Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 162
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Ние втоеи ден сме със сополи и ръцете в устата и постояно мрънкане.Побърква ме много втора нощ не спим изобщо и утре че го водя да го видят.Мисля че са зъбите ама за всеки случай направо едвам издържам вече без сън и мрънкане и рев.

# 226
При 38,8 дадох Панадол, но той с толкова се събуди. Приспиваме се като легнем до него 😄 Спи си с нас - при нас. И така още дълго като гледам..

# 227
Приспивам го на гърда......
Мъкаааа, мъка. Няма спане никакво

# 228
Нашият първи зъб се показа днес Heart Eyes Blush

# 229
  • Пловдив
Приспивам го на гърда......
Мъкаааа, мъка. Няма спане никакво

Какво стана ...?! Нали беше дала бая храна и заместила яденета, мислех , че е спрял с цицата хаха. Оф то...не че ми е смешно и ние още с тази цица.
 По принцип сме добрички в количка..като й се спи- просто си заспива. Но днес направи драмата привечер и явно искаше да "цокне". Прибрах я у нас, докато се оправим, изкъпем..само си близна зърното и заспа горката. Ама пуста цица без нея не може.
Вечер уж си спим. Търкаля се доста. Пловдив е егати топлото, комари на рояци...страдам направо. Искам си обратно във Виена!
Взехме го лятното Косато! Доволнааа!! За всички в Бг - официалният представител в Сф вече го е докарал Увуто и доставя безплатно във всеки град!

# 230
Много лошо с тези температури и сополи Sad Дайо минават бързо нещата. Каква вода давате ? Аз взимам бебелан и се чудех коя друга е подходяща за бебета?

# 231
Аз давам Девин с розов етикет. Ама то само си давам, няма кой да ми я пие! Grinning

# 232
Здравейте, аз навам бебелан.
Приспиването е на гърда, слинг или количка, нощем по 2 събуждания си има да не каже понякога и 3. Един път яде и през другото време гушкане.
Още не яде и майка ми се чуди как може да седи с нас на масата и да не протяга ръце към нищо и да не проявява интерес, но дете какво да я правим.
Какво пръскате при ухапване, на две места комар я ухапа, не го чеше, но все пак.

# 233
Josefin хахахах Grinning яде кухня като луд, вечер започнах да му давам АМ, уж за да се откаже от цица, няма брааатче. В 18 яде супа, в 21 пие 180 АМ, изпива го, хвърля шишето и започва да вика: ахааам, аааахам и не получи ли цица до 30 Мин, започва яко рев.
Решила съм да издържа до декември най късно и това ще е краят, колкото и да реве.
И Дарио вече има два зъба, избиха завдно долните, тече му малко кръв от венеца, но нямаше други драми.
Срещу ухапване имам от ДМ едно кремче, много ефикасно, редовно го ползвам за мен Grinning

# 234
Josefin, много симпатичен десен на количката. По дизайн мноооооого прилича на нашата Лорели. Направо едно към едно, само че нашата я взехме за 140лв. Косатото има ли напълно изправено положение на гръбчето (90 градуса), че нашата няма и седи някак по-облегнат, та това ме дразни малко, защото само иска да се изправя и се набира напред.

# 235
Josefin, много симпатичен десен на количката. По дизайн мноооооого прилича на нашата Лорели. Направо едно към едно, само че нашата я взехме за 140лв. Косатото има ли напълно изправено положение на гръбчето (90 градуса), че нашата няма и седи някак по-облегнат, та това ме дразни малко, защото само иска да се изправя и се набира напред.

И ние сме с LORELLI ,модел FIORANO. Същата работа е с изправенато положение, но ако взема още една количка мъжа ми ще ме изгони. 😊
Днес нямаме температура за сега.В 14 часа сме при педиатърката,но ми се струва, че двата долни зъба се мъчат да избиват...
Вода давам Бебелан.

# 236
Аз в магазина като ги гледах повечето колички са такива. Не съвсем изправени. Много странно защо ги правят така...но Косато не съм гледала на живо и се чудих и тя ли е така.

И ние сме с LORELLI ,модел FIORANO. Същата работа е с изправенато положение, но ако взема още една количка мъжа ми ще ме изгони. 😊
Днес нямаме температура за сега.В 14 часа сме при педиатърката,но ми се струва, че двата долни зъба се мъчат да избиват...
Вода давам Бебелан.

# 237
  • Пловдив
Мерси. Сладурска е мнг. И на Лорели я забелязах онзи ден. Но аз съм влюбена в десените на Косато и забелязях , че детето си разглежда количката всеки път (и старата ни е Косато) и се радва. Та за мен и това е важно хах
Иначе не се тревожете за 90 градуса - сега са още бебета, но на 1 година и половина тези колички им пасват разкошно. И не си личи така ъгъла, както когато са бебета и не я запълват цялостно така да се каже.
Миналия път до 4 годишни се возихме в подобна с кеф. Пътувахме и за да може цял ден да ходим с мъжа ми из някой град, детето го возихме и приспивахме в количка...

# 238
Косато модела уош няма напълно изправено. Аз с крайна сметка взех cybex Eezy s и тя няма.

Явно летните просто нямат.

# 239
  • Пловдив
И аз не мисля, че Uwu има..на снимката ми си личи , че е по-малко от 90 ъгъла. Също е с пристягане и щипка вдигането на седалката, а не с копче. Т.е детето като е легнало и е тежко да го стягаш с щипката с една ръка..неудобно си е!

Общи условия

Активация на акаунт