Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 171
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 165
Гал, ако копираш поведението й, може и ти да излезеш с мъж все някога. Дренка е адекватна и обективна харесва ли ти или не. Не съм отчел "мазнене на мъжките" и двуличие, къде го видя?

# 166
Гал,защо се палиш?
Дренка,понякога дразни,но често с дразнещите си коментари показва различна гледна точка..
Хубаво е,когато с някой си на едно мнение,но..
Различните мнения в една ситуация,че и критиките ..будят други мисли

# 167
Ама вие откъде знаете, че Галинор не излиза с мъжки Grinning да няма някоя тайна група тук из  форума, сериозно - има ли?

# 168
Обективна и адекватна, дръжки. Много старателно избягва личната си история, но винаги има бидон с критики на чуждата. Нейната вечно е минало без значение. Мерси от такава обективност.

# 169
Гал,ти си като момиченце..на което мъжете във форума все искат да му дръпнат плитките Simple Smile)

# 170

Всъщност точно това криене като мишка, измисляне на всякакви глупави оправдания и лъжи, и всичко там необходимо за прикриване на ставащото, ми е толкова противно, че не бих прибягнал до такива схеми за едното е*ане.
Ама хора различни, различни идеали.

По личен пример, да си само с една жена не е някакво върховно изпитание на волята, а просто си ти идва от вътре. Стажът ми е доста дълъг, и бих казал, че моята си ме привлича много силно дори и сега. Естествено се е случвало да ми хващат окото и други жени, но само до толкова.

Тези мнения са 1: 1 с моето разбиране за нещата
Любими са ми също : ,,на всеки се случва,, или ,,и по-лоши работи  има,,
нито се случва на всеки,  нито е коректно да претегляме за успокоение лошотии

... има животни които са моногамни , но е по-удобно да се  спомнават другите

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 18:32 от Тинти Минти 630251

# 171
Ама вие откъде знаете, че Галинор не излиза с мъжки Grinning да няма някоя тайна група тук из  форума, сериозно - има ли?
Няма нищо тайно, аз съм от най-споделящите и вечно споменаващи личния си опит.
Тези критики, дето Дренчето ги реди само за жените, аз редовно ги редя и за жените, и за мъжете. Сещай се що Дренка, която нищо не казва на мъжете, е обективна в очите на Братан , пък аз, дето кова точно него по-редовно от чук-гвоздеи, никак не съм обективна. Пасивно-агресивна-намигаща-усмихната емотиконка.

# 172
Обективна и адекватна, дръжки. Много старателно избягва личната си история, но винаги има бидон с критики на чуждата. Нейната вечно е минало без значение. Мерси от такава обективност.

Избора да споделяме лични изживявания е наш..
От там да поемаме критики..

И какво ти пука?
Истинска си..Споделяш,получаваш мнения- добри,лоши.
Разтоварваш.Често натоварваш Simple Smile
Ако някой иска да е нещо различно,от себе си..това си е в него.

# 173
Е що се карате сега ...
Гал , знаеш че те харесвам , защото в много теми си мъжко момиче ...
и Дренка харесвам , защото има смелоста, каже неща, които другите само си мислят ,
всички хора, с които съм се дракала тук , съм им вдигала палец за дадено мнение и не приемам форума за тепих ,по-скоро за арена / циркова/

# 174
Гал, много съжслявам, че ти се налага да използваш обидни епитети по свой адрес, както и за тези, които са недоволни от мъжете. Това са личните ти интерпретации, не мои мисли.
Решила съм, че не желая да продължа живота си и да остарявам с този мъж, пък ти го тълкувай както ти харесва Simple Smile
Влизам ти в положението, макар да не ми се е налагало да се натискам на мъж - за брак, съжителство, деца и партньорство.
Wink

# 175
Много подмолно.

# 176
Стана като сериал, на който съм изпуснала първите епизоди. Всеки знае нещо за другия.

# 177
Не бери грижа, за месец ще ни опознаеш.
По моите епизоди накратко, има доста неща, които не търпя, и се разбират в рамките на няколко месеца. Затова след 2 годежа с пръстен и всичкото му все пак съм неомъжвана. От моя гледна точка съм прескочила големи грешки.
Едното от нещата, които не търпя, е да ми намесват бивши, големи любови, желания за тройки и други подобни във връзка, която трябва да е млада любов. А, И изневери, които единият бивш годеник, как да кажа, не намираше за нещо порицаемо. С което се надявам да се върнем на темата за изневярата, а който е уморен от жизни, да изяде 2-3 шоколада - действали като антидепресанти, казват.

# 178
Не бери грижа, за месец ще ни опознаеш.
По моите епизоди накратко, има доста неща, които не търпя, и се разбират в рамките на няколко месеца. Затова след 2 годежа с пръстен и всичкото му все пак съм неомъжвана. От моя гледна точка съм прескочила големи грешки.
Едното от нещата, които не търпя, е да ми намесват бивши, големи любови, желания за тройки и други подобни във връзка, която трябва да е млада любов. А, И изневери, които единият бивш годеник, как да кажа, не намираше за нещо порицаемо. С което се надявам да се върнем на темата за изневярата, а който е уморен от жизни, да изяде 2-3 шоколада - действали като антидепресанти, казват.
Имам един развален и аз, още си плюя у пазвата, щом се сетя. И за да не е спам - мъж в края на връзката ( бяхме се вече разделили) ми каза, че 2 пъти ми е изневерил. Казах му, че е идиот. Хич и не съм го питала, поради каква причина, що да се тормозя за чужди грешки.

# 179
Кога мъжът е склонен към изневяра???
Не смятам, че тук пола е от значение. Хората възприемат измамата по различен начин, за някои тя е естествено стечение на обстоятелства, за други е табу, за трети - според зависи.
Бившата ми жена кръшкаше... Вадеше от сто кладенеца вода, за да оправдае постъпките си. Твърдеше, че съм й верен, просто, защото не съм попаднал в подходяща ситуация за изневяра или че ме мързи да създам такава. Аргумент, който не можех да оспоря, освен че бих използвал думичката нежелание, вместо мързел. Както и да е, всеки пое по пътя си с нова половинка. И тогава ненадейно изпаднах в ситуация... Бях недвусмислено пожелан от колежка, която не познавах (нито тя мен). Единственото за което съжалих бе, че не бях по-деликатен, когато охладих сексуалния й апетит.

Общи условия

Активация на акаунт