Октомврийче се стяга за море и не иска нищо за Пандемия и Корона да чете - Тема 8

• 26 190
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Ехе, вече стаи сте правили някои! Честито ...а снимки?

# 346
Бамболина, честита нова стая! Да е много щастлива с нея!!! Само смях от там да чуваш! Simple Smile
Благодаряя! 😊😊😊

Ехе, вече стаи сте правили някои! Честито ...а снимки?
Ами правим нов апартамент и се надявам другия месец вече да сме там и съм решила да я преместя да спи в нейната си стая. Тя почти не се буди, спи си в леглото  а и естествено ще оставям бебефона пуснат през цялата нощ.

Ето снимка:

Има още някои неща да се сложат, мисля над дивана да има два дълги рафта за книжки.

# 347
Емчето си има зъбче,
малко драска като ръбче.
Да е здравичко и бяло,
да блещука като диамантче. 👶🦷 🥰
Най-накрая напуснахме отбора на беззъбите. Дългоочакваният зъб изби.
И нашия бебок се огъва,реве,даже и тропа като не стане по неговата, но трябва да знае,че не всичко е позволено.

# 348
Весенце така ги чаках и аз като теб и сега нямат спиране.
Двата долни един след друг.
Сега два Горни се показват и двата до тях ще избуят съвсем скоро....
Няма да ти казвам какво е по цяла нощ....

# 349
  • Пловдив
Прекрасна стая! Да има само радост и игри в нея!
Малко ми е тъжно,че и ние имаме такова стая в Бг, нж си отиваме на апарт във Виена...там стаята е малка.

# 350
Здравейте мами,
Стаята е супер!

Исках да ви попитам- подсичали ли са се някога малките? Моят днес се е зачервил много, и когато тръгнахме да мием дупето много взе да плаче, едва го успокоих. После го намазах с крем и той също го успокои и заспа. Даже го оставих без памперс да спи. Той миличкият си търсеше място, не искаше да си легне на дупето, голям зор. Направо такъв рев не е имало скоро. Пуфис направиха белята, повече няма да ги купувам.....

# 351
Аз да питам дали има някоя мама , която да не ползва вече памперси през деня. Аз не ползвам от известно време ,но се напишква по 1-2 пъти в гащите. Взела съм преходни и ако видя навреме не се мокрят дрешките.

# 352
Ние сме далеч от махаме на памперс. Веднъж успя да пишка в гърнето 🤣 през останалото време само става, аз го слагам, навежда се да го гризе и тупва навън... никакъв успех.

Много е хубава стаята. Нашата за жалост в момента е окопирана от тати, който работи от вкъщи и там му е офисът сега 🤣

Замислям се дали да не я оправим вече и да го местим там. Само че той се буди нощем поне 3 пъти и не съм убедена, че искам да си го причинявам.

За подсичането: подсичал се е, да. Чак толкова, че да реве не, ама си е кофти. Оставям го без памперс като стане тска и мажа с някакво кремче. Минава сравнително бързо.

# 353
Два пъти ми се е подсичал, като в момента вече минава вторият път.
Кожната каза че каквито и да са памперсите няма значение, понеже е много топло и в комбинация с памперс + урина, това е резултатът.
Даде ми един крем Excipial protect. Това е защитен крем да мажа на всяка смяна най вече в горещи дни. Каза че вече когато са захранени децата урината променя състава си и на някой бебета кожата е мн чувствителна и било неизбежно това почти, единственият шанс е без памперс, но те са мн малки.
Ние също сме мн далеч от гърнето, аз през деня започнах да го държа с многократните памперси, те са почти като преходни гащи и сменям често. На гърне категорично не желае да седне и за секунда.
Мисля да купя от тези приставки за голямата тоалетна и да пробеам какво ще стане там.

Аз пък да се похваля, че вече от една седмица се пуска сам да ходи, всеки ден все повече.

# 354
Браво за ходенето!!
Нашият само фучи с проходилката. За съжаление обаче тоя дивак намери ново супер весело занимание. Мята се отстрани надолу с главата и излиза от проходилката. Това не знаех, че е възможно.

# 355
Хахаххаха новичка, много хитър го раздава Grinning

# 356
Не хитър, а безумен! Wink
Хахаххаха новичка, много хитър го раздава Grinning

# 357
И ние сме много далеч от гърнето. Слагам го, седи 3 секунди и тръгва нанякъде... И естествено се изпишква прав до дивана Joy

# 358
Новичка, и нашият е същия. Слагам го в кошарата - успява да се покатери като Рамбо. Слагам го в проходилката - набира се напред или настрани и пада по глава 🤷🏼♀ Никакви граници не признава. Вече съм изцяло на негово разположение през деня. Нищо не могс да направя сама

Да не говорим, че кошара и проходилка търпи по 5 минути. След това започва да реве и да се тръшка

# 359
BMR, същата работа! Набира се на мускули на леглото и виси надолу с главата! Но досега не е падал от там, защото аз и не го оставям!
Вече нямам 5 мин спокойствие.
До тоалетната тичам на прибежки! Grinning

Новичка, и нашият е същия. Слагам го в кошарата - успява да се покатери като Рамбо. Слагам го в проходилката - набира се напред или настрани и пада по глава 🤷🏼♀ Никакви граници не признава. Вече съм изцяло на негово разположение през деня. Нищо не могс да направя сама

Да не говорим, че кошара и проходилка търпи по 5 минути. След това започва да реве и да се тръшка

Общи условия

Активация на акаунт