СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 807
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 095
Не му пука, иска да му се махам от главата с тия подредби:smile: Изобщо не схваща, че става въпрос за едни от най-важните години в живота.
Същата работа, но поне е постоянен..Каза ми желанията си отдавна (хубавото е, че очаквам и балът да стигне още на първо класиране), както вече писах, съвпадат с моите, но аз все пак да съм убедена, че точно това иска, му предлагах да разгледа учебните планове, да знае какво го чака...Единственото, което чух бе: "няма ли вече да ме оставиш на мира. Казах как ще ги редим, стига си ме преследвала"

Трябва да сте щастлива - детето умее да взема самостоятелни решения.

# 1 096
  • София
Четох малко назад, ама ме видях да пишете. Предварително се извинявам, ако е обсъждано, само ми кажете.
В секцията с оценките от НВО-тата има и място за тези от дипломата, но още ги няма. Кога ще излезнат? Оформена е, с връчена диплома, грамота и подарък за пълно шест. Heart (да си похваля гарджето)

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 19:27 от бъръльо-бъръльо

# 1 097
  • София, в момента в любимото ми село Железница
бъръльо-бъръльо, браво на детето. Ще излезнат по някое време и то различно. Дори може и на децата от класа да са по различно. Може и случайно да изчезнат за час, два или ден. Това се е случвало и на предните два набора. Имайте търпение.

# 1 098
  • София
Благодаря! Успех на всички деца от утре! И спокойствие на майките...

# 1 099
  • София
Не видях да е обсъждано, но може да съм пропуснала. След като се подредят желанията, може ли в последствие да се разместват /в дните 3-7 юли/ или не? Чудех се предвид ситуацията с кандитатстването в Софийския университет тази година, където можеш да влезеш и подадеш само ведъж.

# 1 100
Здравейте,  мами 🤗 Чета ви от няколко дни и ви благодаря за мненията. Аз съм от Пловдив. При нас ситуацията е следната: девойка с бал от НВО 166.25 точки, от дипломата 100 точки. Мечтата й е английската гимназия с английски, но като цяло иска да учи езици/даже ме навива да я запиша на курс по японски/. За езиковите гимназии имаме бал 432.5. Гледах статистиките в Руо Пловдив за миналата и тази година. За 2019 г. 242 момичета са били с нашия и по-висок бал. За 2020 г. Са 234 момичета. Миналата година в английската с английски най-ниският бал за момиче е 416. Някъде тук четох обаче, че тази година минималният бал ще се вдигне с 15-20 точки /не разбрах това за София ли се отнася или въобще за страната/... Та въпроса ми е според вас имаме ли шанс за английската и езиковите въобще,  ако в желанията ги подредим на първите 9-10 места? Сметнах,  че общо местата за момичета в английската и руската са 247.  Има я и френската, но отзивите за нея нещо не са много добри. И другият ми въпрос е дали в някакъв момент се взимат предвид оценките от ИУЧ в дипломата, че там ни е единствената 5-ца /ИУЧ мат./

# 1 101
Liubevana, с този бал сте вътре в АГ или РГ, където иска. Никакъв проблем.

# 1 102
Много благодаря,  успокоихте ме. Нещо ме втресе когато прочетох за вдигане на минималния бал тази година😓

# 1 103
Много благодаря,  успокоихте ме. Нещо ме втресе когато прочетох за вдигане на минималния бал тази година😓
Писала съм, мисля в предната тема, разбор за Пловдив. Над 400 за езиковите никакъв проблем.

# 1 104
А, тук още никой не е споделил, че напразно пращах запитване за ДЗИ. Взеха, че ги качиха публично Simple Smile
https://data.egov.bg/data/resourceView/9b3480f2-1575-4bc5-8e6d-a579cc36a4e2

# 1 105
Учителите ще бъдат обучавани за ДО, определено имат нужда. Трябва да се създадат правила за действие и стандарти на преподаване при ДО, че сега изкарахме едно нещо-някакво-такова

А наистина доста родители 1-4 клас смятат да протестират при ДО.
А и не може стадиони, кина и всичко отворено, само училището е най-опасно и затворено...

# 1 106
ФЕГ бият 1-ва, много добре 😁, макар и с една йота.

# 1 107
  • софия
Идвам да се изфукам Stuck Out Tongue Closed Eyes Този път албумите на децата наистина са станали върховни. Много се радвам, че ще им остане красив спомен и съм благодарна на още 3-4 майки, които не се отказаха да се борим с мрънкането на родителите в името на децата.
Скрит текст:

# 1 108
Иха, Звънче, чудни са!

# 1 109
  • софия
Най-хубавото е, че фотографката е успяла да улови децата без поза и естествени. Имат истински, уникален албум. И е като продължение на този от 4-ти, защото го направи същата мацка и стилът е развит.

Общи условия

Активация на акаунт