Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 169
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, малката лази вече стабилно и бързо, ей така изведнъж за един ден се отпусна и стана смела, надига се по мебелите на колене, само облизва пода 😳 аз още нямам цикъл, но предполагам, че няма да ми дойде скоро аз кърмя по 5 пъти на денонощие, радвам се даже понеже това  са ми много гадни и нервни дни в месеца иначе (не че имам болезнен цикъл).

# 286
Дива, не е заради кърменето Grinning Аз кърмя по минимум 8 пъти на денонощие, ама цикълът ми се завърна преди няколко месеца Grinning Много ме хвана яд, исках да избутам още без цикъл.

Моята калпазанка е на почти 9 месеца и не пропълзя... Само се избутваше назад с ръце. Сега прави опити да пролази и да се изправи. Много се притеснявам, че закъснява... И по гръб се обръща рядко, мрънка не й харесва по корем, но си седи така

# 287
Dark  а изправя ли се сама по мебелите? Като я държиш ходи ли?
Можеш са в водиш на киндиру или някъде с по големи деца да се мотивира малко.

# 288
Дарк, не се притеснявай. Има време да пролази. Най-често започват да лазят в 10ти месец. За изправянето също. Ако детето е слагано в проходилка, се сещат и по-рано, но естественото изправяне започва от 10ти месец. Всичко си е в реда на нещата. 😉

Аз също кърмя и имам цикъл откакто малкият беше на 5 месеца. Кърмя си доста активно по 8 пъти на ден.

Детските кухни: поръчвам от Ян Бибиян, защото имат най-изчистено меню. Доволна съм.

# 289
Дива, не е заради кърменето Grinning Аз кърмя по минимум 8 пъти на денонощие, ама цикълът ми се завърна преди няколко месеца Grinning Много ме хвана яд, исках да избутам още без цикъл.

Моята калпазанка е на почти 9 месеца и не пропълзя... Само се избутваше назад с ръце. Сега прави опити да пролази и да се изправи. Много се притеснявам, че закъснява... И по гръб се обръща рядко, мрънка не й харесва по корем, но си седи така
Нашето момче от 7дми месец иска да го държим за ръцете да стъпа, и до ден днешен си е така😄 10+ месеца. Научи се да лази преди 2 седмици, но стана бързо и ние не очаквахме да пролази. Сега лети из цялата къща и си блъска главата във вратите, защото много обича да ги отваря и затваря😄😄 Като се има впредвид, че дори не правеше и опити за пълзене.. амаа никакви😄

# 290
  • Белгия
Аз също мисля, че всяко дете си узрява по своему.

Аз например съм проходила на година и 2-3 месеца чак.

А Виктор ето го, на 9 и половина. Днес всъщност беше най-изпълненият със самостоятелно ходене ден досега. Предпочиташе ходенето пред пълзенето. Аз все още съм доста емоционална по този повод. Някак си, хем се радвам, хем ми е страшно тъжно. Плакала съм сигурно 10 пъти днес. Cry Сега още от време на време иска да го хвана за ръчичка, но ми се струва, че няма да му „трябвам” още дълго време.. Cry Confused

Иначе го кърмя по милион пъти на ден. Даже в тая тропическа жега отказа напълно всичко останало. Само гърда и вода.

# 291
Диди,споко ще му трябваш и още как майката си е майка ...

# 292
Здравейте, мами!
Нашият син също се отпуска вече и ходи! Прекосява целия хол, спира, кляка, става и пак тръгва.
Много съм щастлива!!! Още повече заради това, че ние сме хора, които много обичат да ходят по планини, хижи, берем билки, почти всяка събота и неделя сме някъде! Сега ще можем спокойно отново да го правим, защото много ни липсваше. Е, рано е да го пусна да ходи навън, още повече, че нямаме обувки Joy, но е някакъв напредък.
Хубава неделя от нас!

# 293
  • Белгия
Добър вечер!

Искам да споделя за цикъла ми. Както вече споменах, ми дойде. Ама горе-долу. Имах зацапване онзи ден и буквално по една-две капки на ден, а днес даже нямах нищо. Започвам да се притеснявам.. Имайки предвид ситуацията в момента тук ще ми е почти невъзможно да отида на гинеколог без доказано спешна причина. ЛЛ е в отпуска до средата на август някъде.

Някой имал ли е подобно нещо?

# 294
На мен първият цикъл ми беше точно такъв. 2 дни ми зацапа и спря. Следващите вече бяха нормални.
Добър вечер!

Искам да споделя за цикъла ми. Както вече споменах, ми дойде. Ама горе-долу. Имах зацапване онзи ден и буквално по една-две капки на ден, а днес даже нямах нищо. Започвам да се притеснявам.. Имайки предвид ситуацията в момента тук ще ми е почти невъзможно да отида на гинеколог без доказано спешна причина. ЛЛ е в отпуска до средата на август някъде.

Някой имал ли е подобно нещо?

# 295
И на моя приятелка и беше почти така слабо за три дни. Затова и аз очаквах като ми дойде да е така, то пък ми дойде както си ми беше и преди.
Спокойно, отбележи си само за да знаеш и изчакай.
Аз пък се чудя сега всеки месец ли ще ни идва или има период на някакво регулиране и ще прескача?

# 296
  • Пловдив
Моят като ми дойде а след това още 2 пэти, идва точно на 31 дни. Преди пак беше точно на 28 дни. Удобно е така да знаеш. Ще видим сега за 3ти път дали пак ще е на 31вия ден!!

# 297
На мен откакто ми дойде цикълът е редовен и е по-лек от преди. Преди беше плътно 7-8 дни. Сега за 3-4 всичко минава. Гадно ми е само първия ден, а преди 2-3 дни бях парцал.
Първият път като дойде беше някакво кафеникаво зацапване за ден-два. Не съм била притеснена, защото знам, че в началото (особено по време на кърмене) е нормално да е шашав. Може да е нередовен, да е много обилен или пък оскъден. Не се притеснявай излишно. Ще се регулира. Изчакай още месец-два и ще видиш.

Колкото до прегледа, на мен АГ-то ми каза да отида за цитонамазка, когато малкият стане на 7 месеца. Още не съм ходила, но си трябва било то с редовен или нередовен цикъл

# 298
Аз точно утре ще ходя, ако не ме изпревари да ми дойде, защото и аз не съм ходила от 9месеца.
Трябва да се следим и не само за това....

# 299
  • Белгия
Благодаря, че ме успокоихте, момичета! Purple Heart

Ще изчакам другия месец и ще видим как ще процедирам нататък.

Днес Виктор сатава на  10 месеца Cake
Направо не мога да повярвам, че е толкова близо до годинката.

Общи условия

Активация на акаунт