Лежащи мами- 46

• 51 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Хубаво е да слагаш лактажин, за да ти се възстанови вагиналната флора след лечение с АБ и вагинални глобули, но това след резултат от трети влагалищен секрет и евентуално лечение. Сигурно има и други варианти,аз съм слагала лактажин.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 16:10 от bebiflebi

# 106
Лекарят, който ще ми прави серклажа ми го изписа. До колкото знам, но не съм сигурна че е така, това за Но-шпа е валидно за по- големите седмици. Лежа си иначе.
Аз ползвам Гинофит и извън бременност съм доволна, защото никога не съм имала бектерии или гъбички в секрет.
Благодаря ви момичета, ще видя утре какво ще каже третия лекар.
🌸🌸🌸

# 107
Алесандра,  спокойно. Виждам, че бактериите са чувствителни на пеницилинови антибиотици. Те могат да се пият по време на бременност и според мен,  за да приключиш с това веднъж за винаги,  вероятно Христов ще ти ги изпише през устата, защото системния прием е много по-сигурен от локалното им приложение. При бременни изписват обикновено антибиотици от групите Пеницилин и Макролиди.

# 108
Давам ъпдейт- д-р Христов ми отговори- каза да пия Уназин 2*1 за 7 дни.
Четох разни неща, незнам колко е безопасен при бременност, но нямам избор така или иначе. Някой пил ли е този антибиотик?
Аз съм 12+1 като седмица.

# 109
И аз да се оплача Confused 14 седмица съм и постоянно имам стягания и утре отивам в болница на системи с магнезии.
Припървата бременост стягането започна 5 месец, като не оказа влияние на шийката, която следяхме на две седмици. А сега от толкова рано се започва с тревогите Confused

# 110
Алесандра,  предписалбти е антибиотик от групата на Макролидите. Това е всъщност Зинат 500, но на друга фирма. Казах ти че ще ти даде нещо през устата . Този ще утрепе всички гадини.

# 111
Благодаря, skrubi 🧸🌸!  Дано се получи този път.

# 112
Уназин няма нищо общо с макролидите и не е като Зинат-той е цефалоспорин и Ешерихия коли е резистентна към него. Уназин е комбинация между пеницилин и бета-лактамазен инхибитор, който защитава пеницилина и затова към него трудно се развива резистентност. Много добре е помислил д-р Христов, щом го е изписал, Ешерихия коли е чувствителна към този антибиотик. Няма да има проблем за плода. 🙂

# 113
Момичета моята дилема дали е тапа или не приключи. Било си е тапата просто е падала на части. В неделя късно вечерта ми изтекоха водите и се роди моето мъниче.
Пожелавам ви кураж и стискайте зъби поне до 9 месец!

# 114
k_123, честито бебче! Бъдете силни! Бърза адаптация в живота!

# 115
K-123, честито бебче!!! 🌸
Дано бебче бързо да се адаптира и възможно най- скоро да се гушкате вкъщи.
Как е всъщност бебчето, как се развиват нещата? Аз съм с проблеми с шийката и мечтая да достигна такава седмица. Разкажи ако не те натоварва и ти се говори. Пожелавам много късмет 🧸

# 116
Честито бебче, стигнала си хубава седмица! Бъдете здрави и много щастливи!❤❤❤❤❤

# 117
К-123 Честито!
Всичко наред ли е? Как сте сега?

# 118
К_123 Честито бебче,желая ви много здраве и късмет!

# 119
Благодаря! Бебчо е добре. Надявам се че днес или утре ще ми го дадат. Роди се нормално за около  час и половина и със завидно тегло за седмицата (32+5) в която бях- 2400гр, 48 см. Два дена беше в кувиоз от вчера си е в креватче.

Общи условия

Активация на акаунт