Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 957
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 275
Скрит текст:
Друг повод за изневярата на мъжа е, когато жената не употребява пълен член в заглавието на темите.
Завиждаш.
Пълният член ходи там, където е най-добре приет и употребяван по предназначение.
Пълният член сам намира къде да бъде употребен качествено по предназначение.

# 1 276
  • Агент под прикритие
Дидо, за едно и също говорите. С различен подбор на думи. Grinning

# 1 277
А, не е така. Пирончо чака някоя кака да го избере до замести 100% найлон.
Аз съм простак и си прося.

# 1 278
Верността към себе си е това, което ти пречи да изневеряваш.

# 1 279
Когато една жена откаже да се подържа на елементарни ниво, показва че не и пука мъжа и дали я харесва или не, когато я мързи да положи дори малко усилия да изглежда привлекателно, тогава мъжа разбира, че няма смисъл да се бори с вятърни мелници, защото няма да е млад още 40 години. Няма да е млад и вървежен дори още 20, времето изтича...

# 1 280
  • Sofia
Когато една жена откаже да се подържа на елементарни ниво, показва че не и пука мъжа и дали я харесва или не, когато я мързи да положи дори малко усилия да изглежда привлекателно, тогава мъжа разбира, че няма смисъл да се бори с вятърни мелници, защото няма да е млад още 40 години. Няма да е млад и вървежен дори още 20, времето изтича...

А базовата грамотност спада ли към "подържането" на някакво елементарно ниво?

# 1 281
С нови сили ли я почваме темата?

# 1 282

А базовата грамотност спада ли към "подържането" на някакво елементарно ниво?
Разбира се. Но няма нужда да гледате всяка запетая, или объркана дума, за да покажете че мнението ми не ви харесва. Базовото възпитание, също е важно, то би трябвало да ни предпази от дребнавости.

# 1 283
  • Sofia
Неграмотността не е дребнавост, а достатъчно показателна за проявилия я особеност. Много по-страшно явление е от разчорлената коса, неоскубаните вежди и петнадесетте излишни килограма.

# 1 284
Аз не съм чула, нормален хетеросексуален мъж да върне жена, защото е неграмотна. Виж такава с разчолена коса, неоскубани вежди и петнадесет излишни килограми може да бъде подмината тактично.

# 1 285
+1 към мнението на Кристина.
Повечето мъже не държат жената да е безупречно грамотна или интелигентна, но мърляв вид определено би отблъснал. Не съм чул кога учителките по български са започнали да се котират по-добре от моделките.

# 1 286
  • Варна
Ако е нормален, ще върне и неграмотна. Има избор. Снижи ли нивото, ще бъде обект на подигравки.

# 1 287
  Разбира се, че няма да върне неграмотна, как ще разбере, че е такава?

# 1 288
  • Sofia
Няма да открием топлата вода, ако заключим, че голяма част от българските мъже не биха "върнали" проста и неграмотна жена, просто защото и те самите не блестят с особени интелектуални заложби. Демек, на едно ниво са си. Какво очаквате? Някой с IQ, колкото на зелена еуглена, да тръгне да забива полиглотки ли?

# 1 289
Неграмотността не е дребнавост, а достатъчно показателна за проявилия я особеност. Много по-страшно явление е от разчорлената коса, неоскубаните вежди и петнадесетте излишни килограма.

Да ти кажа, имам таквиз познати, дето директно ги предупреждават, че ще се разделят с работата си, за да се погрижат за здравето и визията си. Ма сред мъжете сигурно много повече се котират от някоя поддържана и по-слабо грамотна.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт