Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 825
  • 743
  •   2
Отговори
# 225
Това с мигрирането не го разбирам. Как се познава?

Може ли да кажете, какъв филър и при кой сте слагали? Как така разтегна, филъра мигрира или? На колко години сте и къде са бръчките? Филър под очите не се ли поставя за хлътванията и за оформяне на тази зона?

[quote author=magic_twist link=topic=1230805.msg41108085#msg41108085 date=1595430684]
Здравейте, момичета, след несполучлив опит за поставяне на филър под очите, кожата ми се разтегна и бръчките значително се увеличиха. Моля, посъветвайте ме каква процедура да направя за стягане на околоочния контур?
[/quote]

# 226
Има ли процедура/филър за заличаване на гневна бръчка , без ботокс?

# 227
  • BG
Има ли процедура/филър за заличаване на гневна бръчка , без ботокс?

Приятелка сложи филър на гневна, която беше доста изявена и се заличи, но преди това сложи ботокс на същото място - така я бяха посъветвали.

# 228
На 43 години съм, от Велико Търново. Две седмици след като ми поставиха филъра, започнаха да ми се получават торбички под очите, точно над скулите, и буквално кожата под очите ми се отпусна и ми се появиха доста дълбоки бръчки, които преди това не съм имала.  Филъра е Redensity
В коя клиника Ви слагаха филъра?

# 229
Момичета, запалихте ме и мен с това Дерма Акт, а как знаете кое да заплатите предварително, че после да го ползвате, на консултация ли първо ходите? Гледам, че има много варианти на ботокс, а не съм сигурна кой ще е подходящ за мен, или разните там други процедури Simple Smile)))
Аз също се присъединявам към питането относно ботокса - първо час за консултация ли записвате и след това час за процедурата или става с един час?
Не съм ходила до сега на такъв тип процедури та за това е толкоз лаишко питането Blush
аз съм ходила Grinning, като първо си записах час за консултация и след като ме посъветват какво да направя, на място реших какво и действахме. Но не така предварително да платя, защото не знам от какво точно ще имам нужда.

# 230
Момичета и аз да кажа като клиент на Дерма акт - записва се час и после се преценява какво да се сложи.

Аз самата реално знам какво искам (повечето е поддръжка на това, което имам), но и аз си имам мнение от д-р Трендафилова.

Понеже няколко от вас ме питаха на лични за нейните устни, скулите и ботокса, изпращам снимка от преди малко.
На 6 месеца са и устните и скулите, ботокса в челото слагах началото на този месец. Имам и малко бустер в назо и в долината на сълзите.
Снимката е от преди малко и да отбележа, че съм смазана, защото съм спала само 4 часа тази вечер.
Скулите ми са изразени по рождение и филърът в тях почти е изчезнал, така че тази издаденост не е от филъра, а е природна Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

Аз да кажа и че съм много доволна от бустера на Restylane, така добре освежи кожата, направо светна. Аз го използвам комплексно - за хлътване под очите да дозапълня, да дозапълня назо и ъгълчетата на устата (защото като се сложи филър и се обърнат нагоре се получава едно хлътване, което след месец трябва да се позапълни, иначе става бръчка, която преди това не си имал), плюс остатъка слагам в цялото лице. Стига ми една ампула за всичко.

Слагах началото на този месец, но ще сложа пак края на септември, за да се възползвам от промоцията, а и хидратация никога не е излишна Simple Smile

Иначе поднових и ботокса на челото този месец. Мноого съм доволна. Веждите ми придобиха страхотна форма и отвориха погледа.

# 231
Момичета, запалихте ме и мен с това Дерма Акт, а как знаете кое да заплатите предварително, че после да го ползвате, на консултация ли първо ходите? Гледам, че има много варианти на ботокс, а не съм сигурна кой ще е подходящ за мен, или разните там други процедури Simple Smile)))
Аз също се присъединявам към питането относно ботокса - първо час за консултация ли записвате и след това час за процедурата или става с един час?
Не съм ходила до сега на такъв тип процедури та за това е толкоз лаишко питането Blush
Може да стане на едно.Но ако решите да не слагате нищо ще Ви таксуват консултацията предполагам.

# 232
Моля, който е правил мезотерапия на околоочен контур да сподели има ли зачервяване или някаква реакция непосредствено слез процедурата?

# 233
КРР, с канюла ли слага бустера в долината на сълзите? Колко дълго е като ефект? Аз се чудя за бустер или Раденсити2, което вече съм правила....
Ако позволиш да изкажа и друго мнение Simple Smile Ако сложи малко филър под скулите, така, че да запълни малко хлътването там скулите няма да са така фрапиращи и чертите много ще се омекотят.

# 234
  • Варна
Моля, който е правил мезотерапия на околоочен контур да сподели има ли зачервяване или някаква реакция непосредствено слез процедурата?
Предполагам много зависи от кожата и как се инжектира. След мезотерапия с нано иглите на Филорга имах съвсем леки папулки за няколко часа, без зачервяване. Ако се вгледа човек си личи. Препоръчвам вечерта да се прави.

# 235
  • Варна
Аз писах доста пъти за мезо под очите и снимките ми седят в старата тема. Има зачервяване, но минава бързо. Често обаче стават синки, защото зоната е много богата на кръвоносни съдове и е трудно да се избегне. От 5 процедури 2 пъти съм имала синка.

KPP, много си красива и кожата ти е като порцелан 🥰 скинбустерът може ли да се слага под очи ако няма хлътване?

# 236
КРР, наистина си много красива. Heart EyesBlush знам аз, че сте само красавици в тази тема. На колко си години? Питам, защото аз не виждам нито една бръчка и чак се чудя защо си слагала ботокс.... Кожата ти изглежда като на тинейджърка и направо не виждам какво повече може да й се подобри
Понеже август май няма да съм в София и затова ми се искаше да предплатя на добрите цени и живот и здраве да ходя за процедурите септември, ама какво да предплатя Simple Smile ? Хем ми се иска заглаждане на новозапочнати бръчици и не знам ботокс ли да платя за тях или е възможно с нещо друго да се заличат? Ще звъня да се консултирам

# 237
  • София
Да потвърдя само за Дерма акт - всичко предплатено до 31.08 може да се ползва до края на септември. Аз лично се чух с лекарката,попитах какви филъри ми трябват за тоа,което искам ( мисля да правя пак устни,назобиални и jawline) ,разбрахме се и ще мина по-късно днес само да ги предплатя. Мисля да действам края на септември за да е максимално студено Simple Smile

# 238
Лято, може ли снимка? Ако е фрапиращо може да отидеш за корекция, но моят съвет е фа изчакаш, седмица е малко, сякаш. Понякога си въобразяваме, съм забелязала, затова питам за снимка.
В огледалото се виждам крива. Всъщност, ме забеляза мъж, и то не моят. Rolling Eyes
Скрит текст:

# 239
  • в голямото село
Мерси за отговорите, момичета. Моля за препоръки за доктор в Дерма акт за ботокс

Общи условия

Активация на акаунт