СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 842
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 125
Споко, Аманда, той ще изпадне в ступор коя да избере и за успокоение ще Учи до захлас. 😅
                 При това те ще се състезават за него и една домашно ще пише,друга ще подсказва и т.н. Така,че младежът ще живее като в приказка. Yum Нашият така искаше ,ама не му стигна мъъъничко,а на 3-то ни хвана шубето.Smirk

# 1 126
  • София
Nana77, Maria_Dr,  благодаря ви. Почвам да се образовам на темата.

# 1 127
  • София
А тези желания като се редят, как точно се въвеждат окончателно?
Можем ли да ги редим примерно два дни, да си стоят запазени в системата и накрая да натиснем нещо тип бутон Enter? Или сядаме, въвеждаме и това е. Като най-вече ме вълнува наличието на потвърдителния бутон. Grinning

# 1 128
  • София
А тези желания като се редят, как точно се въвеждат окончателно?
Можем ли да ги редим примерно два дни, да си стоят запазени в системата и накрая да натиснем нещо тип бутон Enter? Или сядаме, въвеждаме и това е. Като най-вече ме вълнува наличието на потвърдителния бутон. Grinning
Няма кой да ви чака 2 дни. Joy
Дава съобщение за изтекла сесия.
Има потвърдителен бутон, даже няколко. Wink
Бях писала май, иска тел/мейл на родител, после пита дали си сигурен, че си приключил... Споко!

# 1 129
Red, и аз се замислих за това...А също и като се въвеждат желанията- първото въведено остава ли си на първа позиция? Сигурно като стане активна секцията ще ми е по-ясно, но...Simple Smile))
Хахха много тъпо го обясних...Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:54 от MollyBy

# 1 130
  • София
Супер!
Мерси. Grinning
Molly, не мога да си представя друго, освен да са от първо към последно.
Обратното би било меко казано странно.

# 1 131
  • София
Red, и аз се замислих за това...а също и къде трябва да се намира най-накрая първото ни желание (май мернах че са номерирани, но все пак)
Най-накрая се намира най-отгоре! Joy
Така си се редят, първото е на първа позиция, второто е на втора...

# 1 132
Дааа като не можеш да обясниш какво имаш в предвид, по- добре да си мълчиш (за себе си говоря Simple Smile)
Просто се чудех, дали е възможно да се сбърка кое е всъщност първото желание!

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 22:03 от MollyBy

# 1 133
Grinning Ох, смея се с глас. Аз го разбрах дали можеш да преподреждаш:heart_eyes:

# 1 134
Не видях да е обсъждано, но може да съм пропуснала. След като се подредят желанията, може ли в последствие да се разместват /в дните 3-7 юли/ или не? Чудех се предвид ситуацията с кандитатстването в Софийския университет тази година, където можеш да влезеш и подадеш само ведъж.
Дали някой отговори на този въпрос, че страшно бързо изписвате страниците?

# 1 135
  • София
Абе не е като да не е резонно това, което пита Molly.
Нали съм ви разказвала за проклетото дистанционно на климатик Мицубиши в офиса.
Нещо яко са оплескали и на режима за охлаждане пише "I feel COOL" (COOL е с икона; останалите режими също са в този формат).
Сега аз това веднагически го разбирам, че ми е студено и точно този режим ще ме стопли.
Да, ама не.
Обратното е. Grinning

# 1 136
Има ли смисъл училища с по-висок бал да се редят след такива с по-нисък?

# 1 137
Има ли смисъл училища с по-висок бал да се редят след такива с по-нисък?

Не.

# 1 138
Аз не мисля, че няма смисъл. Никой не може да каже със сигурност деца с какъв бал ще кандидатстват в която и да е паралелка. В този смисъл, това че минималния бал миналата година е бил по-висок в една от друга не значи, че и тази ще е така.

Паралелката, която ние ще пишем втора е с по-висок миналогодишен бал от първата (с 24т), но с нищо не ни пречи да е там. Ако се запази статистиката ще влезе по трето желание. Драма няма!

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 22:16 от MollyBy

# 1 139
Защо не редите по желание на детето- иска клас с по-нисък на първо място, защото това е желанието му. Вторият не толкова желан клас може да е с по-висок бал и т.н.
Разберете, че редите по най- желано за учене, а не по това къде ще му бъде по-видок бала. Защото има огромна опасност да влезе по бал там където не желае толкова

Общи условия

Активация на акаунт