Лежащи мами- 46

• 51 676
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
През деня лежа само на ляво. Вечер се опитвам да заспя пак на ляво, но като цял ден съм лежала на тази страна ми е трудно понякога да заспя и се завъртам на дясно.

# 646
Аз си лежа и на двете страни, но гледам повечко да е наляво по гръб не ми е позволено, а и немога хич не ми е удобно на гърба

# 647
  • София
И аз съм като вас, предимно на ляво и дясно, по гръб не ми е забранено, но ми е неудобно.
Иначе аз от както съм на Магнерот т.е вече 1 месец стягания съм имала не повече от 5 и то се случва обикновено, като тръгвам да ставам от леглото, ако дълго време съм лежала ама минава за 1,2 секунди.
Момичета как се справяте с хапването и готвенето. Няма кой да ми готви през деня, а ако имаше сигурно да съм станала 100кг вече😜. Иначе аз на бързо нещо слагам някоя мръвка на фурна и салати и до там.

# 648
Здравейте мами, със серклаж съм от 23 гс. сега съм във 30  г.с. до сега лекувах гъбички, но на последната мб ми излезе streptococcus agalactiae умерено писах на доктора но сигурно чак в понеделник ще ми отговори. Четох ,че е много опасно и съм страшно притеснена. Някоя лекувала ли е такава бактерия и дали е успяла да я изчисти?
Здравей, аз лекувах в 12 и в 15 г.с. Първият път 5 дни аугументин не се изчисти, вторият - 7 дни зинат и се изчисти.
Успех!

# 649
Ивкапивка, и аз през деня та дори и доста нощи съм си сама. Готвя набързо или включвам половинката когато има възможност и правя по няколко неща за напред. Понякога поръчвам готова храна за вкъщи или той взима. Действа се според момента. За мен е основно правило всеки ден да хапвам супа и салата. Отразява ми се добре на перисталтиката.
Днес отново имам втвърдявания, но по- малко. Основно като стана или правя нещо. Надявам се утре напълно да преминат.

# 650
  • София
Ивка,когато имах забрана за ставане ММ готвеше вечер и ми зареждаше за другия ден. Сега аз ползвам мултикукър - слагам в него,включвам на задушаване и почивам докато си готви сам. Много съм доволна. Иначе и аз денем съм сама,при командировките му и за по няколко денонощия.
Вчера много се притесних, че свекърва ми е с Ковид,а той е там,макар че не е контактувал. И няма стягания,но имам една постоянна болка в мускулите на целия корем от снощи. Тревожно ми е за беб.

# 651
Лира, като мускулна треска ли е усещането? Аз имам едно такова чувство на ребрата и отстрани в паласките и над тях. :/

# 652
  • София
Lira, смятам че от притеснение да стаганията.
Стискам палци да стоите дали от Ковид.
Аз незнайно как, но имам антитела, моят мъж също. Дано да ме защитават🙏🙏

# 653
  • София
Да,точно като от разтегната мускулатура е. От ребрата надолу до малко под пъпа,не стига до долу. Все едно съм правила прекалено много коремни преси. Но не е като стягане или контракции периодично,а постоянно като мускулната треска.
Точно от тревогата е,Ivka- таткото да не се зарази,а и съм в 8-ми месец,за къде без него,ако се разболее,сами сме си и ако беб подрани....

Лира, като мускулна треска ли е усещането? Аз имам едно такова чувство на ребрата и отстрани в паласките и над тях. :/

# 654
Може би е от нарастващата матка.
Лира, бъди спокойна. Всичко ще бъде наред с теб, бебо и половинката. И аз ги имам тези терзания от време на време, но няма какво да направя. Пазя се, гледам и от него също и стискам палци всяка седмица. Започнах нова книга и изгледах един турски филм. Харесвам игралните им филми, сериалите не са ми по вкуса. Споделям, ако нямате планове за дъждовно неделя. Филмът се казва майчината ми рана / Annemin Yarasi (2016), а книгата е Страстната година на Ким  Лигет.

# 655
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета,зная,че съм прекалено крайна и наплашена в емоциите сега 🥰
Candy,ще пиша на лични за филмите да не спамим.

# 656
  • София
Аз от както лежа, мисля че затъпявам. Изобщо не ми се четат книги и по цял ден само цъкам дистанционното и търся какво да гледам.
Момичета само спокойствие, ако се чувствате много напрегнати по-добре пийте нещо успокояващо за да не се натрупва стреса.

# 657
Здравейте мами! Включвам се и аз с лежане от 1месец след ковид получих контракции и болки които до ден днешен си ги имам. В 19+5дни съм. Въпроса ми е понеже от около 2седмици пия магнерот 3х1, но шпа 3х2, прегнакеър+.  Преди 5дни бях на преглед и съм с шийка 3.5 и с контракции и болка въпреки лекарствата и лежането. Изписа ми утрогестан 2х2 през уста и алеракт 1 вечер, но имам страашен сърбеж, бодеж и парене (с извинение) някоя да е имала същия проблем, на моменти е но е непоносимо и се чудя дали е нормално Sad. Болките горе долу се редуцираха поне.

# 658
Здравейте мами! Включвам се и аз с лежане от 1месец след ковид получих контракции и болки които до ден днешен си ги имам. В 19+5дни съм. Въпроса ми е понеже от около 2седмици пия магнерот 3х1, но шпа 3х2, прегнакеър+.  Преди 5дни бях на преглед и съм с шийка 3.5 и с контракции и болка въпреки лекарствата и лежането. Изписа ми утрогестан 2х2 през уста и алеракт 1 вечер, но имам страашен сърбеж, бодеж и парене (с извинение) някоя да е имала същия проблем, на моменти е но е непоносимо и се чудя дали е нормално Sad. Болките горе долу се редуцираха поне.
За сърбежа и паренето най-вероятно са някви гъбички, ако не си пускала микробиология трябва да си пуснеш и ако има нещо да се лекуват. Вероятно е ако има няква инфекция и то да е повлияло на скъсяването освен контракциите

# 659
Здравейте мами! Включвам се и аз с лежане от 1месец след ковид получих контракции и болки които до ден днешен си ги имам. В 19+5дни съм. Въпроса ми е понеже от около 2седмици пия магнерот 3х1, но шпа 3х2, прегнакеър+.  Преди 5дни бях на преглед и съм с шийка 3.5 и с контракции и болка въпреки лекарствата и лежането. Изписа ми утрогестан 2х2 през уста и алеракт 1 вечер, но имам страашен сърбеж, бодеж и парене (с извинение) някоя да е имала същия проблем, на моменти е но е непоносимо и се чудя дали е нормално Sad. Болките горе долу се редуцираха поне.
За сърбежа и паренето най-вероятно са някви гъбички, ако не си пускала микробиология трябва да си пуснеш и ако има нещо да се лекуват. Вероятно е ако има няква инфекция и то да е повлияло на скъсяването освен контракциите

Има пусната микробиология, говорихме за инфекция (най-вероятно в следствие от лекаствата заради ковид) , първоначално реших че алеракт ми го изписва за нея а не за контракциите. Чудя се сега алеракта лекува ли и инфекцията или е само за контракциите,защото държеше точно заради инфекцията да го приемам вагинално.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт