя, че и двата пола са хора със слабости и понякога се поддават. Което е нормално за нормален човек.

# 1 263
  • Варна
Изневярата е имало, съществува и ще я има, докато има хора.

# 1 264
  • София
Малко размисли по темата, заслужава си да се изгледа.
Разбира се, ССФ се разграничава от събитията.

http://kinematograf.bg/partners-film

# 1 265
Изгледах го. Не си заслужаваше.
Вероятно нямам правилното въображение.

# 1 266
  • София
Нямаш.

# 1 267
  • Пловдив
 Друг повод за изневярата на мъжа е, когато жената не употребява пълен член в заглавието на темите.

# 1 268
А жената не прощава логорея и тъпота.

# 1 269
  • Агент под прикритие
Тя логореята няма пол. Другото май и то. Grinning

# 1 270
  • София
Друг повод за изневярата на мъжа е, когато жената не употребява пълен член в заглавието на темите.
Завиждаш.

# 1 271
По-скоро когато не употребява пълен член по предназначение в спалнята.

# 1 272
  • Пловдив
Скрит текст:
Завиждаш.
Пълният член ходи там, където е най-добре приет и употребяван по предназначение.

# 1 273
На Маравиля много ѝ отива ролята на осъзната, прецакана леля, за Донков - да не говорим. “Брилятен”, както винаги. Такава сухотия си има и целевите групи, но някакси даже не ми е интересно какво измислихте.

# 1 274
  • София
Скрит текст:
Завиждаш.
Пълният член ходи там, където е най-добре приет и употребяван по предназначение.
Завиждаш.

Общи условия

Активация на акаунт