Относно захранването- аз съм давала кисел, направен с вода и банан пасирах. Стана много вкуснл, но според мен доста нехранително. Може би ако е с мляко ще е ок, но с тази вода...
Иначе аз съм от майките, които не смеят още да дават едра храна. Давам попара и овесени ядки, които не пасирам, с тях е свикнал и ги хапва. Но дотук. Не давам парчета плод, хляб и т.н Той се давеше доскоро и аз направо получих някаква фобия. Изпитвам направо ужас. Не знам вредя ли му, понякога се обвинявам, но ако го направя ще е срещу всякакво чувство за самосъхранение на бебока затова не смея. Може би ще ми мине след известно време, засега така ще я караме..
Аз още се боря със захранването, толкова пък нищо да не яде не е истина вече, ама трошица не преглъща. Ще пробвам кисел да ѝ направя днес, вие давате ли на малките?
Иначе нощем нали я спирам от яденето и сукането на празен ход и понякога е зорно да я успокоя само с гушкане, но ми писна да ме ползва за биберон 🙄

кажете как ги научихте на останалите неща? Колко често им показвате и как? Благодаря