Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 171
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За едно- двукратна забежка - почти няма шанс някой да разбере. Лошото е, че често изневеряващите развиват съвсем истински паралелни връзки, има и доста продължителни.
Половинката на това му вика предателство и то е, в пълния смисъл на думата.

# 211
Дреме ми на **** за твоите претенции за грамотност, смешно е да се говори за правописни грешки при писане от телефон, даже е абсурдно да няма такива при това кълване като кокошка на дисплея. Обаче ако имам такава лоша жена вкъщи, дето да се чуди с кво да се заяде е много вероятно да и изневеря.
Ето ви още една причина за изневерите, това са досадните и дразнещи вечно мърморещи жени !

# 212
М, нещо бъркаш, друже. Аз не говоря много и не мърморя, но човек, който пише съжЕлявам дава заявка за други базови липси.

# 213
Аха, значи причината не е е липсата на сиво вещество у пралопитека, а в досадната "мърморана до печката"....Simple Smile

# 214
  • София
Тази логика е вървяла по римско време, когато сее смятало, че жените са толкова тъпи, че ще се загубят сами, а мъжете са имали правото да нямат волята да се сдържат.
Обаче вече е 2020 и всеки си шета на акъла. Колкото мъжете, точно толкова и жените.

# 215
Обаче вече е 2020 и всеки си шета на акъла. Колкото мъжете, точно толкова и жените.

Жените изневеряват повече, тъй като са по-често "объркани" и модерното общество им дава привилегията да си набяват секс много по-лесно от мъжете, включително й да са напред и финансово от изневярата.

# 216
  • София

Жените изневеряват повече, тъй като са по-често "объркани" и модерното общество им дава привилегията да си набяват секс много по-лесно от мъжете, включително й да са напред и финансово от изневярата.
Източник, моля.

# 217
  • Sofia
... и модерното общество им дава привилегията да си набяват секс много по-лесно от мъжете, ...

Не обществото, а отново мъжката простотия и животински нагони. Като сексът ви е най-важното, така ще е.

# 218
  • Агент под прикритие
Обществото, Коте, обществото. Това същото общество, което е наложило стереотипите, че всеки е взаимозаменяем и че правото на това ти е гарантирано. Това същото общество, което не само че толерира "повредените в главата", но дори ги и насърчава, развивайки им мислене на вечните жертви.
Тия същите стереотипи, според които когато мъж изневери, е свиня. Точка. Когато жена обаче изневери, тя трябва да е имала добра причина.

И тия глупости се случват не само за изневерите, а за всичко, което се сетиш.

Сутринта писаха в тема за хората, които търсят лекото и мекото. Горното е последствията.

# 219
Нека чуем и мнението на специалистите.
Според изследванията мъжете изневеряват по-често. Причините при двата пола са различни като цяло. При около 40-50% от двойките е имало изневяра.  Даже и при много от пишещите и четящи тук, които са убедени, че техният партньор е чист като момина сълза от към хойкане е имало такова, но то е останало неразкрито. Много жени си мислят, че ако в брака всичко е добре, връзката е чудесна и това е гаранция, че мъжа е "верен".

Моят съвет е ако всичко ви е добре в отношенията, не се ровете и не следете партньорите си, защото не се знае дали няма да изскочи някой заек от хралупата. Animal Rabbit

След това цялото щастие в кофата, ако има проблеми и липси, това вече е друго.

Ето стойностни мнения по-темата от специалисти:

https://www.verywellmind.com/why-married-people-cheat-2300656#secondary-reasons-for-cheating

https://www.webmd.com/men/features/our-cheating-hearts

# 220
Абе, вие четете ли се? Не може другият /пол/ да е виновен все. Или някой имагинерен като "Обществото". Настигат те някакви обстоятелства, избираш и заминаваш нататък. Почнеш ли да съдиш и да зацикляш, не е на добре работата. Ти самият не си много в мир със себе си - и ей това е изневяра, последвана от видими за външния свят изневери. Различни прородно обусловени роли имаме, което не значи ни категорично полигамия, ни категорично моногамия. И едното се случва, и другото се случва. Откак свят светува и докато светува, предполагам, освен ако не израснем твърде много, в което се съмнявам. Grinning
Сталионе, не си добър в съветите.

# 221
  • София
Може, Луна, може. Ако не си пораснал да си поемеш отговорността за действията си, все другите ще са ти виновни.
Това имах предвид и когато казах за изневярата нарочно. Х изневерява нарочно, за да може да обвини У, че нещо не му е угодил/а. Защото просто не му стиска да седне и да каже - абе не ме кефиш вече, чао, продължавам сам/а.

# 222
Може, Луна, може. Ако не си пораснал да си поемеш отговорността за действията си, все другите ще са ти виновни.
Това имах предвид и когато казах за изневярата нарочно. Х изневерява нарочно, за да може да обвини У, че нещо не му е угодил/а. Защото просто не му стиска да седне и да каже - абе не ме кефиш вече, чао, продължавам сам/а.
Да не ти стиска да живееш себе си, да стоиш зад себе си - може да се прояви и в липса на "изневери", а не само и единствено в изневери, а може и в други действия и бездействия да се прояви. Еждневен справочник по въпроса е тоя форум.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 19:16 от Нейно императорско величество

# 223
Кой съвети госпожо, аз даже съм оставил мнения на специалисти, на които това им е работата. Това има по-голяма стойност от моето или твоето мнение. Съвета ми е правилен, за който разбира.

Глупав съвет е обратното, да кажеш на някой да рови постоянно в телефона на партньора си, постоянно да го следи и да не му вярва, без да има причина. Много бракове са били съсипани от такива действия и без да е имало изневеяра, особенно от страна на мъжа, защото те са и по-ревниви.

Радвайте се ако си имате грижовен и добър мъж, защото има и такива, които не изневеряват, но са пълни боклуци.
Дано не ми се случва, но ако се случи, ще търся причините и във мен. Още повече, че жените рядко изневеряват "за спорта".

Цитат от статията което споделих:

"Когато жените изневеряват, те често се опитват да запълнят емоционална празнота. Жените често се оплакват от прекъсване на връзката със съпруга и от желанието да бъдат желани и ценени. Жените са по-склонни да се чувстват недооценени или игнорирани и търсят емоционалната близост на извънбрачна връзка."

# 224
  • София
Защо търсите причини изобщо?
Някои не го зачитат за изневяра, не чувстват вина, вие питате защо?
Ами, защото така!

И не пробутвайте социума като виновник, че по заводи и предприятия какво е било...

Общи условия

Активация на акаунт