За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 83

• 30 700
  • 906
  •   1
Отговори
# 780
И нашето бебе миналата седмица имаше пъпчици от горещината и педи каза през деня с влажна кърпа с вода да й минаваме тялото.

# 781
Дъщеря ми е имала само единични пъпчици и то рядко,  много бързо отминават. Ползвам за много неща термална вода на Авен❤ дори може да се напои тампон за грим или бебешките  по-широките и да се почиства дупето ако се наложи (няма течаща вода) и е в пъти по-добро от мокри кърпи (особено такива с феноксиетанол, които не купувам).❤

Термалната вода ми е любима още преди раждането.

# 782
О да термална и почистваща ползвам аз на Уриаж,много съм доволна,също с тампонче за грим.На бебе борсите са на доста изгодна цена.

# 783
Аз използвам физиологичен разтвор за дупето и гънките най-вече. И марля, напоена с обикновена преварена вода върши същата работа. Water wipes са добра алтернатива, но идват височки като цена. Някакъв лекар беше казал на наши познати, че точно преварената вода е най-добрата алтернатива на мокрите къроички.

# 784
А тази термална вода дали може де се използва за почистване на очичките?

# 785
Zila,, прощавай за тъпия въпрос,но как го ползваш тоя разрвор,той нали е на ампулки?Или има шишета?Майка ми е на същото мнение за преварената вода и ме кандърдисва все да я ползвам.

# 786
Zila,, прощавай за тъпия въпрос,но как го ползваш тоя разрвор,той нали е на ампулки?Или има шишета?Майка ми е на същото мнение за преварената вода и ме кандърдисва все да я ползвам.
Naso libero използвам. Те са на малки дозички, които не се изсипват и е по-стерилно така.

# 787
Разбрах,и аз го ползвам за очите само.Ще пробвам за гънките .

# 788
И от мен един глас за преварената вода.Хубава работа върши

# 789
Аз също ползвам физиологичен разтвор, но купувам банки по 250 мл. Пробивам с игла и спринцовка, иглата си стои вътре, само пълня спринцовката. В аптеката така ме посъветваха, много майки го практикували. Излиза доста по-изгодно и се запазва стерилността.

# 790
Стерилността на банката е до 24 часа след отваряне( пробиване).
Има и линимент на Мустела и измивно мляко без изплакване на  А-дерма( второто е тествано и съм изключително доволна). Мйустела скоро ще я пробвам.

# 791
Физиологичния разтвор на тонимер е на малки дозички

# 792
Може за очетата,Рокет.Аз така правя.
Общо взето при мен е разнообразно.
Имам линимента на мустела т.като го спечелих и съм доволна, хубав продукт, само объркващо е жълтия цвят, но е много щадящ продукт.
Аз ползвам преварена вода, термална, мокри кърпи в редки случаи изчистен състав, линимент.Зависи за кое място, какво ще чистя като размер, оцапано, прочие😁😁
А тонимер ползвам на дози за нослето, но много рядко ни се налага.
С термална и тампонче може да се чистят лиги, мляко покрай уста и под гушката, пюре и т.н

# 793
  • Германия
Може за очетата,Рокет.Аз така правя.
Общо взето при мен е разнообразно.
Имам линимента на мустела т.като го спечелих и съм доволна, хубав продукт, само объркващо е жълтия цвят, но е много щадящ продукт.
Аз ползвам преварена вода, термална, мокри кърпи в редки случаи изчистен състав, линимент.Зависи за кое място, какво ще чистя като размер, оцапано, прочие😁😁
А тонимер ползвам на дози за нослето, но много рядко ни се налага.
С термална и тампонче може да се чистят лиги, мляко покрай уста и под гушката, пюре и т.н
Линимента на мустела, става само за дупенцето или?

# 794

Общи условия

Активация на акаунт