Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
Зачетох се в една стара тема, където се споменава микронидълинг. Алена, ти беше писала, че жената оператор имала кожа като на дете. Разрових се и виждам, че се посочва като ефект и подобряване на контура. Според вас, може ли да помогне при леки увисвания около брадичката? Нещо като на снимката, но не толкова изразени:

PS Какво е бейби ботокс?

Тук увисването е доста голямо. При жената, която коментирах, ефектът беше външно на епидермиса - сияйна бяло-розова кожа с избистрен тен, и без пори, като полирана.

Тук на снимката има свличане на тъканите - в резултат на отпускане на мускулатурата,  загуба на мастна тъкан, а вероятно и костна атрофия, която постепенно се случва с годините при всеки. И на една възраст ефектът от трите процеса става много изразен.

Ако ще се пробва с микронидлинг, ще са необходими много процедури,  и може би ефектът няма да е задоволителен. Няма да е напразно, но няма да е достатъчно.

# 181
Тоест микронидлинг върши работа за пори?

# 182
Сега забелязах, че и Гала има въпросното хлътване, за което споменахте наскоро. Но дали е ботокс или е от мигрира филър в гневна?
https://www.instagram.com/p/CCyraE1pW9H/?igshid=1aa0xu05m2ai

При мен хлътването следва гневната бръчка, личи си на определена светлина. Все едно кожата е съвсем, съвсем  близо до костта и няма никакво "месце". Чувала съм, че някои хора слагат филъри на това място, сигурно е свързано.
Но като цяло за момента е ок и май само аз си го забелязвам. Ще видим дали ще се засили, защото смятам да продължа да слагам ботокс, но ще гледам да е през 8 месеца.
Предимно с превантивна цел...

# 183
Добре де, промоции има в Дерма-акт, обаче, четох четох тук и се насочих към Трендафилова и то я нямало поне до средата на август. Исках устни при нея...Така айде пак четене. Някой правил ли е там мезо за целулит. Иска ми се да си направя в комбинация с BTL Unison и BTL Lymphastim в Дерма-акт и само LPG до нас, че ми е по-близо. И за цели бедра стига ли една "разфасовка" или трябва няколко?
И има лазерна епилация на цяло тяло на супер цена, само дето тоя лазер не го знам какъв е и искат да нямаш активен тен, което не знам какво означава. Пекох се 2 дни преди 1 седмица като съм се мазала непрекъснато в 50+ фактор - с активен тен ли съм?

# 184
А аз продължавам да издирвам добър специалист в Пловдив за поставяне на конци. Ама не Силует, а зъбчати, но не толкова скъпи. Барб например.

# 185
Здравейте, отзиви за мезотерапия в Дерма Акт ?

# 186
Здравейте, не си спомням коя потребителка беше, но беше писала за Дерма Акт, че си прави устните по метод с много убождания. Някой дали се сеща или тя, ако чете ще съм благодарна да сподели Simple Smile

# 187
Здравейте, не си спомням коя потребителка беше, но беше писала за Дерма Акт, че си прави устните по метод с много убождания. Някой дали се сеща или тя, ако чете ще съм благодарна да сподели Simple Smile
Аз бях:)
Добре де, промоции има в Дерма-акт, обаче, четох четох тук и се насочих към Трендафилова и то я нямало поне до средата на август. Исках устни при нея...Така айде пак четене. Някой правил ли е там мезо за целулит. Иска ми се да си направя в комбинация с BTL Unison и BTL Lymphastim в Дерма-акт и само LPG до нас, че ми е по-близо. И за цели бедра стига ли една "разфасовка" или трябва няколко?
И има лазерна епилация на цяло тяло на супер цена, само дето тоя лазер не го знам какъв е и искат да нямаш активен тен, което не знам какво означава. Пекох се 2 дни преди 1 седмица като съм се мазала непрекъснато в 50+ фактор - с активен тен ли съм?
Може да се оредлпати август, а да се ползва септември процедурата.

# 188
  • в 1001-та нощ

Да, заради многото убождания. Но са нужни повечко процедури 👌 И машинката да е хубава. С по-хубава машинка, по-малко процедури са достатъчни.

# 189

Да, заради многото убождания. Но са нужни повечко процедури 👌 И машинката да е хубава. С по-хубава машинка, по-малко процедури са достатъчни.

Само да добавя, че ме консултираха във връзка с микронидлинга. Имам 1-2 пъпки от време на време и ми дадоха да се мажа с крем, за да ги елиминирам преди да си направя микронидлинг есента. Много е важно това, доколкото разбирам, защото може с убожданията, ако имаш активна пъпка, да разнесеш каквото има в нея по цялото лице и да стане мармалад после. Иначе и аз точно във връзка с по-широки пори съм реши да го направя.

# 190
А други процедури за пори има ли?

# 191
Записах си час при д-р Чолакова.
Чрез страницата й ли?

# 192
Момичета ,малко по-напред в темата бях писала,че преди няколко дни си сложих скин бустер. На 29 години съм и назолабиалните бръчки са доста изразени . Дерматоложката ми каза ,че имам и увиснала брадичка, която има нужда  от филър  . За бустер и мезотерапия мисля да продължа ,защото виждам разликата.  Но ме притеснява филъра.  Мислите ли ,че е рано да започвам . Ще се радвам ,ако някой сподели резултат и опит

# 193
Алена, това на снимката ти ли си? Blush
Ако да, много си хубава, а слагала ли си досега ботокс? С какво поддържаш лицето си?

# 194
  • в 1001-та нощ
Алена, това на снимката ти ли си? Blush
Ако да, много си хубава, а слагала ли си досега ботокс? С какво поддържаш лицето си?

Благодаря, аз съм. Слагала съм няколко пъти ботокс, но аз не гримаснича много, и не съм имала големи или задълбичаващи се бръчки, които да изискват кой знае колко. Най-вече в крайчетата на очите - комбинацията от силни мускули и тънка кожа - прави онези бръчки ветрило. Както и леки вълнички между веждите - общо взето си ги виждам аз след сън, но и там съм третирала. По-скоро превантивно съм подхождала, за да не се задълбичават. И ми харесва също лекото отваряне на очите, но като се замисля - май общо 3 пъти съм слагала.

Иначе, като поддръжка - правила съм точков лифтинг, Радиес, PRF - обичайно напролет правя нещо основно, според нуждите, а наесен мезотерапия.

Общи условия

Активация на акаунт