Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 953
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Агент под прикритие
Коте, аргументите ли свършиха, че започна да пишеш простотии? Grinning

# 1 306
  • София
И на най- умния, не му пречи да е емоционален пън. За какво ми е такъв? Да му пляскам до премала?
Ръкопляскам на мухите в опит да ги убия.

# 1 307
Котке, в оная тема си призна, че ти е вродено да пишеш на ангро, и я приключихме, та дай сега нещо ново.

# 1 308
И на най- умния, не му пречи да е емоционален пън.
И обратно. Хиляда от хиляда пъти бих избрал топлосърдечна жена пред умна/интелигентна/образована. И 90% от мъжете, които познавам, също.

# 1 309
  • София
Бартоломю, едното не изключва другото.
Звънка душа, красив ум.

# 1 310
И на най- умния, не му пречи да е емоционален пън.
И обратно. Хиляда от хиляда пъти бих избрал топлосърдечна жена пред умна/интелигентна/образована. И 90% от мъжете, които познавам, също.

За краткотрайна авантюра или изневяра ако беше женен:)

# 1 311
  • Агент под прикритие
Брат, Котката е явно от тези, които си мислят, че тия, изброените от теб неща, са добавена стойност.
Което си е принципно доста меркантилен поглед над тия неща.
Сещам се, защото преди известно време се пробвах да го обясня на друга потребителка. Безуспешно, естествено.... Grinning

Ама.... шарен свят. Grinning

Рози, сигурно се шегуваш.... Simple Smile

# 1 312
  • Варна
И страстна, Bratan.😄

# 1 313
  • София
Рози, направо застреля форума Laughing

# 1 314
Гордж, това е рядкост по нашите ширини. Тук прекомерният ум се използва користно и недобронамерено.

Рози, добро включване Grinning

Вив, нестрастните кой ги брои за някъде изобщо? Grin

# 1 315
  • Sofia
Много комично впечатление оставят мъжете в този форум, особено опитвайки се да звучат като колективния глас на целокупното мъжко братство.
Че кой ви е забранил или спрял да търсите жени по ваш вкус? Много ясно, че всеки преследва партньори, отговарящи на неговите лични изисквания.
Ние, жените, правим абсолютно същото – подбираме си мъжете по специфични критерии. Само 'дето, май имам усещането, че това дразни и нагарча... Или греша?

# 1 316
Да идва фенът ти и да казва, че гроздето е кисело, та да се кротнеш малко Grinning Явно това е любимата басня на форумния елит, която ги кара да се чувстват над нещата Grinning
Ами представи си, че много мъже не се интересуват от твоите критерии, както и ти от техните. Ако съдбата е решила да ви срещне някъде, хич няма да ви е до подбори.

# 1 317
  • Агент под прикритие
Комедията (или по-скоро трагедията) в случая си ти, Коте. Ние (или поне аз, защото няма претенции да говоря от името на други) НЕ си проектираме повреденото мнение върху другите, само защото е противоречало на нашето. Защото в този форум това е често срещано явление: да тръгваш с лични нападки към дадено мнение, само защото не съвпада с твоето.
И за "щети" май нямам спомен да сме говорили....  Ама май е ясно къде всъщност са щетите. Grinning

# 1 318
  • София
Прекаленият ум не ми стига да убия мухата, на която ръкопляскам от половин час.

Господа, дръжте се прилично, ако не ме спасете.

# 1 319
  • Sofia
Phoenix, за кой път ще ме апострофираш, прежаднял за внимание, като виждаш, че не те отразявам? Simple Smile

'Айде, следващият път, в който напишеш нещо по-смислено от първата хрумнала ти поредица от случайни думички, обещавам да драсна едно изречение от куртоазия. Wink

Общи условия

Активация на акаунт