Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 033
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 495
" Защо да се развеждам?! Бизнес,активи,деца,свикнали сме си на характерите. С Х ,колкото и да е хубаво..ако заживеем заедно,в един момент пак ще стигнем до рутината"

Перифразирам,но това беше смисъла.Думи на уж влюбен мъж.

# 496
Божке, аз цял живот рутина и спокойствие гоня... Кой както си го направи. Рутината не е някаква неканена гостенка, внезапно влязла у вас и настанила се безцеремонно на дивана.

# 497
Гал, това са думи на мъж след 15-20г брак.
Хората са различни.Пък едно мислиш преди да "нагазиш".а след х години вече си на друго мнение.
И мъже и жени като наближат една възраст,след години рутина.Децата почти отгледани.Нещо ги "тресва' като за последно или пък да си докажат,че още "стават"

# 498
Мога, мога Simple Smile
Според мен обаче повечето не искат да се развеждат. Твърде им е удобно.

Искам не при всеки означава мога и действам.
На други наистина им е удобно, особено материално и по отношение на клишетата с децата. Много зависи от личните качества и начин на живот.
На трети пък си им харесва вкъщи с половините, но търсят вдъхновение и разтуха.
Не знам какъв е тоя зор да се дадат  един - два  универсални отговора.

# 499
  • Пловдив
Какви пък са тези хора, които се плашат от "свикването" един с друг? Точно пък тогава е най-готино, защото сте се опознали още повече, знаете какво да очаквате един от друг, изградили сте помежду си духовна сигурност, взаимност, имате си доверие...

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 20:33 от Жребчe

# 500
# 501
  • Пловдив
Кое му е скучното да си с човека, с който сте минавали през добро и лошо, през страст и улегналост, през победи и грешки? Simple Smile Цялата палитра в отношенията обогатява много.
 Хайде, примерно половият живот след 40-те може да бъде понамален малко и от 3-7 пъти дневно да е само 1-2 пъти дневно. Но пак си я има и страстта, и близостта. Оказва влияние поддържането на формата и здравето, за което и двамата следва да са отговорни. Но извън тези неща, не мисля, че може нещо да е скучно. Simple Smile Всъщност - кой както си го направи. За едни 20 години с любимия човек е щастие, за други е живот в окови.

# 502
Четеш ли втори път прочетен вестник Пирончо?
Повечето хора са като вестниците, малко са като книгите. Да ги препрочиташ и всеки път да откриваш по нещо ново.

# 503
  • Пловдив
Скрит текст:
Повечето хора са като вестниците, малко са като книгите. Да ги препрочиташ и всеки път да откриваш по нещо ново.
Когато нещо ми е интересно, мога да го чета много пъти. Като любимия ми роман, който четох 20 пъти поред преди години.
 Но не бих сравнявал жените и книгите. При взаимоотношенията и двамата можете много да си подобрите и разнообразите живота. Стига да има взаимност и желание за развитие.

# 504
Хубаво сравнение, но за какво ти е нещо ново, когато си си добре?
Ако едно страстно влюбване остарее като катедрала, тоест премине плавно в това, което Жребчето описва, то да не си изневерявате идва като естествено следствие. В крайна сметка не е пък като да ги няма и такива ненормалници.

# 505
И аз това питам. За хората е скучно.
Вестниците информират. Книгите учат. Вестниците са 16 страници, книгите 616. Вестника няма защо да го чета втори път, в книгата ще видя нещо ново или ще го разтълкувам другояче.
Въпросът е да се хвана да препрочитам книгата.

# 506
Какви пък са тези хора, които се плашат от "свикването" един с друг? Точно пък тогава е най-готино, защото сте се опознали още повече, знаете какво да очаквате един от друг, изградили сте помежду си духовна сигурност, взаимност, имате си доверие...

Най-готино,защото идеализираш нещата..
Но при безпроблемен брак примерно..
Всичко ти е до болка познато..Още преди любимия да си отвори устата на теб ти е ясно..
Секса - същата работа.Знаеш кой какво харесва,къде да пипнеш,как ще протече..
Не,че е лошо,но онази страст от преди години рядко се случва..
И в един момент от някъде,нещо ти трепва...колега/колежка примерно. Нещо различно,непознато от години забравено като емоция..Уж контролираш нещата,а в един момент с двата крака в батака.

А да не описвам ако брака е проблемен Simple Smile
Тогава причини бол:)

# 507
Имането и нямането в един портфейл живеят.
Проблемен и безпроблемен - тези неща не идват свише, отглеждаме си ги.

# 508
Никой не отрича това Дренка.Всичко е в нас - илюзии,действия и решения.

# 509
Аз съм на мнение, че изневярата може и да е полезна за една връзка -един вид лош опит, чрез който да оцениш статуквото. Това обаче може да се случи само ако е направена интелигентно и не е станала достояние на целия свят.

Общи условия

Активация на акаунт