СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 740
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 530
Подаде. Вълнуваше се, аз също. Три пъти попитах сигурна ли е, три пъти потвърди, че това е нещото, което иска и че този разговор-разбор сме го водили многократно и съответно желанието е осъзнато, а не мимолетно. Дано да има късмет на новото място!
Поздравления за това, че изцяло си се съобразила с желанието на детето!
Хубаво е когато резултатите от изпитите дават възможност за избор 🙂
Дано случи на среда и учители, където и да реши да се запише!

# 1 531
А статистиката за минималните и максимални балове по паралелки в деня на класирането ли я качват?
[/quote]
Аз не съм от София, но за моя град в деня на излезналите резултати до вечерта излязоха мин. и макс. балове

# 1 532
Не можем да решим дали френската паралелка в 35-то да е преди френската такава в 133-то или обратното? Аз клоня към 35-то, детето къв 133-то, но защото сградата на 35-то не и харесва. Някакви лични впечатления или мнение от ниво на обучение и преподаватели?

# 1 533
  • Някъде в Европа...
И ние подадохме! Спокойно почвам да редя багаж!
Наборът много се дърпаше за подаването, въпреки че изборът му е бетон...Притеснявало го, че няма да го приемат първо желание (аз не се притеснявам, дори очаквам още на първо класиране) и така си удължавал бляна..Бебето ми той ☺️.  Първите пет желания са тези, които иска от много време насам (ПМГ - СХН, Мат с НЕ, Мат с АЕ; неговото училище - СХН и пак ПМГ - професионална паралелка "приложно програмиране"), от шесто нататък го накарах да реди все едно тези 5 не съществуват - нареди си 3 паралелки в ЕГ - ИЕ+АЕ, НЕ+АЕ, АЕ+ИЕ; следва  Г. по строителство - интериорен дизайн; архитектура и строителство; Г. по туризъм - организация на туризма с НЕ и накрая пак ПМГ - биология с АЕ...
Успех на всички дечица!

# 1 534
  • София
Сутринта и ние подадохме за Николета, по-скоро тя си ги нареди. Няма промяна в желанията СМГ с АЕ, СМГ с НЕ и НЕГ. Като единственото желание е първото и не очакваме проблем с приема.
С другата близначка се забавлявахме тримата с баща и и наредихме дотук 16 желания. Покрай разговорите ни с мъжът ми тя си промени мнението и добави паралелки, които не искаше преди това, а други пък отпаднаха. Засега съм запазила на снимка текущата подредба, но все още не сме подали. Очаквам да има размествания определено.
Само искам да обърна внимание при по-ниските балове, както е при нас, да се редят паралелки с по-нисък от очакваният минимален бал тази година, който за повечето училища е по-висок или пък ако се гледат миналогодишните балове да се ползва коригираният спрямо миналата година бал, за да няма изненади.

# 1 535
Ние подадохме вчера. Желанията бяха ясни и нямяше за кога да чакаме. Един малко  глупав въпрос - Резултатите от класирането къде ще излязат.

# 1 536
  • София
Ние подадохме вчера. Желанията бяха ясни и нямяше за кога да чакаме. Един малко  глупав въпрос - Резултатите от класирането къде ще излязат.

Да попитам в отделна ,графа ли ще виждаме класирането когато излезне?😍
Под секция Желания ще се появи секция Класиране.

# 1 537

Да попитам в отделна ,графа ли ще виждаме класирането когато излезне?😍
Под секция Желания ще се появи секция Класиране.
Благодаря

# 1 538
Набор 2004 го сполетяха големи емоции около класирането, та някак споменът, по-рано или навреме е било, ми е избледнял.

Ми да. То тогава беше първо първо класиране, второ първо класиране, как да помни човек навреме ли е Joy

# 1 539
  • София
След днешната разходка до няколко уч-ща,31 затвърди първото си място,а 32 изостава в дъното на списъка(синът ми е бал около 390-400),та заглеждаме училищата от "втори ешалон".Той твърди,че предпочита да пътува по-дълго,но уч-то да е с голям двор с футб.игрище😊Постоянно сравнява с досегашното му 125 в Младост.За училищата без квоти се надява "поне 5 момчета ща има във всеки клас-стигат да футбол".Много му хареса и НТБГ,но там няма голям избор на специалности с английски,та склони и на Счетоводство с руски.Ние с баща му сме счетоводители,помагал ни е няколко пъти в офиса,има бегла представа за какво става въпрос....Та всъщност окончателният списък още не е готов.Ще подадем в понеделник....

# 1 540
  • гр.София
PolyV, ето ти списъка за 3-то класиране от миналата година-можеш да редиш нови желания , с различна подредба и кандидатстваш само за обявените свободни места.  Имало е места за гимназията по туризъм,макар и малко.
http://www.danybon.com/obrazovanie/svobodni-mesta-za-treto-klasirane-2019/
  Хвърлих око и на резултатите им от ДЗИ-БЕЛ- 4.26 -доста по-добре от много други професионални,че и СУ-та.

# 1 541
Как да сметна приблизителни минимални балове за София? Видях да се споменават разни excel-и. Особено ми е интересно каква логика може да се измисли за балове, които включват утрояване на математика.

# 1 542
  • София
Оф най-накрая ни синхорнизираха (така ли беше?). Дъщерята гледа телевизия и още не е решила. Всичко ѝ харесвало. Гадно било, че имала избор. Поне СМГ не ще, едно училище отпада. Как може да иска всичко, бе? Triumph

# 1 543
  • София
Как да сметна приблизителни минимални балове за София? Видях да се споменават разни excel-и. Особено ми е интересно каква логика може да се измисли за балове, които включват утрояване на математика.
Ами, трудна! Joy
Не, че няма, но условностите са много. Има прогнозирани мин.балове в числа на поне 3-ма човека, които са много близки, то няма и как да се различават много, ако  се чете правилно...
Мисля, само Мария беше прогнозирала нещо за паралелки с 3*мат, но предупреди, че не е желателно хората да се осланят много.

# 1 544
Здравейте, в сайта на МОН все още не се виждат оценките от свидетелството на дъщеря ми. Има ги само от НВО. Същевременно се появи бала за училището, в което кандидатства, но без тези оценки от свидетелството. Има ли други с подобен проблем и трябва ли да  сигнализирам някъде? Възможно е още да не е синхронизирана системата, но се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт