Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 933
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Sofia
Босилка, с първата част на поста ти съм съгласна, с втората – не. В моята връзка, например, аз съм тази, която подхожда хладнокръвно, логично и неемоционално. Мъжът ми е много по-склонен да се панира или ядосва за дреболии – твърди, че аз го уравновесявам и балансирам. Та, с две думи, искам да кажа, че изобщо не е задължително ролите в отношенията да са като обрисуваните от теб. Особено в днешния динамичен и колоритен свят. Даже сега, като се замисля, се сещам, че май познавам много повече емоционални и експресивни мъже, отколкото жени. В което няма нищо лошо, разбира се, просто отбелязвам.

# 1 351
Аз съм мега емоционална, но давам всичко от себе си да се променя.

# 1 352
  • Sofia
Че защо ще се стремиш да се променяш? Ето, тук не-толкова-младите ергени твърдят, че емоционалността е един от най-големите позитиви, които една жена може да притежава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 353
Е уж за да се разбирам по-добре с мъжете и по - конкретно с моя собствен. Нали мъжете не искат зверилник, а кротка и мила жена.

# 1 354
А, да бе, позитиви, докато им мине пеперудата. После емоционалността се превръща в дуднене. Сигурна съм, че моят мъж на едно 40% е с мен, защото не съм бъбривка. Laughing Много мразя празни приказки в реала и хич не се хабя даже.

# 1 355
  • София
За зряла емоционалност говорим, Коте.
Не за сурова и незряла, съпроводена с истерии, драми, сополи и рев до откат.
Аз съм жена, ама супер много мразя!
Намилане, натякване, дуднене, цупене - това не се издържа, бе!

# 1 356
  • Пловдив
Е уж за да се разбирам по-добре с мъжете и по - конкретно с моя собствен. Нали мъжете не искат зверилник, а кротка и мила жена.
И двете женски настроения могат да бъдат притегателни за даден мъж. Когато е изнервена, една жена показва част от себе си, която в други случаи не разкрива, а това позволява мъжът да я опознае по-добре. Simple Smile Но е важно жената да няма навика да прави от мухата - слон, или непрекъснато да търси скрит смисъл в мъжките думи и действия. Преди всичко, жените трябва да знаят, че мъжете сме буквалисти и каквото изречем, това имаме предвид (изключвам случаите на изпечените играчи със сладките приказки, по които си падат някои жени).

# 1 357
Абе, никой не обича ексцесии, мани ги ти тези "разголени" ситуации.
Нито агресивен ръб, нито крещяща истеричка са приятни. Ето ти малък повод за изневяра. Който няма силои да си тръгне от такива хора, търси утеха в афери.

# 1 358
  • Пловдив
Скрит текст:
Абе, никой не обича ексцесии, мани ги ти тези "разголени" ситуации.
Нито агресивен ръб, нито крещяща истеричка са приятни. Ето ти малък повод за изневяра. Който няма силои да си тръгне от такива хора, търси утеха в афери.
За да си тръгнеш от човек, който не те заслужава, се изисква не сила, а себеуважение и ценене на личното време.

# 1 359
  • Sofia
Горджи, а какво представлява тази "отлежала емоционалност"? В какво се състои? Съвсем сериозно питам, защото, както споменах, определям се като неемоционална, на базата на факта, че подхождам рационално към всяко начинание или решение в живота си. Също, не се привързвам лесно и рядко изпитвам истинска емпатия спрямо околните.
За мен няма различни измерения на емоционалността, та ми е интересно как го виждат другите.

# 1 360
Блеки, ако това което пишеш е така, то ти си постигнала нирваната в личен аспект.

# 1 361
  • Sofia
Блеки, ако това което пишеш е така, ...

Крис, кое по-точно? Simple Smile При мен това състояние е вродено, генетично. Енергична и целеустремена жена съм, но тиха и премерена. Такава бях и като дете. Много далеч от хиперактивна, шумна и социална.
По-скоро е характер (както и при теб) – не е свързано с целенасочени усилия.
Ама стига за мен. Темата верно е за друго.

# 1 362
Емоционалността има много измерения и надали някой може да даде определение с няколко думи в този форум. Всички тези така наречени емоции имат строго индивидуален спектър. Един човек, в това число неговата емоционалност трябва да се разглежда като част от цялостната му личност. А това включва и лични, и отношения с останалите, среда, общуване, родители, лична история (детство, роднини, родители).

# 1 363
  • София
Кити, аз съм супер емоционална, но разграничавам ситуациите по значимост за мен и ги отработвам според това, колко са ми важни и колко ме мързи. Овладяла съм я един вид, но тя е там. Рационална съм, стегната и без излишества.
Не съм била такава, обаче. С времето се самовъзпитах, самоподчиних и овладях. Добре ми е на мен, на другите също.

# 1 364
А пък аз обратно – бях много възпитана, сдържана, хладнокръвна, рационална пред може би 6-7 години. Сега съм по-експресивна и без толеранс, давам отворен край на ситуациите. Не държа да завършват винаги добре. Постигнала съм емоционална разумност. Тамън ми е, другите не се оплакват. Ама и смеят ли. Hug

Общи условия

Активация на акаунт