СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 779
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 110
  • у дома...
Исках да видя по предмети как се движат статистиките, ама мац!

# 1 111
Да попитам все пак: На някого появиха ли се вече балообразуващите оценки от дипломите в профила в priem.mon.bg?

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 20:53 от atsekov

# 1 112
Хахах накара ме да проверя и аз за ФЕГ (нали ще кандидатства там Wink)
Разбира се, че само по БЕЛ, то другото е несъпоставимо.

Айде да не ги сравняваме толкова! Браво на завършващите и в двете гимназии! Много висок резултат!

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:04 от MollyBy

# 1 113
ФЕГ е с една стотна нагоре само по БЕЛ. По среден резултат от всички матури е далеч зад 1 АЕГ, която е на 9 място. По МАТ ФЕГ също е доста назад с успех 4.9.

# 1 114
  • София
Да попитам сега нещо коренно различно- някой да даде акъл от къде мога да купя манга книги? Моят каза, че такова иска да чете, а аз съм тотално неграмотна в тази сфера.

# 1 115
  • София
Да попитам все пак: На някого появиха ли се вече балообразуващите оценки от дипломите в профила в priem.mon.bg?

Не, току що проверявах

# 1 116
  • София
Да попитам сега нещо коренно различно- някой да даде акъл от къде мога да купя манга книги? Моят каза, че такова иска да чете, а аз съм тотално неграмотна в тази сфера.

https://elephantbookstore.com/bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0/ … %B8-c222c365.html

# 1 117
Исках да видя по предмети как се движат статистиките, ама мац!
Има по всеки предмет. Изтегли го като ексел и сортирай.

Има го в сайта на danibon, но ФЕГ е далеч след 1АЕГ — нещо бъркате ... Общо взето, на изхода класацията е като на входа: НЕГ, АК, СМГ, ПЧМГ, 73, 164 ....

По бел ФЕГ е с 0,01 преди 1 АЕГ, но това е смешно сравнение. Как ви хрумва да съпоставяте матура по АЕ с такава по физика, биология, история, химия... Децата и от двете училища са се справили прекрасно.
Много ми хареса, че децата от ФЕГ са с много различни интереси. Явявали са се на различни ДЗИ и резултатите им са добри (само по математика не е нещо впечатляващо, но това е единственият предмет, по който мога да помогна ако затъне). Резултатите и на АК, и на ФЕГ са чудесни. Изобщо нямам притеснения относно избора на Ния. Доволна съм.

# 1 118
  • София
https://bookoholic.net/category/84/manga.html

# 1 119
Ние го закъсахме- искам да реди желания с ентусиазъм, а преди малко го видях с една девойка. А момичето ще бъде девети клас:rolling_eyes: Имат към две години разлика. Помахаха ми за поздрав, явно и не се притесниха особено. Ако отиде в паралелка с 29 момичета:grinning:, не знам и осми клас дали ще изкласи... Явно трябва да въведа вечерен час - 20.00 часа, ама то сега е такава жега, че те излизат в 19.00...

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 16:46 от Amanda.D

# 1 120
  • Бургас
Здравейте, четох, но не мога да се ориентирам:

Професионалните паралелки държат ли ДЗИ /сигурно ДА/!
Първият предмет е ясен БЕЛ, а вторият ?!?

Признавам, че доста ме объркват професионалните паралелки, още повече че досега не съм ги гледала сериозно, а сега се очертава, да е на първо място именно такава!

# 1 121
  • Пловдив
Споко, Аманда, той ще изпадне в ступор коя да избере и за успокоение ще Учи до захлас. 😅

# 1 122
  • София
Eй, хора, нямате изчитане.
Аз тихичко се присъединявам към скучните, дето балът им стига за това, което искат.Wink Но като чета тук колко желания трябва да се подредят, хванах детето и казах, че не може само едно нещо да се пише.Joy И като се почна едно дъвкане на варианти, защо това, защо онова, а защо не еди какво-си... Та изсмукахме 3 допълнителни варианта, някои доста ме учудиха. Както не искаше да учи в математическа паралелка, така изведнъж се оказа, че от нейния клас доста деца са се насочили към СХН - ТУЕС и Джон Атанасов, та сега се чудя има ли и други като нас - с първо желание биология и с трето желание - СХН? Joy

Много приятно впечатление ми направи как споделяте за подаръци книги за завършването - от нашата класна никаква инициатива за нищо - нито да се съберат, нито нещо да им се подари. Тя миналата седмица ми заяви, че вече са завършили и не се чувства отговорна повече за тях... Добре, че поне ще имаме албуми (по мое настояване).

И понеже скоро не сте споменавали Sunglasses, бих искала да напомня, че когато от утре подавате заявление:
Подреждайте според желанията на детето в низходящ ред! Не се отказвайте да пишете желание, за което прогнозно няма да ви стигне бал, за да не се окаже после, че сте изпуснали шанса на детето! Много наши близки и познати пресмятат прогнози и се чудят дали имало смисъл да пишат нещо, за което нямат шанс. Но това си е точно шанс, нищо не се губи.

# 1 123
Любче, ако са решили 22 задача ще му е доста трудно да ги впечатли:heart_eyes
Дано да го мотивират да учи.

# 1 124
Разбира се, че не сравнявам матура по английски с тези по други предмети: не са съпоставими.  На Вас как Ви хрумна, че го правя ...? Факт е, че наистина на изхода резултатите са същите като на входа - може би с изключение само на СМГ и НЕГ, които разменят позиции.  И следвайки логиката на баловете — немските ЕГ, испанската и пералните са преди ФЕГ по общ бал и в началото, и в края. Това не означава, че ФЕГ не е желано и хубаво училище!

Общи условия

Активация на акаунт