Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 911
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Братане, толкова читава любовница, после става съпруга Laughing

# 1 381
За (не)верността не съм съгласна, освен ако не е еднократно

# 1 382
Хахахаха, добре казано, но по-добре не, че колелото ще се завърти и е вероятно автоматично да придобие навиците на настоящата съпруга Grinning

# 1 383
Хахахаха, добре казано, но по-добре не, че колелото ще се завърти и е вероятно автоматично да придобие навиците на настоящата съпруга Grinning
Че то ако се случва с този сценарий, мъжът нещо му куца. Така да се скапват жените до него. Grinning
Ако гледаме кой чарк си е същият...

# 1 384
Няма да открием топлата вода, ако заключим, че голяма част от българските мъже не биха "върнали" проста и неграмотна жена, просто защото и те самите не блестят с особени интелектуални заложби. Демек, на едно ниво са си. Какво очаквате? Някой с IQ, колкото на зелена еуглена, да тръгне да забива полиглотки ли?

А тва полиглотки кво животно е? Питам, да знам ги да забивам като ги срещна, макар че в моята локва само прости амеби и едни високомерни чехълчета, които не ми обръщат внимание.

# 1 385
А ти защо съдиш поведението на жените?
Те са такива, каквито са.
Често и в свестните мъже накрая излиза педерасткото.

# 1 386
Братан много ме кефи как го е страх да си представи, че може да има за съпруга една такава дива, интересна, вдъхновяваща жена и ги дели постоянно на тази за вкъщи – скучната и онези, еднократните, интересните.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 09:10 от bubanka

# 1 387
Къде ги - дивите, интересните и вдъхновяващи? И аз търся, по работа.
Братане, който намери първи, се обажда на другия.

# 1 388
Жреби, вдигни нивото, откога ти се повтаря. Средата ти и погледът стига само до някакви несретници. А те чака цял един свят с готини хора.
...

Аз, за не малкото си живот, не съм видяла някой да успее да се надскочи.

Дренке, жена ли си търсиш и ти?

# 1 389
Дренче, жалко, не си падам по жени. Че гледам все натискаш женорята, да са безропотни и незначителни. Никакви едни такива. И що? Simple Smile

# 1 390
Нещо са ти замъглени възприятията. Петък е. Simple Smile
Женорята не ме интересуват и не знам в каква връзка ги вметна. Говорим за гореспоменатите жени.

# 1 391
  • Агент под прикритие
Агент, не вникна в детайлите. Предполагам, че разграничаваш типовете жени. Ако към всяка подхождаш еднакво, ще пострадаш. Някои първосигнално се показват до три фрази, др.трудно се разгадават.Като жена твърдя, че не всяка става за повече от еднократна авантюра. Често и бързите, лични оценки подвеждат. 😉
Cristina, света не е толкова ограничен. Тези три неща са балкански манталитет+ селския панаир.
Е, аз какво казах? Как се подхожда различно към жени, които все за авантюра ги търсиш първоначално? Grinning
Сега, вече дали стават или не за нещо повече... тук трябва време и ситуации.

# 1 392
Къде ги - дивите, интересните и вдъхновяващи? И аз търся, по работа.
Братане, който намери първи, се обажда на другия.
Става, но с уговорката, че ако аз намеря, като когато поиска да се боря за нея, ти звъня и идваш с борческия потник у нас до половин час, опъваме тепиха и симулативно спретваме набързо борбата, след което те туширам и тя е доволна.

Извън майтапа - някой дето ти се мота всеки ден подлежи на доскучаване. Остави всичко друго като недостатъци. Съжителството убива страстта.

# 1 393
Ееее, много сте скучни. Липсата на въображение е бичЪТ на тоя живот. То всичко с еповтаря всеки ден – всеки от нас всяка сутрин отваря очи, събужда се, ходи до тоалетна, взема душ, пие кафе. Е и? Ако обичаш себе си, тов аникога няма да ти доскучее. Така е и с друг човек. Ама само, ако го обичаш. Иначе, вярно става тегаво. Smiley

# 1 394
Братане, Дренка си я представям по-скоро да набие момата, ако имаш нужда от защита... докато не ти е нанесла непоправими за вас, по-нежната половина на човечеството, душевни травми.

Общи условия

Активация на акаунт