СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 165
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Често! Ще имам пак седмокласник пак след 4 години и се информирам за новостите. Joy

# 781
Някоя природозащитна организация да обучи училищата какви документи се издават. Масово се печатат едни служебни бележки. Що хартия отиде, една горичка даде фира.

# 782
Често! Ще имам пак седмокласник пак след 4 години и се информирам за новостите. Joy

Е, няма такъв оптимист. Тия новости след четири години ще са като от каменния век. JoyJoyJoy
Но да не оспамвам на хората темата, че знам в какъв филм са.
Само ще пожелая успех и спокойствие на всички. Simple Smile

# 783
  • София
Е, ти уби вица! Laughing

# 784
Така си е
Моите деца са с 4 г. 4 месеца разлика
Първо че по едно време учеха едно и също, заради тия програми, второ че не мога да ползвам учебници, пак заради тия програми, трето че само промени Simple Smile За какво ли не. Балове, моди, програми, профили, всичко Simple Smile

# 785
  • София
Така. Можете да дишате спокойно. Измененията в рамковите планове засягат само училищата по изкуствата, културата и спортните училища.

Рязко започнах да дишам учестено- имам  деца в НУТИ и НГДЕК и едно желаещо НУИИ. Моля те, кажи ми колко да се притеснявам?

# 786
  • София
Мама Мони, някаква смяна ли има при вас или просто се отказваш от роклАта и к'вото там беше обещала? Joy

# 787
  • София
Така. Можете да дишате спокойно. Измененията в рамковите планове засягат само училищата по изкуствата, културата и спортните училища.
Дидева, не знам какво трябва да те черпим, честно! Казвай и да правим резервацията.

# 788
На Дидева седеметажна торта трябва да и поръчаме.🍰

# 789
Мама Мони, някаква смяна ли има при вас или просто се отказваш от роклАта и к'вото там беше обещала? Joy
Аууу, чета по диагонал. Митко не го даваме да бяга от фег. Друга идея ли се е шмугнала?

# 790
  • София
А после кой ще й купува нов бански? Laughing

# 791
  • София
hopla, големият ми син завърши 73 СУ НЕ+ФЕ. Учителката по ФЕ е много амбициозна и децата напреднаха. Предлагаше и допълнителни занимания с тях, вкл. и ги подготвяше за B2. Някои от тях държаха втори ДЗИ ФЕ.
Това е така. Колегата по ФЕ е отличен преподавател. Още от 9 клас формира ФУЧ и групи по интереси. Всяка година и а дванадесетокласници, които се явяват за ниво и покриват В2. Една година имахме и прецедент, момиче с С1. И това без никакви частни уроци по ФЕ.

# 792
Гледам сега успеваемостта,  цялата система до 7 клас по математика едва докарва тройката, за 3,25 дори не може да мечтае

# 793
  • софия
Гледам сега успеваемостта,  цялата система до 7 клас по математика едва докарва тройката, за 3,25 дори не може да мечтае
Да, и за това ще увеличат часовете по мат с 0.5 час 🤓

# 794
А после кой ще й купува нов бански? Laughing
Не бой се, ще й поръчаме и нов бански в тон с тортата😉

Общи условия

Активация на акаунт