СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 723
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 575
Някой дали има проблем с кодовете на паралелките? При нас излиза, че няма паралелка с такъв код и то при двете ни желания Sad

# 1 576
  • Някъде в Европа...
Има..ние нямаме нито оценки от свидетелство, нито бал!

# 1 577
Някой дали има проблем с кодовете на паралелките? При нас излиза, че няма паралелка с такъв код и то при двете ни желания Sad

Ако цъкнеш бутон "избор" няма нужда да въвеждаш код. Просто скролваш и си намираш училището. Подредени са по район в София.

# 1 578
т.е. трябва да подаваме в училищата - гнезда ли ?

# 1 579
  • София

Проверете дали не трябва да  въведете една 0 пред номера. В най-лошия случай, избирате от списъка с училища и паралелки. По-бавно е, но ако не са много паралелките,  няма да е много времеемко.
И НЕ трябва да подавате в училище-гнездо. Цъквате на "избор" и има падащо меню.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 17:26 от Fair Lady

# 1 580

Вижте дали сте избрали точното РУО.

# 1 581

Не. Цъкаш първо РУО София. После излиза списък и вместо да въведеш код натискаш бутончето "избор" и се появяват училищата и скролваш по тях. Като ибереш примерно 9 Фег, ти излизат 3те паралелки, които има в това училище. Цъкаш на избраната и тя сама си попълва кода.

# 1 582
За днес ми бе обещано, че лично ще напише номера пред избраните паралелки.. сутринта ме удостои с внимание точно за 1 мин написа 1 и 2-ра и каза, че това било от него и как съм си представяла да не го приемат по първо желание след като миналата година влязал някой от отбора с бал 430, а неговият е чак 460 .. Ей тия деца Simple Smile

Гледам за езици сте си говорили - като човек, който работи предимно с немски компании ще кажа само едно - стават по-учтиви и разбрани като им заговориш на немски. А най-любимо ми е аз да пиша на АЕ и да ми се отговаря на чист немски, при все че имаме уговорка за официална комуникация на АЕ.
Много от младите немци не си правят труда да учат английски, виж в Австрия е друго

# 1 583

Ако цъкнеш бутон "избор" няма нужда да въвеждаш код. Просто скролваш и си намираш училището. Подредени са по район в София.

Благодаря! Отметнахме и тази част, даже добавихме и трето желание Simple Smile

# 1 584
  • Sofia
Има ли ученици с несинхронизирани оценки?

Да

# 1 585
  • Стара Загора
В Стара Загора ги качиха вече в МОН годишните оценки на децата.

# 1 586
  • софия
Подадохме и ние. Няма никаква промяна в желанията.
Хайде, дано е на късмет!

# 1 587
Нали и вторник, 7-ми вкл. се подава?

# 1 588

Не. Цъкаш първо РУО София. После излиза списък и вместо да въведеш код натискаш бутончето "избор" и се появяват училищата и скролваш по тях. Като ибереш примерно 9 Фег, ти излизат 3те паралелки, които има в това училище. Цъкаш на избраната и тя сама си попълва кода.

Третото желание, което добавихме е точно 9 ФЕГ профил с НЕ. Simple Smile

# 1 589
Има, нормално е. При моето дете има оценки, но няма сметнат бал. Ще се появи, няма как да останат бе оценки или без бал.
И при нас е така, ама изобщо не се притеснявам. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт