Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 053
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 330
Много по- лошо е всичко, което си изброила.

# 331
Галинор, ако детето ти е болно, последна грижа ще ти къде и как си го слага мъжът ти.
Ако детето НИ е болно, защо мъжът МИ/ баща МУ ходи да се присажда на чужда слива?
Ма хайде мислете малко като вадите доводи, де.

# 332
Няма лошо и добро при изневяра. Има избори и ситуации. Не бих сравнила по гадост изневяра с хазарт, дете с увреждания или наркомания. Всяко само по себе си е отделен казус, който ще покаже колко топка има мъжлето. Изневярата си е изневяра и остава такава без значение другите обстоятелства.

# 333
  • София
Галинор, ако детето ти е болно, последна грижа ще ти къде и как си го слага мъжът ти.
Ако детето НИ е болно, защо мъжът МИ/ баща МУ ходи да се присажда на чужда слива?
Ех, тези приказки наизуст...

# 334
  • София
В интерес на истината заради хойкането на бившия, за малко децата да си останат без майка.
Нито го трогна, нито го спря.
Отвратително е и всеки,който се опитва да убеждава в това, че всичко е в реда на нещата, ... ами довършете,че мене ще ме баннат. Културен изказ не намирам.

# 335
Детето с увреждания се случва да живее и в разбирателство, и в изневери, без значение пола на “предателя” и независимо от това как проектират някакви бегемами, които непрекъснато теглят и мерят, най-вече с двойни аршини.
Не ме питайте откъде знам, сипете си по едно и бъдете здрави!

# 336
Около 97,82%т тая тема е приказки наизуст. 2-3 да са споменали да са рогоносци/ки, нито един/а - да е слагал/а рога, другите си приказвате как нямало значение. Кога пък разбрахте, че няма значение, като не ви се е случвало, по ваши думи?

# 337
Аз не оправдавам кръшкача и не смятам, че изневярата не е проблем в една двойка. Ако мъжът ми утре отиде и изръшка някоя фуста, няма да скачам от радост, но няма и да си прережа вените. И пак казвам-говоря за еднократна забежка, а не да ми чати зад гърба, докато спя.
Аз си признавам, че съм слагала рога, но не на сегашния ми мъж.

# 338
Тоест, еднократното не се брои, щото си го направила сама. Дооообре.
Дали ще изпука, или само ще си чати, този човек вече е под въпрос. Дали е било с по-по-бившето гадже, или с настоящото - пак така.
Фалити, болести... Той човекът в перфектно здраве е неблагонадежден, аз ще се успокоявам, че има някъде болни и бедни.
Егати ценностната система.

# 339
Гал, нещо не можем да се разберем.

# 340
Чудесно те разбрах даже. Сложила си рога и затова сега изневярата казваш, че не е кой знае какво. Бившият ти с рогата какво мисли?

# 341
Чудесно те разбрах даже. Сложила си рога и затова сега изневярата казваш, че не е кой знае какво. Бившият ти с рогата какво мисли?
Ти първо се омъжи и тогава говори за изневери.

# 342
Нашето Галче не иска да й изневеряват, но същевременно не иска да полага минимални усилия да е привлекателна и да угажда минимално на мъжа си. В училище не са я научили да решава на уравнения.

# 343

Явно на теб мисленето не ти се отдава, щом си се фокусиларала в едната изневяра.

# 344
Не знам, Гал, не съм го виждала 😀 Сигурно и той ми е слагал рога, все пак 9г.бяхме заедно, кой знае.
Аз говоря за сегашната ми връзка. Променила съм се, мисленето ми е друго.
Виж, това си е лично мое мнение. Вие, ако искате, си оставяйте мъжете, дори и да са погледнали някоя друга.

Общи условия

Активация на акаунт