Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 171
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 195
  • Агент под прикритие
'Айде, още една разпоредителка...
Завиждаш, че ти отнемат щатната длъжност? Grinning

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:53 от Phoenix Wright

# 196
Какво би подтикнало мъжа да търси ласки на друго място?
Умствения му "багаж"....
Франсоаз, спичаш се с годините.
Що, друга причина ли има? Simple Smile "Всеки си страда от акъла!" - не е моя "измислица"... Simple Smile

# 197
  • София
Да, интересно е от философска гледна точка - с какво друго, ако не с ум се овладяват първичните инстинкти?

# 198
  • София
Да, интересно е от философска гледна точка - с какво друго, ако не с ум се овладяват първичните инстинкти?
Някои могат, но не искат. Никаква философия няма тук.

# 199
Волята мотивира решенията. A волята най-често е силно умствено проявление под влияние на външни фактори, не продукт на собствения интелект.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:22 от Анонимен

# 200
Има една причина за това някой мъж да реши да кръшка и която причина може да взриви всеки форум с женско присъствие ако се спомене ?

Сещате ли се за коя причина става въпрос ? Може да не е от най-честите причини, но все пак има и не малко такива случаи. Причината е когато жената му изпусне края и си влоши много формата (говорим за сериозно влишаване). Ако няма и много силна обич от страна на мъжа, той е по-склонен да "наточи пушката" ако му изскочи някоя добре изглеждаща секси жена.

Често нещата се случват и без мъжа да е търсил това, а примерно с някоя колежка в работата. Има и от другите разбира се, които сами си търсят и по сайтовете и фейсбук.

Мозъка на човек е програмиран и възбудата е свързана най-вече със това което виждаме. Примерно аз съм голям "дупеман" и някоя натокана мадама със секси дупе може да ми вдигне хормоните до тавана.

Да отбележа, че само коментирам какви причини има, а не редно или нередно. Щото на някой може да му се превиди, че все едно ги оправдавам тези мъже.

# 201
  • София
Може бе може. И аз си падам по плоски коремчета. Ама имам акъл и воля да не си разтурям къщата за глупости.

# 202
  • София
То пък мъжете по улицата едни мускулести...

# 203
Изневярaтa понякогa е И необходимоcт. Кaкто иcкaт дa ме рaзбирaт зacегнaтите. Колкото и cемейcтвa е рaзвaлилa, толковa е и  зaкърпилa.Друг е въпроca кръпкaтa, можеш ли дa cи я ноcиш. Хорaтa cи омръзвaт, фaкт. Никой не умирa c един пaртньор или пaртньоркa. Зa някои е глъткa въздух от cкучния брaк, зa други е cтрacт, зa трети cи е зaлитaне. Нacкоро еднa приятелкa ми cподели: "aко бях мaлко по- умнa нямaше дa cе рaзведa, зaдето ми е изневерил.Cегa нито aз cъм щacтливa, нито той. " Гледни точки имa хиляди, и вcеки от cвоятa кaмбaнaрия cи го  гледa. Зa някой е предaтелcтво и къca и хвърля, зa друг е ново нaчaло. Зa мен е нещо нaпълно нормaлно и нaй- резоннaтa причинa е, че хорaтa не cме моногaмни.

# 204
Какво би подтикнало мъжа да търси ласки на друго място?
Умствения му "багаж"....
Франсоаз, спичаш се с годините.
Що, друга причина ли има? Simple Smile "Всеки си страда от акъла!" - не е моя "измислица"... Simple Smile
Абе, Краси, темата не е за страдания. Никой изневеряващ не отива да му бият камшици по гърба или да го разпъват на кръст. За забавление тръгват.
 Качеството на ума може да определи единствено качеството на свършеното. Ахмаците го правят по ахмашки, умниците малко по-умно. По-добре питайте ония, които не изневеряват, защо не го правят.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:37 от luna

# 205
Цитат
Колкото и cемейcтвa е рaзвaлилa, толковa е и  зaкърпилa.
Категорично казано, но силно се съмнявам.

Франсоаз може би имаше предвид под "акъл" качествата на човека – характер, воля, ценности, избори. Без значение от интелект, може да е станал сутринта на криво, да е кисел, да го е ядосала жена му, има варианти, които биха преобърнали каручката. Не бих била категорична за причината, при всеки човек е различно.

# 206
За някои жени изневярата от мъжа, без значение причини и обстоятелства, автоматично означава развод. Въпреки, че мъжа може да се грижи добре за нея, за семейството, но да се е подал на мераците. Такива жени може да съжеляват ако се разведат с лека ръка и после не намерят друг свестен и грижовен мъж. Мъжете рядко влагат чувства при изневерите, но за повечето жени това не е от значение, което е разбираемо.

Проблема е, че при хората си ги има заложени тези инстинкти още от животинският свят. Някои мъже по-лесно могат да ги потискат тези мераци със разума си, но други не могат. Зависи и нагона колко е силен, защото всички знаем сексуалната възбудата колко силно нещо е и колко е трудно да се съпротивляваме.

# 207
СъжАляват се пише. Само казвам, не ми е важно, но когато има някой претенция за меродавност на мненията, е добре да е респектиращо грамотен. Много съм зла днеска.

# 208
Аз не съм изневерявал защото си държа на думата и дори мисълта не ми минава когато така съм се разбрал, но след няколко опита за моногамни връзки видях че това убива нещо в мен и затова сега го казвам още преди първа среща и повечето жени не ги устройва, но си намирам сред малката част които също така предпочитат и всички сме доволни.

А от хората които познавам които са уж моногамни но изневеряват - и мъже и жени - причини всякакви, но според мен ако си казваме нещата както са си и си следваме собствените усещания вместо "как нещата трябва да бъдат" ще намерим креативни решения във всяка ситуация.

# 209
  • София
За някои жени изневярата от мъжа, без значение причини и обстоятелства, автоматично означава развод. Въпреки, че мъжа може да се грижи добре за нея, за семейството, но да се е подал на мераците.
Скрит текст:
Такива жени може да съжеляват ако се разведат с лека ръка и после не намерят друг свестен и грижовен мъж. Мъжете рядко влагат чувства при изневерите, но за повечето жени това не е от значение, което е разбираемо.

Проблема е, че при хората си ги има заложени тези инстинкти още от животинският свят. Някои мъже по-лесно могат да ги потискат тези мераци със разума си, но други не могат. Зависи и нагона колко е силен, защото всички знаем сексуалната възбудата колко силно нещо е и колко е трудно да се съпротивляваме.
Ох, то и за някои мъже същото. Пуснал там някакво закачливо шкембенце, жена му решила, че иска да оплакне ръцете с някой по-поддържан, иначе си гледа къщата, разбира се, мъжът ѝ нещо недоволен от тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт