Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 938
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 335
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Особено важно, защото страстните жени са отчайващо малко.

Не е верно, просто не са 175 см/50 кг., с идеални гърди и дупе  Grinning

# 1 336
Ама ти не разбра ли, че тези тук, в темата, се възприемат като самородни Аполоновци? Grinning Нищо че от фанатично щавене на кожата и подмиване на всеки 3 ча̀са, са заприличали на невръстна ученичка със сменен пол. Те смятат, че това ги прави привлекателни за женската популация и даже се пенявят как така, аджеба, "простите коври" не ги оценяват. Mr. Green

В този форум често се критикува редовната хигиена на хората, което намирам за странно. Но поне обяснява смрадта в метрото Grinning Разбира се, че чистият и ухеаещ на свежо човек е привлекателен в това си отношение, абсурдно е да се твърди обратното.

# 1 337
Излязох да пуша една цигара и сте се развихрили.
Черно коте, трябва да вземеш предвид, че един мъж слабо го интересуват твоите очаквания и критерии. Интересува го дали ти покриваш неговите.

Хигиената е важна част, по-важна от правното писане. Не знам какви мъже харесваш, но аз не искам като се възбудя да приличам на буратино талибанина.

# 1 338
  • Варна
Аз ще попитам пряко мъжете тук. Изборът на жена за авантюра, отличава ли се от стандартния? Какви са критериите, освен удоволствието?

# 1 339
Бих предположила, че се търси дискретност. Thinking

# 1 340
Аз ще попитам пряко мъжете тук. Изборът на жена за авантюра, отличава ли се от стандартния? Какви са критериите, освен удоволствието?
Визията е много важна, поне за избора. След това са уменията в леглото и после възможноста за комуникация. Ако ги има тези неща, авантюрата може да продължи с години, дори да прерастне в нещо повече.

# 1 341
  • Пловдив
Аз веднага ще ти отговоря как е при мен. Никога не съм изпитвал нужда от "втора жена". Предпочитам жената, с която съм, да съчетава нужните за мен качества; или поне по-важната част от тях. И да има някой и друг недостатък, че да ни е готино заедно. Когато си с някого, го приемаш такъв, какъвто е. Без пресилени опити да го променяш и моделираш, защото рискуваш да получиш в отговор на това едно престорено поведение към теб или да не ти хареса човекът по твой модел (голям проблем при много жени, стремящи се да "превъзпитават" някакви мъже, които изначално са проблемни като хора, но тези жени са се надценили и са си повярвали, че ще се справят с тази 100% обречена кауза).
 Ако нещо не върви в даден момент, правя опити да го разрешим с човешки разговор, като зрели хора. Ако няма резултат или видя, че отсрещната страна не желае да градим заедно, най-естествената стъпка е да си потърсим щастието другаде. Simple Smile
При някои други мъж е нормално да бъде различно. Всеки си преценява.

# 1 342
  • Sofia
Черно коте, трябва да вземеш предвид, че един мъж слабо го интересуват твоите очаквания и критерии. Интересува го дали ти покриваш неговите.

Именно. Simple Smile Същото казвам и аз. И жените се интересуваме предимно от своите си стремежи и цели, рядко от чуждите, още по-рядко – от тези на мъжете, като цяло. Точно затова и попитах, каква е причината този тип поведение, когато е демонстрирано от жена, толкова много да ви боде очите и да ви изкарва извън релси?

# 1 343
Не ни вади от релси. Свободна си да намериш мъж, който ще покрие критериите ти.

# 1 344
  • Агент под прикритие
Мнението ми се покрива с това на The Stranger. Но това е много, много странен въпрос.

Мъжете обикновено не си правят такива категории. Мъжете имат една стълба за жените, не две. Първоначално авантюрата е основната нагласа към всички жени, към които са проявили интерес като към такива. Сега, след като опознае човека малко повече, може да поискаш нещата да станат ексклузивни, но не и преди това и със сигурност не когато жената ти заяви, че иска същото, но не е взаимно.

# 1 345
  • Sofia
Не ни вади от релси. Свободна си да намериш мъж, който ще покрие критериите ти.

Е, аз отдавна съм го намерила. Питам принципно (във форум сме, все пак), но адекватен отговор ме съмнява, че ще получа.

# 1 346
  • Агент под прикритие
Предполагам, пак принципно, че може и да стигнеш до такъв сама. Когато спреш с проекциите на мнението си за мъжете върху мъжете. Поне върху тези тук.
Просто отбелязвам, в случай, че не се усещаш...

# 1 347
Пуснете една тема за критериите и подбора ви. Тука, в тая тема, основно се изневерява.

# 1 348

Жената за афера трябва да превъзхожда жената в къщи по атрактивност, да е по-разкрепостена и страстна, както и да умее да разтоварва товара на мъжа от вкъщи. Не й се гледат качествата за съжителство, нито пък от нея се търси вярност.  
Критерият за мъжа е главно един, биологичен - сексуално разнообразие.
Не одобрявам аферите, но очевидно ги има навсякъде.

# 1 349
Защото на мъжете им е по-лесно с жени, които се коткат, Коте.
Разликата в психиките се усеща особено, когато са се събрали хора на един акъл дето се казва. Понякога лично аз се улавям колко съм остра  и директна по мъжки с моя любим. Раз-прас, отсичам и не търпя възражения. Ми не му е приятно и аз го усещам, променям тона и се извинявам. Същото е и при него – когато усети, че твърде "опростява" нещата по мъжки, търси моята обратна връзка и да балансира с мили думи, целувка, прегръдка. Извинява ми се дори, когато псува по разбития път, все пак е в компанията на дама.
Но разликите в психиките съществува – ние, жените сме склонни да правим едновременни паралели на всички детайли, анализи, да разглеждаме многопластово нещата. С една дума да усложняваме нещата.
Мъжете са по-логични и неемоционални, карат го директно и без излишни анализи и съпоставки на хиляди варианти.
И някъде там става разминаването, защото жената казва – този е голям пън, нищо не усеща, нищо не разбира. Ами, не разбира, да, защото начинът му на мислене е по-различен и вижда през други очила. Врътката е да се срещнат някъде по средата.

Общи условия

Активация на акаунт