СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 757
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 170
Не мога да заспя Flushed .
Зациклих над мисълта вземаме ли най-правилното решение.
1. Бузема Н, 2. Бузема А или обратно? Все тая... 😉

# 1 171
Подаването започна, а при нас на страница с оценки пише:
"Все още няма оценки от свидетелство"
Това нормално ли е?
Съвсем.
В секция Желания има поясняващо съобщение. Не обръщайте внимание на правописа.
Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация.

Благодаря, че ме успокоихте, ще се наспа спокойно, че утре имаме да редим Simple Smile

# 1 172
  • София
Относно медицинското :

# 1 173
  • София
ФЕГ е с една стотна нагоре само по БЕЛ. По среден резултат от всички матури е далеч зад 1 АЕГ, която е на 9 място.

как звучи само "далеч зад" - човек би си помислил, че са на поне две единици разстояние Simple Smile
всъщност, среден резултат от всички матури 1 АЕГ 5,53 ФЕГ 5,39

ако махнем частните училища, които не са предмет на избор в предстоящото класиране - по среден резултат от всички матури 1 АЕГ е на 6-то място, а ФЕГ е на 8-мо. наистина е далеч назад...

явно във ФЕГ им куца математиката - но дали на учителите или на випуска - не се наемам да кажа... по останалите предмети оценките показват съпоставими резултати. в една класация винаги ще има първи и втори, въпросът е в разликата...

# 1 174
То па голямата тайна, аз сто пъти казах, че във фег математиката не е особено учена. Мадам Богданова е математик даже Simple Smile и е преподавала на детето. Не зная защо деца са се явявали на матура по математика и още не съм гледала таблицата, та не знам колко назад е фег. От нашият кръг децата са приети навсякъде, където искат, включително чужбина. Не би ми хрумнало да гледам изобщо статистиката, ако нямах седмокласник.

# 1 175
  • София
Направихме опит с младежа да подадем заявлението, но накрая даде грешка. Утре вечер пак. Изненада ме той, нареждайки НТБГ на първо място. Не че има шанс де. Търсихме паралелки с първи език, различен от английски. Не са много за децата с нисък бал.

# 1 176
  • Бургас
Добро утро. Ние сме готови. Подредихме си желанията (14 на брой, защото девойката, въпреки добрия си бал, иска да има повече "за всеки случай") подадохме си заявлението и си имаме входящ номер. Сега ще чакаме 13-ти и ще стискаме палци. Успех на всички😊

# 1 177
milasara,  в 157- о не са високи баловете, в  1 СУ също. С испански са. В 12 има с немски. Ако оценката по БЕЛ му е по- висока, там се утроява.
Изведнъж пак зациклих с желанията-  не знам кой критерий да ни е водещ - близост до местоживеене, общообразователна подготовка или подготовка по езика. Утре ще редим, но реалистичните като прогнозен бал училища са 31, 22, 18 и 32.

# 1 178
Добро утро!
                     На софийските деца явно им тръгва по вода - такъв дъжд плющи на вън ,че ме събуди и тръгвам на работа. Да върви по вода  и на всички останали!
                     Ние ще редим довечера чрез видеовръзка.!
                     Успешен и спокоен ден! Flowers Hibiscus

# 1 179
  • София
Аманда, агитирам за 18то да увеличим бройката на момчетата Simple Smile

# 1 180
Добро утро....Служебната бележка , която им е дадена от училище  за удостоверяване на точките от НВО, нали не трябва да се сканира и прикачва преподаване на заявлението?И всъщност тя при записване ли ще е необходима?

# 1 181
  • гр.София
Моята дилема е дали да си обуя гумените ботуши-)

Май ще подаваме последни. Зациклихме дали да не пишем 133 пред Втора АЕГ.   Ударно сондираме приятели на сина, чета теми...
До първо и второ желание ще стига пеша за няма и 10 мин. 
Идеята за униформи не ми допада.

# 1 182
Първото желание е ясно, но второ, трето и четвърто се менят всеки път, по неизвестни за мен критерии... Както бях сигурна, че ще сме вътре на първо желание, сега започвам да се притеснявам, че може и да не стане и да опрем до резервните варианти. Днес за последно ще говорим с младежа и какъвто ни е късметът... 

# 1 183
green_dawn, много ни е далеч 18, но той сякаш има предпочитания към него. Заради сградата и една негова приятелка Simple Smile
133 си го харесвам, но само с руския не успяхме да пробием. А така ми се искаше. Бих го сложила преди всички от изброените от мен, но надали преди 2 АЕГ, ако имаше бал.

# 1 184
  • Пловдив
Добро утро....Служебната бележка , която им е дадена от училище  за удостоверяване на точките от НВО, нали не трябва да се сканира и прикачва преподаване на заявлението?И всъщност тя при записване ли ще е необходима?
Да, не трябва да се сканира, и да, представя се при записване.
Ние ще пишем в понеделник сутрин, за да има време да си сменим мнението около 300 пъти. Снощи детето реши, че може би иска да стане адвокат. От мен добавям по международно право, хахахаха, та, може би, може би, езиците и хуманитарните ще си Ни останат водещи. Където си му е и силата. Историята му е любим предмет (но не българската, мамо!) 😅 ще видим. Аз съм ок с всичко, само да се свършва вече.

Общи условия

Активация на акаунт