Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 721
  • 743
  •   3
Отговори
# 660
The princess, не съжалявайте, винаги може да досложите, а и хубавите устни се моделират с времето понякога.И аз сложих на 2 пъти 1мл.
От снимката смятам,че на долната й трябва още, но на живо миже да не е точно така.
Хубави са устните и естествени.Simple Smile
Точно така е и на живо. Тя каза, че може след 2 седмици да отида да сложи още, но на 19.09 ми е сватбата и мисля да не бързам с другите 0,5

# 661
  • София
Ти какво сложи? Днес ми е втори ден, нямам болка, леко зачервено е мястото и съвсем леко пари кожата повръхностно, разбира се е и подуто както вчера. Доколкото разбрах Белкайрата е била най-ефикасна, но и много по-болезнена. А зоната е направо отвратителна - аз имах гушка дори когато бях 55 кг. Сега е трагедия заудно с бузките на булдог. 

Мен гушката ме боля три седмици, а първите две усещането беше, че някой ме е ритнал. И аз трябва се тември да ходя на втора процедура. Докато не мине не искам да споделям мнение за ефекта, при мен не е голяма гушка,  ноо съм напълно съгласна с Ивка, че явно си е упорита зона.

# 662
  • Варна
Рататуи, и при мен така стана плътен оток от първият липолитик, като топка. После ми инжектираха още един с дрениращ ефект, поразнесе се, но не виждам ефект към момента.Май. Дано при теб има ефект.

# 663
Рататуй, и аз в reverse  ходих, юни месец писах след първата ми консултация, наложи се да преместя за юли първата процедура, защото имах една инфекция, която трябваше да се лекува.
Скрит текст:
Понеже това е малко офтопик, в крайна сметка инфекцията ми я доизлекува един дерматолог д-р Митев от Вита, усъмни се за анемия и ме прати на изследвания, оказа се прав. И друг път ме е лекувал след инфекция, тогава беше след един пилинг, та 2 от 2, на този етап съм доста доволна от него, но се надявам да не ми се налага да го посещавам скоро

# 664
Здравейте, дами!
От доста време следя темата и до сега не мислех, че има нужда да пиша. Основно само се информирах от нея.
Виждам, че има доста добре запознати дами тук относно леките ( и не толкова леки) корекции по лицето и тялото.
Моя опит с тях е единствено поставяне на ХК в устните няколко пъти. Въпросът ми е следния :
Какво бихте препоръчали вие като процедури за мен? На 28 години съм. Не знам дали ми е рано за някакъв определен тип процедури. Според някои ми е рано, според някои не. Искам също да подчертая, че кожата ми е изключително чувствителна и проблемна.
Благодаря ви много предварително и се извинявам за дългият пост.

# 665
  • в 1001-та нощ
Движение (спорт), правилно хранене, позитивни емоции, градивни дейности, и консултация с дерматолог (не непременно от естетична клиника) - относно грижите, които е хубаво се полагат за чувствителната и проблемна кожа. Вероятно има специфика при почистване, козметика и т.н.

# 666
  • София
Лекарят, който постави хиалурона  ми е направил десетки сполучливи интервенции. Това беше единственият проблем, затова не бих искала да казвам името му. 

Кой лекар е поставял хиалурона?

Рататуй, радвам се, че си доволна от Денчева. Аз имах същото преживяване като твоето от филър поставен в скули при нея. При показване на снимки на  друг дерматолог, каза, че проблема може би е от неправилното поставяне, "не в достатъчна дълбочина" . Склонна съм да вярвам на втория дерматолог.
При вас имунната система би реагирала и на двете скули, не само на едната, малко странно обяснение. Иначе е мила и обяснява подробно всичко.

Моят филър не беше поставен при д-р Денчева. За първи път съм при нея и затова споделям впечатленията си Предупредих я, че съм имала такива проблеми и тя ми даде обяснение, което възприемам /все пак не съм медицинско лице и не бих могла да коментирам верността на твърдението и / , а планирам и други ремонти по лицето, та да не стане пак сакатлък. Иначе обяснение за проблема с филъра от доктора, който го постави, не чух. Казваше, че за първи път му се случва и толкова.  Да, логично е да реагира и в двете скули, а не само на едната. Представа нямам наистина какво се беше случило, но нямам намерение да експериментирам отново.

# 667
И ВСе пак, темата е за споделяне на отзиви (положителни, негативни )  и препоръки на лекари .....

# 668
В понеделник съм на ботокс при Трендафилова. Това е първата ми такава процедура. Прочетох в сайта на Дерма-акт какво трябва да се (не)прави преди инжекционни процедури - без алкохол 1-2 дни преди това, да приемам арника за намаляване на оток, без настинки. Обаче в момента съм с настинка от 1 ден. Това означава ли, че не мога да отида и ако го направя какъв негативен ефект би имало? Да съм по-подробна - запушен нос и зачервено гърло от секрета, койтонсе стича в него от носа.

# 669
  • в 1001-та нощ
В момента имунитетът ти е паднал, организмът ти се бори с вирус/бактерии ... желателно ли е да го стресираш и с токсин?

100% е препоръчително да се отложи за момент, в който си здрава. Кой може да предвиди как ще реагира организма, и кава реакция може да се отключи. То и при здравите организми няма гаранция, че всичко ще мине гладко, какво да говорим в такова състояние.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 11:39 от a.l.e.n.a

# 670
  • София
В понеделник съм на ботокс при Трендафилова. Това е първата ми такава процедура. Прочетох в сайта на Дерма-акт какво трябва да се (не)прави преди инжекционни процедури - без алкохол 1-2 дни преди това, да приемам арника за намаляване на оток, без настинки. Обаче в момента съм с настинка от 1 ден. Това означава ли, че не мога да отида и ако го направя какъв негативен ефект би имало? Да съм по-подробна - запушен нос и зачервено гърло от секрета, койтонсе стича в него от носа.

Подкрепям Алена, че не е уместно да слагаш ботокс сега. И не е настинка - вирус е. Детето ми го пипна точно същия преди две седмици и аз си мислех, че е настинка, но след това се разболяхме и аз, и майка ми (при която гостувахме). Определено е заразно и се предава по въздушно капков път. Аз отложих час за козметична процедура в клиниката от съображения за запазване на здравето на лекарите и да не предавам вируса нататък. А и с хрема, запушен нос и зачервено гърло не се чувствах ОК да правя каквото и да било по лицето си, какво остава за инжектиране на филъри или ботокс. Рискът от усложнения в такива ситуации е голям. Изчакай да ти мине и тогава отиди, за да се наслаждаваш на положителен ефект след това. 🌺✌

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 11:43 от Girl of now

# 671
  • София
Здравейте, искам да попитам след поставяне на ботокс колко време не е препоръчително да се консумира алкохол, т.к. предстои сватба, на която ще присъствам 🙂. Благодаря предварително! 🙂

# 672
Здравейте!
Може ли някои да ми препоръча КЪДЕ в БУРГАС бих могла да разчитам на добри процедури за лице (против бръчки, имам ужасни бръчки между веждите,..ботокс..). Нямам никаква представа. Ако е от значение на 37 г. съм..и нямам нищо правено по лицето до сега.

# 673
Skin Consult на ул. Оборище .
Докторката по принцип е в София там е основната клиника, а един път месечно е в Бургас .

https://skinconsult.bg/

Ботокс при нея е Vistabel 10 лв на единица .

Септември ще е между 24.27.09 .

И аз тогава ще я посетя, нямам търпение.

# 674
Skin Consult на ул. Оборище .
Докторката по принцип е в София там е основната клиника, а един път месечно е в Бургас .

https://skinconsult.bg

Ботокс при нея е Vistabel 10 лв на единица .

Септември ще е между 24.27.09 .

И аз тогава ще я посетя, нямам търпение.
Благодаря! Неочаквах някой толкова бързо да се отзове! Много благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт