Спам тема (Летен Спам!) - от 01. 07. до 31. 07. 20г.

• 39 514
  • 3 419
  •   1
Отговори
# 3 315
  • София
Много яко, Норе.

Мене ме батисват с тия климатици.
Два са и се любят върху мене.

# 3 316
И да се снимате довечера. Крака, ръце който каквото има.
Ред е на ушите. Правя проучване кой има кат мойте извънземни.
Пуснаха ми снимки на дребньо как се забавлява.
пет минути се изфуквам с маминото запъртъче.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 16:10 от luna

# 3 317
Много готино човече си имаш Лунче. Той с кой е там?

# 3 318
Много готино човече си имаш Лунче. Той с кой е там?
с леля си.

# 3 319
Има ли компания там?
Исках да кажа, че ако мен така зарине ще тр да ме водят в Психиатрията поне за 2 месеца хъхъхъ.

# 3 320
Има ли компания там?
Исках да кажа, че ако мен така зарине ще тр да ме водят в Психиатрията поне за 2 месеца хъхъхъ.
Хаххаха, ний с тебе имаме възрастови изменения вече. И аз не бих. Grin Той по-добра компания от леля си няма да намери. На челна стойка да я накара да стои, тя ще застане.Laughing Пък и бате му е там. Ще си досаждат. Ние сме мома и ерген.

# 3 321
Айде, направих си едно коктейлче.
Скрит текст:
Как върви срещата?

# 3 322
Реа, тез кашпи отзад много ти ги харесвам

# 3 323
# 3 324
Кики, има ги у Джъмбо. Ти беше от Сф, нали? Там има Джъмбо. Ако пък съм се объркала ако искаш ще ти купя от тук и ще ти пратя.
Аз нали така съм си направила дневната с тоз цвят, като твоя!
А кви пердета, плътни има в Хоум макс със същия цвят, ехееее. На сина ми в стаята са такива.

# 3 325
Има джъмбо в сф, да. Ще видя там, пердета също ми трябват

# 3 326
  • Euskal Herria
Има една фирма, която  изработва различни размери кашпи и плочи (циментови) - с декорации. Мисля, че можеше и по модел на клиента.

Намерих я: https://www.ornamento.bg/

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 21:32 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 3 327
Тишина...
Личи си, че има ПП Grinning завиждам ви..
Аз направих 3 пици при Бабчето, да се представя като добра снаха, то едната така залепна, че лошо ми стана като тръгнах да я вадя.... Побеснях.
Иначе, Бабчето е скица - днеска тръгваме да излизаме с малкия и тя вика "Аа, ма онова синьото костюмче му беше много хубаво от ония ден, то чисто ли му е, да го сложиш, че целият град ще ни види, па беше по-хубаво от сегашното" Grinning Изтипосала се с токчетата, червилото, слънчевите очила, педикюр, маникюр, новата роклА.... И това жена на 83... Като се замислих, че винаги се гласи за навън, направо се изумих, разбира се, в добрия смисъл е всичко, което казвам. Да ни е жива и здрава. Чак ми стана некомфортно от мене си, че бях тръгнала с една стара тениска и никакъв грим, прическа и тн., и тн. Grinning

# 3 328
  • София
Куфеят младите. Аз съм с вечерен час.

# 3 329
Напили са се на третоара!

Общи условия

Активация на акаунт