Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 899
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой тук си е слагал филър в устните при др Денкова

# 466
Здравейте момичета Hug Обмислям поставяне на хиалурон в устните Lips - интересувам се от специалисти в София, ще ми е за първи път. FlushedНе успях да изчета всичко написано по темата до момента, така че моля да ме извините, ако на въпросите ми вече е отговорено Grin

Интересувам се основно от кои лекари/клиники сте доволни. Четох добри отзиви за д-р Трендафилова, д-р Каляшева, д-р Баятева (от едни инстаграм сторита, но не намирам никакво инфо за нея в интернет?) и Рима Соми от Somident.

Искам да попитам няколко неща и ще съм много благодарна, ако получа отговор:

1. Трябва ли преди процедурата (в друг ден/седмица) да се направи консултация? Или може да се запази час и директно на процедурата..
2. Лекарят или Вие преценявате колко мл да се сложи първия път - когато няма натрупан продукт?
3. Как избирате какъв филър да ви сложат?
4. Кой е най-добрият метод на поставяне и зависи ли той от състоянието/формата на устните?
5. Добре ли е във филъра да има лидокаин или само обезболяващ крем е достатъчен?

Моите устни имат хубав контур, не са тънки, но не са и много плътни. Има и лека асиметрия, която и близките ми забелязват. Pensive

Всички съвети са добре дошли, благодаря отново Purple Heart

# 467
  • в 1001-та нощ
1. Трябва ли преди процедурата (в друг ден/седмица) да се направи консултация? Или може да се запази час и директно на процедурата..
Може директно.

2. Лекарят или Вие преценявате колко мл да се сложи първия път - когато няма натрупан продукт?
3. Как избирате какъв филър да ви сложат?
Коментирате с лекаря какъв ефект желаете, съответно нужните количество и продукт, за да се постигнат.

4. Кой е най-добрият метод на поставяне и зависи ли той от състоянието/формата на устните?
5. Добре ли е във филъра да има лидокаин или само обезболяващ крем е достатъчен?
Добре е да има лидокаин във филъра, само крем не е достатъчо.

# 468
Освен ако не сте алергична към лидокаин, какъвто е моят случай. Той се добавя и в много от филърите за лице, затова винаги предупреждавам докторите.

# 469
Здравейте, момичета.
Посочените цени за филър Saypha в Дерма акт предполагам са за 0,5 мл.? Също така кой специалист ще ми препоръчате за поставяне на хиалурон в устни и ботокс на гневната бръчка?
Благодаря предварително.

# 470
Здравейте, момичета.
Посочените цени за филър Saypha в Дерма акт предполагам са за 0,5 мл.? Също така кой специалист ще ми препоръчате за поставяне на хиалурон в устни и ботокс на гневната бръчка?
Благодаря предварително.
за 1мл са

# 471
Днес бях на козметик за регулярно почистване на лицето,и козметичката ми предложи следващия път пилинг PQAge.За общо подобряване на клетките на кожата.
Правили ли сте тази процедура,и има ли нещо по-добро,неинвазивно,което да подобрява състоянието на порите и клетките на кожата?

# 472
Днес бях на козметик за регулярно почистване на лицето,и козметичката ми предложи следващия път пилинг PQAge.За общо подобряване на клетките на кожата.
Правили ли сте тази процедура,и има ли нещо по-добро,неинвазивно,което да подобрява състоянието на порите и клетките на кожата?

Аз много харесвам този пилинг. Веднага след процедурата кожата изглежда много свежа, с хубав тен и т. н. Няма и последващо белене.
По принцип го правя в месеците след март и преди октомври /без юни, юли и август/, а през зимните месеци правя серия TCA пилинги.

# 473
Освен ако не сте алергична към лидокаин, какъвто е моят случай. Той се добавя и в много от филърите за лице, затова винаги предупреждавам докторите.

Благодаря, ще го имам предвид! А каква е разликата между самите филъри - Restylane, Juvederm, Teosyal? Thinking

# 474
Здравейте!За дамите, които са от Пловдив препоръчвам Аглея дерма, останах много доволна и като качество и като цена,а преди това съм ходила в Дермавист ами няма много общо,аз си правих два пъти Jalupro, ботокс и redensity 2 в устни.Лекарите са двама , аз попаднах при др Алексиев , млад, но много кадърен и др Панайотова е била много добра също така.

# 475
Redensity 2 в устни ??

# 476
Махали ли сте си бемки?  Ако да препоръчайте за София😊

# 477
Аз мисля, че повечето лекари предлагат да се започне с половинка и постепенно да се наслагва, ако има нужда и желание.

И на мен това ми звучи най-разумно.
 Вече имам някаква представа какъв филър искам - някой на Juvederm, тъй като най-много ми харесват резултатите с тях от снимки, но май не всички се предлагат в 0,55мл...
Четох по-назад в темата за меки и твърди филъри - някой може ли да сподели кое от двете е за предпочитане и е по-трайно? Благодаря!

# 478
Аз мисля, че повечето лекари предлагат да се започне с половинка и постепенно да се наслагва, ако има нужда и желание.

Мен ме започнаха директно с 1 мл, че после и още 0.4, но моите устни бяха мнооого тънки плюс недоразвита челюст. Общо взето почти никой не разбра, целта беше естествена визия. Та зависи.

# 479
И аз мисля,че и количеството, и марката филър зависят от устните. Аз винаги съм слагала 0.5 мл през 3-4 години,но например при дъщеря ми 1 мл трябваше да се сложи от раз и го глътна. Лекарката беше сигурна,че е за 1 мл веднага като я видя. При мен и филърът беше друг,точно,защото сме различни. Най-добре лекар може да каже какво количество е нужно, вие трябва да кажете какъв ефект целите. Разбира се всеки лекар има предпочитани марки филъри,но при всяка марка обикновено има различни варианти в зависимост от физиката и търсения ефект.
It's Annabelle, Juvederm ultra smile e по 0.55 мл, аз слагах него, но не е подходящ за всеки. Довери се на лекаря.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 21:03 от Nabella

Общи условия

Активация на акаунт