Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 955
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Агент под прикритие
+1 към мнението на Кристина.
Повечето мъже не държат жената да е безупречно грамотна или интелигентна, но мърляв вид определено би отблъснал. Не съм чул кога учителките по български са започнали да се котират по-добре от моделките.
Повечето мъже знаят, че неща като образование, социален статус, с добра работа и такива подобни НЕ представляват добавена стойност към стойността и като човек. За разлика от повечето жени.... Simple Smile

Коте, тия постулати от кой сайт ги вадиш? За един прЕател питам? Satisfied

# 1 291
Когато една жена откаже да се подържа на елементарни ниво, показва че не и пука мъжа и дали я харесва или не, когато я мързи да положи дори малко усилия да изглежда привлекателно, тогава мъжа разбира, че няма смисъл да се бори с вятърни мелници, защото няма да е млад още 40 години. Няма да е млад и вървежен дори още 20, времето изтича...

Съгласна съм до там,че секс,страст като първичност ,база им е физическото привличане.
Жена,която не е изгубила инстинкта си на жена(затрупана с ангажименти на съпруга и майка),винаги иска да се чувства красива и го прави..Не заради любимия,а заради себе си.
Друг е въпроса за изневярата..На кой му писнало от готино дупе и се увлякъл в поезия,друг решил да види и сравни,колкото му паднат Simple Smile
Не дълбайте преди да сте се сблъскали..А ако можете и след това Simple Smile

# 1 292
Неграмотността не е дребнавост, а достатъчно показателна за проявилия я особеност. Много по-страшно явление е от разчорлената коса, неоскубаните вежди и петнадесетте излишни килограма.
Не е дребнавост, но много по-лесно се учи от социалното поведение. Едно от най-поправимите неща е.
Ако това ти е единственото качество не го изтъквай. Не е дар божий.

# 1 293
Коте, тия постулати от кой сайт ги вадиш? За един прЕател питам? Satisfied
Просто се преклони пред нейния елитен ум. Тя е омъжена, а мъжът й не е взискателен към вида й, затова тя спокойно може да се развива интелектуално и да надминава останалите жени. Wink Дори за аватар си е избрала изключително интелигентна жена, вместо някоя намацана кифла. Wink

# 1 294
  • София
Как паля мъжете с Маркес, като пеперуда на свещ са. Да си гледате работата.

# 1 295
  • Sofia
Не е дребнавост, но много по-лесно се учи от социалното поведение. Едно от най-поправимите неща е.
Всъщност, не, точно обратното. Интелектуалното развитие и трупането на знания е един от най-продължителните процеси в човешкия живот, буквално стартиращ от момента, в който се осъзнаеш като самостоятелно човешко същество. Ако този процес не бъде иницииран още в ранните детски или най-късно до началото на тийнейджърските години, щетите са необратими в огромен процент от случаите.
Можеш да си срешеш косата за 30 секунди, да си оскубеш веждите за 3 минути и да свалиш петнадесетте килограма за 3 месеца, но чужд език едва ли можеш да овладееш до виртуозност дори и за 3 години...

bratan-е, кога ще преодолееш факта, че мъж публично ми е направил комплимент? Simple Smile Вече на обсесия ми бие това, твоето.

# 1 296
Какво витално в една връзка е единия партньор да знае един език повече? Езиците правят добро впечатление и дотам. Стига им да могат да си комуникират на собствения и да поназнайват още един за пътувания.

Блеки, аз съм те засичал случайно и в друг форум, наистина може да имам някаква неосъзната обсесия по теб Smile Търпима си ми, но имаме противоположни житейски концепции.

# 1 297
  • Пловдив
Няма да открием топлата вода, ако заключим, че голяма част от българските мъже не биха "върнали" проста и неграмотна жена, просто защото и те самите не блестят с особени интелектуални заложби. Демек, на едно ниво са си. Какво очаквате? Някой с IQ, колкото на зелена еуглена, да тръгне да забива полиглотки ли?
Това хубаво, но помниш ли, че в една друга тема ти беше една от жените, които ме разкостихте, защото бях писал в профила си в Тиндър, че държа жената да е И грамотна!? И се започна с една плеяда от нападки колко "високи" изисквания съм бил имал, задето съм писал, че ми е важна и грамотността на жената... Smiley
  На очеизвадно неграмотна жена не бих изневерил, по простичката причина, че не бих започнал връзка с такава.

# 1 298
Интелектуалното развитие и трупането на знания включва и себеотношение. Не ги слагай от двете страни на везната, щото ще вземе да излезе, че умът ти учи езици, а тялото ти се влачи след него - немощно и разплуто по пътя към знанието, щото не му е важно.

# 1 299
Всъщност, не, точно обратното. Интелектуалното развитие и трупането на знания е един от най-продължителните процеси в човешкия живот, буквално стартиращ от момента, в който се осъзнаеш като самостоятелно човешко същество. Ако този процес не бъде иницииран още в ранните детски или най-късно до началото на тийнейджърските години, щетите са необратими в огромен процент от случаите.
Можеш да си срешеш косата за 30 секунди, да си оскубеш веждите за 3 минути и да свалиш петнадесетте килограма за 3 месеца, но чужд език едва ли можеш да овладееш до виртуозност дори и за 3 години...

bratan-е, кога ще преодолееш факта, че мъж публично ми е направил комплимент? Simple Smile Вече на обсесия ми бие това, твоето.
Сериозно ли поддържаш тази теза?
Да научиш език е второто най-лесно нещо след това да научиш правилен български.

# 1 300
  • Агент под прикритие
Коте, май много на сериозно си се взела, щом имаш смелостта да говориш за "щети".
Само не разбрах от позицията на каква инстанция?

# 1 301
  • София
Ако някой от половете е решил да изневери, дипломите ви няма да го спрат, нали знаете?

# 1 302
  • Sofia
Интелектуалното развитие и трупането на знания включва и себеотношение. Не ги слагай от двете страни на везната, щото ще вземе да излезе, че умът ти учи езици, а тялото ти се влачи след него - немощно и разплуто по пътя към знанието, щото не му е важно.
Мисля, че във втора тема се налага да те призова да проверяваш точното речниково значение на думичките в българския език. Те имат такова и е хубаво да ги ползваме по предназначение.

Жребче, нямам спомен за подобен развой на дискусията. Ти обичаш да си доукрасяваш, когато преразказваш определени случки, така че навярно и тук случаят е такъв.

Да научиш език е второто най-лесно нещо след това да научиш правилен български.
Не, бе. Второто и третото най-лесни неща са това. Първото е да се изпърдиш.

# 1 303
  • Пловдив
Теорията е едно, но практиката е съвсем различно нещо. Колко хора свалят 15 килограма за 3 месеца? Или за 3 години? Повечето, които са качили килограми, си стоят с тях или "наливат" още към тях с течение на времето.

Виж, за езиците е друго. Там си е до отделния човек. Познавам един, който за 3 месеца научи отличен италиански при живот и работа там в това време. Пердаши го като майчин и с други италианци си говори свободно. От друга страна, аз съм доста скаран с чуждите езици и дори английският ми е на незадоволително ниво след 10+ години боравене с него. Но пък за технически неща чаткам веднага, а други хора пък точно тях не умеят. Всеки си е добър в нещо и що се отнася до жената, дали ще знае чужд език или не, това няма никакво значение за мъжете. За мъжете е важно жената какво може да предложи като ЖЕНА. Там, разни езици, дипломи и ала-бали са на много задно място в списъка с "качества", които мъжът забелязва в дадена жена. Хубаво е да ги има, но имат нулева стойност за мъжа, ако жената не му допада като ЖЕНА.

Жребче, нямам спомен за подобен развой на дискусията. Ти обичаш да си доукрасяваш, когато преразказваш определени случки, така че навярно и тук случаят е такъв.
Аз пък съм забелязвал, че някои хора тук имат избирателна памет и твърде често боравят с "навярно" и бягане от неудобни теми, когато не им отърва. Няма да посочвам имена; те сами ще се познаят.

# 1 304
  • Варна
Май объркахме грамотност с интелект. Не подценявайте мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт