Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 193
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 630
Дайс, хубаво ме цитираш, ама как и защо автоматично свързваш описания човек с моята личност?
Ако ти напиша, че има хора в София, които бият жените си, това автоматично ли ме прави такъв?
Много ти е неадекватен коментара, даже се чудя защо изобщо го коментирам.

# 631
Криси, не можеш да си представиш как им се предлагат и на 40 и на 60 годишните. Пари щом имат - са магнит за всяка.

# 632
Е то така кажи. Аз нали съм влюбчива и мога да изкарвам пари, та не им гледам парите, сигурно за това не ми изневеряват.

# 633
  • София
Братан, ако ги защитаваш и го приемаш за нормално - да.

# 634
Крис, нали каза, че нямаш против да ти изневеряват, стига да не разбираш.
То не е до имане и нямане, като опре ножа в гърлото, се показва характера на човека.

# 635
значи, ако така ще се тормозят като мен, съм склонна да приема изневяра, щото аз мъжете много си ги обичам и искам да са щастливи. Пък и като видиш, че нищо не си изпуснал, живееш  по-лесно.

# 636
  • Агент под прикритие
Има такива хора - и жени, и мъже.
Колкото до разговора на Ейнджъл и Агента, ами на различни езици говорите.
Очевидно.
Само дето аз бях последователен, докато при нея версията с редовния секс и предполагаемия нисък старт, когато тя е била на женска почивка не се вързва с историята за заболяването и промяната в следствие от това лечение.
Само дето това беше сервирано първо.

Зарчето много адекватно отбеляза, че задоволен мъж не би тръгнал да прави подобни изпълнения и то след толкова време. Той или ще е така от начало, или няма да е. Не неговата изневяра им е провалила връзката.

Тия две истории са в противоречие, но казах, че няма да чопля повече.

# 637
Братан, ако ги защитаваш и го приемаш за нормално - да.

Защитавам не, приемам за част от нормално - да. Всеки си има кратуна на раменете и има възможността гарантирана от свбодоната воля да живее живота си както иска - отговорно или безотговорно, с чест или без чест, редно или нередно и т.н. Не трябва да те учудва нищо.

# 638
Като казвам, че на различни езици говорите, не си съгласен. Ама бъкел не разбираш на женско говорене.

# 639
Не Агенте, просто не четеш внимателно..))

Върни си лентата просто.

И не се опитвай да навържеш от 2 случки 8 години..)
Спомеха за изневярата, в контекста на темата.
А ти почна да питаш защо съм се променила.
Ама  промяната не е свързана с изневярата, а с микроинсулта. Вследствие на който гладувахме и тн се случи всичко, което доразказах. (това пак в още 3 г примерно като действия)

# 640
  • Агент под прикритие
Нямам кристално кълбо, за да знам кога да се случили тези случки и колко разстояние във времето има между тях. Говори се в контекст на дадена тема, следователно приемаме, че са свързани.
Ако не са, следва да кажеш.

Нищо не навързвам. Навързвам информация, давана на час по лъжичка. Нищо повече, нищо по-малко.

# 641
  • Sofia
Щом Агентът все още не е задал култовия си въпрос: "Ама защо коментираш само тази част от поста, която ти е удобна? Нещо по другата? Кажи, де, кажи, кажи...", то значи не сме достигнали кулминационната точка на дискусията. Joy

# 642
Ми не, опитах се кратко и максимално ясно да ти дам отговор на всеки въпрос.
А ти с кеф ме вкара в матрици и схеми..)))

# 643
  • Агент под прикритие
Ми не, опитах се кратко и максимално ясно да ти дам отговор на всеки въпрос.
А ти с кеф ме вкара в матрици и схеми..)))
Ако тези две случки нямат отношение една към друга, това трябваше да го кажеш ти, а не аз да гадая.
Обикновено история се разказва цяла или поне най-общо казано, не две събития, които очевидно нямат общо едно с друго.
Ако темата не ти е приятна, пак ти трябваше да кажеш, а не аз да гадая.

Даваш половин информация, получаваш матрица и схема и другия е виновен, че не те е разбрал. Simple Smile

# 644
Като казвам, че на различни езици говорите, не си съгласен. Ама бъкел не разбираш на женско говорене.
Аз отдавна съм разбрала, че съм мъж под прикритие. Мен ме разбира... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт