Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 164
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Честито Христянче, много светлина да има в живота!

Dark не съм с Балиос. Голямата ми количка е baby design LupО. Много добра и много тежка. За лятна всех Сайбекс изи с+. С големи колела е.

# 256
Здравейте, мами!
Да се включа и аз малко Simple Smile
Ние на 1.08 правихме кръщене. Мина много приятно, малкият беше цял ден много щастлив. В ресторанта обикаляше навсякъде. Общо взето - доволна съм.

При нас иначе нищо ново няма. Играем си по цял ден, днес се записахме да чакаме ред за държавна кухня, ако не частна.

Днес също става и на 10м. Малко остава до октомври Simple Smile

Лек ден на всички!

# 257
Честито ви християнче ☺️☺️

И аз искам много да направим кръщене на Виктор в един и същ ден с първия му рожден ден, но да видим с този коронавирус какво ще стане (имам предчувствие, ще точно тогава ще затворят всичко 😒). А и сме доста хора над 40 човека 🤷, та може и за догодина да го оставим.

# 258
Привет и от мен!

Честит християнчета! Нека всички дечица растат здрави, щастливи и усмихнати 😊🥰

Ние сме на море. Всичко е супер. Яде пясък, пи морска вода, много й харесва 😁😁😁
Тази седмица обаче времето е кофти, много духа и има огромни вълни и само и топнахме няколко пъти краченцата във водата, иначе си има басейн и си играе в него. Вечер си заспива още в 19 ч в количката, ние вечеряме, пренасям я след това в леглото и няма никакви проблеми.

Утре става на 10 месеца и мисля да й организирам мини празник 😊

Хубава вечер на всички!

# 259
  • Пловдив
Здравейте. И ние сме на морето. И тук има вълни хаха, ние сме на юг. Не се топим, не я пускам от ръце...ние сме егати анти морските. И аз не обичам да се къпя в морето. Иначе каката полудява по вълните и се плицика на брега.

# 260
Josefin, къде са тези празни плажове???
Здравейте. И ние сме на морето. И тук има вълни хаха, ние сме на юг. Не се топим, не я пускам от ръце...ние сме егати анти морските. И аз не обичам да се къпя в морето. Иначе каката полудява по вълните и се плицика на брега.

# 261
  • Пловдив
Оф..те са празни плажове в определен часове диапазон. На бунгалата на къмпинг Градина сме. Какво да ви кажа за 360 на нощ...........  . .... мълча. За 4 дена става. За 10 дни абсурд. Къмпинг , колкото и луксозен да се води ,е лъжа. Ужасно неуреден и селски е. Мрън.
Но децата се радват особено голямата.

# 262
Здравейте мами и бебчета!
Поизгубих се доста ,но ще наваксвам.
Покрай бременността и раждането се сдобих с 2 автоимунни заболявания и херния!Чудни занимания против скука.Та фокусът ми беше да се опозная с новите ми спътници и да се науча да живея с тях☺.Въпреки пандемията успях да прелетя океана с децата и да прекараме лятото в България.Все още съм тук и колкото и да мечтаех за софийска среща с вас и децата, някак ме е страх от covid.
Иначе Радина е добре .На 9++ ,няма проблем с храната хапва всичко с желание.Все още я кърмя , но аз съм за дългото кърмене. Цица не отказвам и млечния бар е отворен 24/7.Основно спеше при мен. Сега я уча на кошара.дневните спанета са 100% кошара, но голямото спане е на половина.След 1-2 ч през нощта ни е гостенче (гуш и цица за успокояване, не яде)за спането следвам схемата и съм безкрайно доволна.Има 2 долни зъба ,лази ,изправя се в седнало и изправено положение , знае си името ,дава боц, с поглед  " отговаря " на въпросите къде е "мама,тати,бати,баба,дядо,лампичката и часовника" , каз вас мама, тата,баба, кака,пляска с ръчички за браво, маха с ръчички за Чао и Здравей, и знае как прави кончето. Като се нахрани й давам лъжичка да си играе и дава на мама да прави ам😂.
Май е това за сега ☺
Благодаря, че ме изчетохте☺
Завръщам се тук.
Поздрави за всички

# 263
Bg us Драго ми е да те срещна пак.
Съжалявам да чуя за заболяванията.... обаче за мен бременността е доста тежък период за тялото и всички май след нея се сдобиват с нещо.
Аз засега съм със силни болки в кръста и черен дроб.

Ходихме пак на кожен, защото на Дарио от памперсите, урината и 35+ градуса, му се появиха пъпки по тестисите, сгъвките и пишлето.
Лекаря ми препоръча крем за тяло на А-Дерма, Кокон. Бил мн хубав, така казаха и от аптеката. Поръчах го за да го пробвам.

# 264
  • Пловдив
Оо BgUs , съжалявам за заболяванията ти. Дано се пооправят с времето и не ги забелязваш и страдаш! Като описа Радина, все едно за нашата четях. Само с добавката, че ака по 5 пъти на ден хахахах. Сладурчета!!!
Америкас, крема е мноого приятен и лек. С чудесен аромат. На първата кака го взимах още. Направо ми напомни да си го купя пак. Дано му понесе на Дарио. Не знам как обаче този крем оправя пъпки?! Той е един лек хидратантен крем...

# 265
Взимате ли храна от детска кухня и от коя ?

# 266
Ние сме на частна кухня ,засега всичко се изяжда ,доста разнообразно меню се предлага 😃

# 267
На мен педито ми препоръча Хер бебе, но още не съм пробвала. Нищо не яде в тия жеги, кисело мляко и попара, и месце чисто, слагам по малко каша в АМ, че съвсем на кето диета минахме.

# 268
  • Белгия
BG US тъкмо наскоро си мислех, че отдавна не си се показвала. Изключително съжалявам за злополучната ситуация. Мога само да кажа, че с времето ще ти стане по-лесно да „съжителстваш”, главата горе и ти пращам позитивна енергия Hug Heart

При нас иначе всичко е горе-долу.

Мислех, че до сега Виктор ще си ходи вече, да ама не. Все още продължава да редува стъпки и пълзене, даже имаше един ден, в който въобще не направи и опит за ходене. Confused Frowning1

Забелязвам,че по-продължително пътуване с кола също не му понася добре.. Днес ходихме до един шоурум да гледаме каравани, на два часа път от нас. Беше ужас. Един час рева на отиване, докато заспа, на връщане пък въобще не спа, само плака. Аз тотално изтормозена от часовете занимавки, пеене, игра. В колата е доста лимитирана всяка активност все пак. Поне докато обикаляхме шоурума беше спокоен. Persevere

И последно, петзъбото крокодилче постоянно ме хапе. Зърната ми са по-зле от първата седмица кърмене. Даже до кръв понякога. Cold Sweat

# 269
Josefin ами защото хидратирал хубаво и не задушавал кожата.

Ikme аз съм на кухня редувам Хербебе и вълшебник, захранващо меню. Яде го, като от Вълшебник съм по доволна. Аз пък съм в голяма чуденка дали да не започна да му поръчвам менюто за 12+, обАче ми се иска да го задържа още време без захар и сол.

Общи условия

Активация на акаунт