Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 931
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
А, Бази, аз съм си достатъчно експресивна, усмихната и с катана в ръка Mr. Green

# 1 366
Гордж, ти си чиста героиня на Буковски Grinning

# 1 367
Какви са героините на Буковски? Питам сериозни. Аз книги не чета.

# 1 368
А, не, мани го тоя наркоман Буковски. Те неговите в непрестанното търсене на свобода и удоволствия, души нямат, души нямат, търсят свобода и все неразбрани.
Горджи е тотален дзен.

# 1 369
Какви са героините на Буковски? Питам сериозни. Аз книги не чета.

https://www.hera.bg/s.php?n=5124

# 1 370
  • София
Гордж, ти си чиста героиня на Буковски Grinning
Не бе, аз съм проекция на любовния му блян. Недокопа̀н Mr. Green

# 1 371
Ясно, драма куин на пръв поглед е Буковски.
Ако мъжете бяха като него, щеше да е много депресарски тоя свят. За щастие светът е пиене, ядене и тия три неща.

# 1 372
  • София
Кристина, бе! Много е сензитивен! Стига ядене и наздраве! пиене.
Трябва да има от всичко, красотата е в разнообразието. Хората го правим този свят, хората. За всичко хора трябват -всякакви!

# 1 373
  • волно калдъръмче
E, ти не разбра ли, че в общи линии, всеки път става така, когато жени започнат да смучат пръсти и да коментират какво било в мъжките глави глобално, изхождайки единствено от ограничения си личен опит?
Какво било в мъжките глави ли? Чай да видиш какво става, ако жена ти изпатка. Ем по чужди ти се иска и не ти стиска, ем си заграждаш своето, че „с нея зло, ама без нея по-зло”.

# 1 374
  • Агент под прикритие
Надявам се, че се шегуваш. Защото принципно нормален човек НЕ би пожелал нещо такова на друг....

# 1 375
  • Варна
Агент, не вникна в детайлите. Предполагам, че разграничаваш типовете жени. Ако към всяка подхождаш еднакво, ще пострадаш. Някои първосигнално се показват до три фрази, др.трудно се разгадават.Като жена твърдя, че не всяка става за повече от еднократна авантюра. Често и бързите, лични оценки подвеждат. 😉
Cristina, света не е толкова ограничен. Тези три неща са балкански манталитет+ селския панаир.

# 1 376
  • волно калдъръмче
Надявам се, че се шегуваш. Защото принципно нормален човек НЕ би пожелал нещо такова на друг....
Първо ти намекна за някаква изключителна потенциалност и уникалност на мъжките глави, после аз не съм била нормален човек.

# 1 377
Виви, пошегувах се. Нали е ясно, че темата е шеговита.

# 1 378
Темата е сериозна, но не всеки има обективно мнение по нея и шляпа каквото му е в главата.

# 1 379
Аз ще попитам пряко мъжете тук. Изборът на жена за авантюра, отличава ли се от стандартния? Какви са критериите, освен удоволствието?

Жената за афера трябва да превъзхожда жената в къщи по атрактивност, да е по-разкрепостена и страстна, както и да умее да разтоварва товара на мъжа от вкъщи. Не й се гледат качествата за съжителство, нито пък от нея се търси вярност.  
Критерият за мъжа е главно един, биологичен - сексуално разнообразие.
Не одобрявам аферите, но очевидно ги има навсякъде.
И освен това жената трябва да е наясно с ролята си и да я иска.

Общи условия

Активация на акаунт