Търся електронна книга - 29

• 90 464
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Търся електронен вариант на книгата "Творци на съвпадения" - Йов Блум
Email: eli303685@gmail.com

# 481
Здравейте
Някой да има книгите на Сара Маклейн
Да съблазниш негодник
Да покориш лорд
Моля да ми ги прати
sestrite_222@abv.bg

# 482
Здравейте, във Флибуста имаше регистрация от името на бг-мама и можеше да се ползва от всички. Не мога да я намеря. Бихте ли ми помогнали.

# 483
  • Euskal Herria
Ще съм благодарна, ако някой ме насочи къде мога да намеря книгата "Бяг. Автобиография" - Рони О'Съливан

# 484
  • София
Рони О`Съливан - Бяг. Автобиография - https://dox.abv.bg/download?id=a88deb0358# - Линк за сваляне

# 485
Здравейте, накой знае ли дали новите книги на Колийн Хувър

Верити
Любов в стихове
Премълчани истини

Изобщо ги има в ел.вариант?
Моля, ако някой има някоя от тях да ми я изпрати.
Предварително благодаря!
 dorakoteva@abv.bg

# 486
  • Euskal Herria
Благодаря, NumLock!

# 487
Здравейте, търся книги от поредицата,, Нощни ловци,, на Шерилин Кениън. Имам,, Мечтан любовник,,;Нощна прегръдка,, ;Нощни удоволствия,, ;Танц с дявола,,. Ако някой има някои от другите книги, ще съм ви благодарна ако ми ги изпратите на e-mail: ven4elita@gmail.com
Благодаря предварително Simple Smile

# 488
  • Varna, Bulgaria
Здравейте,търся книгата "Бурни времена. Цар Борис III отблизо" на Коста Скутунов. Някой може ли да ми помогне? Благодаря предварително!  email: nevenad78@gmail.com

# 489
  • Euskal Herria
Здравейте, търся книги от поредицата,, Нощни ловци,, на Шерилин Кениън. Имам,, Мечтан любовник,,;Нощна прегръдка,, ;Нощни удоволствия,, ;Танц с дявола,,. Ако някой има някои от другите книги, ще съм ви благодарна ако ми ги изпратите на e-mail: ven4elita@gmail.com
Само тези са излезли на български език. Ибис спряха поредицата.

# 490
Здравейте! Търся "Жените,които обичат твърде много " на Робин Нерууд. Благодаря!
/e-mail - eli_tza@abv.bg/

# 491
Само тези са излезли на български език. Ибис спряха поредицата.
Благодаря Simple Smile

# 492
Здравейте,

Някой има ли книгите на Луиз Хей? По принцип търся всички, които са излезли, но най-важни са ми : "Излекувай живота си" и "Излекувай тялото си".

Благодаря предварително! Simple Smile

# 493
Здравейте,

Някой има ли книгите на Луиз Хей? По принцип търся всички, които са излезли, но най-важни са ми : "Излекувай живота си" и "Излекувай тялото си".

Благодаря предварително! Simple Smile
"Излекувай живота си" https://dox.abv.bg/download?id=cb94af897c# -> линк за сваляне

# 494
  • София
Здравейте!
Търся помощ за заглавието на една книга. Най-общо ставаше въпрос за една жена, която намира ранено куче. Прибира го и се грижи за него. С течение на времето кучето се оправя и съвместното им съжителство помага на жената да започне да лекува емоционалните и рани от миналото.
Звучи ли ви познато и ако да може ли името на книгата? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт