Глезени отичат, корема натежава, мама е щастлива - ОКТОМВРИ наближава!

• 18 830
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Честито на рожденичките!Да сте здрави и засмени и на есен най-красивите бебоци!  bouquet
heart , веничка и аз мисля да си доведа таткото на училището.Той само, че ще трябва да кръщне от работа стига да няма нещо спешно.Аз не съм се променила ако ме видите в албумчето.Е, корема е вече по-голям.
Относно облеклото на бебо-боди и най-вероятно едни ританки с елеченце отгоре и чорапки или буйки.Температурата на въздуха 20градуса.Все пак ще е и завито.Аз имам страхотно вълнено одеалце, което е тъничко, а не грубо и едно такова меко.Това одеало мама го пази от моета раждане.Ако го видите не е мръднало, мислех, че сега го е купила, а като каза , че е моето бебешко одеало не можах да повярвам.
Аз съм в понеделник на доктор.Не знам обаче какво ще ме правят.
А, ще се ослушам за багажа, защото мене също ме вълнува, какво де нося и каво ще ми донесат допълнително.Не мога и него да го мисля в онзи момент.

# 121
Здравейте кръгчета!
Днес съм рожденичка  Party Първо искам да ви почерпя виртуално:  cook Drunk eat Wine Glass beer и да благодаря за прекрасните пожелания на всички, които вече се включиха, а и на тези които ще го направят по-късно Satisfied
Днес освен аз празнува и татито, нали ми е именник, та двоен празник ни е  Laughing
ще се приготвям за вечерта, че деня почти отлетял... тя бебка, по повод празника, ме остави да похъркам до късно 'на мама послушаната'.
С няколко думи само да се похваля: накупихме почти всичко за бебо, освен легълцето, ама все още имам резерви по отношение на модела, материала и т.н. иначе всичко вече си имаме: мнооого дрешки, пелени, чаршафи, количка с отделен зимен и летен кош Quinny Buzz, столче за кола Maxi Cosi Cabrio и всички други глезотиики сенник, дъждобран, чанта за нещата на бебо и дори чувалче, ваничка със стойка, козметика, помпа за мама, стерелизатор и много други аксесоари (няма да изброявам, че дълго стана), та това са моите подаръци засега, а след месец 'дай Боже' живо и здраво бебче и безпроблемно раждане - това пожелавам на вички ни  Praynig

П.П. Веничка и Тедито питаха какво представлява Mother Tens - апарат за успокояване на болките при раждане, някои фирми и болници го предлагат под наем, а може и да бъде закупен (само че след раждането незнам за какво ще е нужен???). Тук във форума се продава/ше един за 100 лв. - http://www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1067572& … &slmRefer=000

# 122
  • -
Здравейте!Аз съм нова,току-що се регистрирах при вас.Живея в Пловдив,на 28г.,бременна за първи път/не е ясно какво е бебето,защото се крие Grinning/,термина ми е на 09.10.Радвам се,че ви намерих и ще мога да обменям информация с вас Simple Smile,сега имам да наваксвам с четенето...Приятен ден на всички!
P.S.На рожденичките ЧЕСТИТО!Бъдете живи и здрави и здрави бебета през октомври!

# 123
  • Някъде в Европа...
Здравейте, мамита!
Аз съм пак замалко в Пловдив и бързам да ви пиша.

Честито на всички рожденички и именници днес!   bouquet

Не съм изчела всичко но виждам, че основно обсъждате темата за покупките. Нека и аз да се отчета  Laughing - вчера купихме първия автомобил на бъдещия мъж  Laughing, качила съм снимки в албумчето, може да го видите. Подарък ще му е от свекитата. Към количката има също и порт-бебе, него не съм го снимала обаче. Днес донесохме и много дрешки останали от племенника ми, започвам малко по малко да пера и гладя. Останаха малко неща за купуване, основното е легълцето, но и то ще е тези дни. Аз много се чудя дали да купувам цял комплект за изписването  newsm78, дрешките ни станаха прекалено много и най-вероятно ще взема само едно одеалце. Относно това с какво ще го завивам - ами смятам с вълнено одеалце, а се сдобих и с 2 плетени вълнени пелени, та на първо време няма да купувам нищо.

Бях на консултация - бебчо е категорично момче, имам си снимка на мъжките му подробности  Laughing. Тежко е 2030 кг, главичка 8,8 мм, изоставаме с 3 дни, но аз не се притеснявам . Галенце, в тази връзка, твоя бебок много едричък, явно мама добре го храни  Hug. Взеха ми последните изследвания - вагинален, анален, цитонамазка, кръв, урина.... Да видим в понеделник колко още хапове че трябва да изпия  Thinking. Иначе напоследък имам страшно много контракции, че взеха да стават и болезнени. Изписаха ми да пия и Гинапрал, но на мен ми става доста зле от него  Cry и днес не съм го пила Sad. Тези последните вечери имах чувството, че ще родя всеки момент, постоянно ми беше свито коремчето Rolling Eyes

Това е от мен, че много стана! Целувки на всички   bouquet

П.С. valka77 , добре дошла! ЕЕЕ, още една пловдивска мама с моя термин Laughing. Къде смяташ да раждаш?

# 124
     Ето това ще е моето разрешение за вани4ката
     Зна4и нормална вани4ка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54302&photo=55
   ,за да може да я използваме по дълго с анатоми4на поставка,като една от ези двете(още не съм решила)      http://www.mothercare.es/public/producto.php?idGrupo=17&idFam=48&idSub=&id=1184
или     http://www.mothercare.es/public/producto.php?idGrupo=17&idFa … dSub=&id=1333

Валка,добре дошла при нас и леко бременеене и раждане.

# 125
  • -
AIR аз живея в Кичука и се колебая все още м/у 2-ра градска и ВМИ...но много скоро ще трябва да реша де.Иначе и ние ще докараме леглото тия дни/няма да купуваме,дават ни го назаем/,имаме много дрешки завещани от моята кръстница и май няма да се наложи много да купувам.А ти къде смяташ да раждаш?Току виж се засечем в някоя болница... Simple Smile

# 126
  • Някъде в Европа...
AIR аз живея в Кичука и се колебая все още м/у 2-ра градска и ВМИ...но много скоро ще трябва да реша де.Иначе и ние ще докараме леглото тия дни/няма да купуваме,дават ни го назаем/,имаме много дрешки завещани от моята кръстница и май няма да се наложи много да купувам.А ти къде смяташ да раждаш?Току виж се засечем в някоя болница... Simple Smile

Аз съм се спряла на ВМИ-то. А иначе живея в Тракия Simple Smile

# 127
  cheersНаздраве за моята малка именичка!!! Да ми е живо и здраво съкровището и много да е щастливо!!!
Роси78 и Омни, smile3525, Честит рожден ден! Heart, аз раждах Александра в Тина Киркова и бях във ВИП стая, но бебетата ги взимаха само за преа нощта. Дори денят, в които родих не можах да се наспя, защото една не особено учтива дама отказа да я вземе, защото те били гледали само на секциото децата и какви били тези лиготии, та се наложи да звъним на екипа, които ме изражда за съдеиствие. Предимството на Випа е, че има самост. тоалетна, TV и хладилник и сте само две или сама.

# 128
AIR ти от велико търново по принцип ли си ? или там учиш
а тенса си го купих аз  Laughing, май бях споменала преди но може и да се бъркам
няма да слагам упоики и секцио засега няма да съм ... така че тенса ме устройва
ще ви го хваля ако е добър  след мен може да го ползва друга мама

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 16:23 от krissie

# 129
  • Някъде в Европа...
AIR ти от велико търново по принцип ли си ? или там учиш

От Велико Търново съм, типична болярка  Laughing, там и завърших вишето си образование, а от магистратурата ми остана само държавния изпит, пак там. Иначе сега със съпруга ми живеем в Пловдив по разпределение  Simple Smile

# 130
аз също съм от там но вече съм в асеновград
да не излезне че се познаваме  Grinning то ВТ  не е като пловдив, почти всичките ми съученици се преместиха тук, толкова ми е странно като срещам постоянно някой съгражданин  - аз учих в емилиян станев до 12 клас - живопис, после трябваше да продължа в софия ама  newsm78 как така се получи че ме домързя и се омъжих незнам

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 16:37 от krissie

# 131
Привет на дебеличките Laughing!
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЧКИТЕ И -подаръка си го знаете - КРИСИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА!  bouquet newsm51ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ИМЕНИЦИТЕ-да сте живи и здрави!
Добре дошла на новата мама от Пловдив  bouquet!
Сега да ви се отчета - вчера бяхме на преглед и съм много доволна -развиваме се добре, плацентата е 1 към 2-ра степен на зрялост, главичка 8,9мм и най-важното - ВЕЧЕ НЕ СМЕ СЕДАЛИЩНО - ОБЪРНАХМЕ СЕ и доки каза че ще си имаме мъж newsm74, чиито прелести снимахме за да види тати, така че моля Херка или Кръц Кръц да ме включите към отбора на свекървите !

# 132
Добре дошла на новата мама Hug

Ели, Херка ще ви впише и двете, аз този път не мога, нали си бях на Плевен и не мога да редактирам темичката Grinning

А за дрешките newsm78, като ви чета реших да питам мама и тя ми каза, бебчо като се роди, сам щял да си покаже как да го обличаме, но те така са обличали Мишо( и моя племенник така се казва) Heart Eyes Но наистина както Криси каза, по носленцето и ръчичките се познава. Не е хубаво нито да му е студено, но пък и наистина не трябва да се прегравя, че се изнежва.Абе... newsm78

Фрики, изглежда супер удобно така, с малката ваничка

На мен ми е много кофти и всичко ми е объркано, защото напрактика ще бъда на две места. Ще раждам в Плевен и всичко трябва там да замъкна, айде после обратно на Русе- егаси и ужаса. Всичко ми е в мъгла Sad

Хайде оставям ви, излизам малко на разходка Flutter

# 133
наистина се изнежват- няма нужда да се облича повече от колкото е необходимо, аз в началото ме беше страх и няма да ви казвам колко чифта гащи е имала дъщеря ми на дупето си, беше като топчица като излизахме понеже си е декемврииско бебе, после видях едни мами от англия бяха в асеновград замалко - божее дечицата им с голи крачета по чорапки и гащеризончета а всички останали с якета качулки ... комплект както се казва, тогава реших малко помлко да каля и стефи , тя беше първото бебе от асеновград което ходеше с къси гащи ранна пролет, а като ни видеха само се цъткаха как щяла да истине.
 но да си говорим откровенно тук не е като в софия или русе - както се казва живеем малко в друга българия - нямаме сняг почти  Sad завали и се стопи забързо , мамите от пловдив и те са доло горе така - от завода за цветни метали ли ще е  Joy или просто климата ни е друг ... нямам представа

# 134
Привет майчета,
добре дошла на новата мама,още едно пловдивско попълнение.Избора на ВМИ за раждане е добър,всички екипи били от добри специалисти.Може да се засечем евентуално.
Честит Рожден Ден на Роси и Омни! nbirthdayДа сте здрави майчета на още по-здрави бебочета.
Friki супер ти е ваничката,много практична.Ако ги имаше в BG щях да си взема такава.
Отивам да приготвя вечерята , че пак се отнесох на компа.Целувки на коремчетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт